Datorspēle - Live for Speed + ka uzinstalet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 18
- chevron_right
Nu kur ta visi spēlē?
Es ar labprāt paslidinos vai vnk pabraukāju... Tik kur un cikos?
Es ar labprāt paslidinos vai vnk pabraukāju... Tik kur un cikos?
Vajadzētu konkrētu laiku sarunāt un kāds arī serveri varētu uzcept, Nixon?
SAVAGES CREW
Šovakar ir kāds? Serveris ieslēgts.
95.68.14.93
Palika garlaicīgi vienam, bet serveri atstāju ieslēgtu, ja nu kāds tomēr sadomā paslidināties... Pats uz brīdi pazudīšu.
95.68.14.93
Palika garlaicīgi vienam, bet serveri atstāju ieslēgtu, ja nu kāds tomēr sadomā paslidināties... Pats uz brīdi pazudīšu.
Ilgi nebiju modus pētijis... Tik daudz kā jauna.
Šitam iekrāmēju 3.5 Turbo. Reklāma Iešāvās prātā doma, ka varētu kādu vakaru uztaisīt kādas sacensības starp dažiem autoforumiem, kā piemēram, E36.lv, Burnout.lv, E30.lv un BMWPower.lv... Gan jau ir vēl kāds forums, kur šī spēlīte tiek spēlēta. Ko sakat?
Šitam iekrāmēju 3.5 Turbo. Reklāma Iešāvās prātā doma, ka varētu kādu vakaru uztaisīt kādas sacensības starp dažiem autoforumiem, kā piemēram, E36.lv, Burnout.lv, E30.lv un BMWPower.lv... Gan jau ir vēl kāds forums, kur šī spēlīte tiek spēlēta. Ko sakat?
Vajag vispar kkad visiem kopa uzspelet
butu jau interesani uztaisit, kādu turnīru starp forumiem, bet nebutu forši palikt pēdējiem Vajag kādu vakaru satikties serveri un izmēģināt mūsu spēkus, sen nav braukāts tākā skill level 0
Varētu rītvakar (pirmdiena, 4. novembris) uztaisīt tādas kā treniņsacensības (un tad, piemēram, trešdienas vakarā to īsto turnīru)... Tikai sakiet laiku (vēlams ap kādiem 21.00), trasi un vēlamos auto!
Vēl pie sava nickname varētu galā uzrakstīt no kura foruma esi, piemēram, Nixon E36.lv vai Nixon Burnout.lv utt... Un tad varētu noskaidrot kurš no forumiem labākais vai kautkā tā.
Pagaidām esmu šito ielicis šeit, Burnout.lv, E30.lv, un BMWPower.lv... Ja ir vēl kāds autoforums, droši varat kopēt šo manu informāciju, kopā jautrāk.
Vēl pie sava nickname varētu galā uzrakstīt no kura foruma esi, piemēram, Nixon E36.lv vai Nixon Burnout.lv utt... Un tad varētu noskaidrot kurš no forumiem labākais vai kautkā tā.
Pagaidām esmu šito ielicis šeit, Burnout.lv, E30.lv, un BMWPower.lv... Ja ir vēl kāds autoforums, droši varat kopēt šo manu informāciju, kopā jautrāk.
kaads IP un cikos?
Tikko ieslēdzu serveri... Nākam iekšā un sarunājam trasi un ar ko braucam.
95.68.14.93
95.68.14.93
Netieku ieksha : nesanjemu trases info
es ar labprāt pabraukatos :)
Varētu šovakar uzrīkot vienu race... Uztaisīju interesantu layout - daudz taisnes, gara trase un divi tādi kā šķēršļi.
Varētu ap kādiem 19:00-20:00 savākties un līdz 21:00 varētu jau izbraukt... Tas, protams, ja man elektrība neraustīsies, jo tagad ir pilnīgi kapi - ik pa 20min noraustās.
nezinu kapēc man nesanāk uzinstelēt tā lai pabraukātos kopā ar jums! ,
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
pirmo reizi tadu speli dzirdu, jo nekad ar race spelem ta isti neesmu kka aizravies kaut ari visadakie NFSi ir speleti, bus japaskatas google screenshoti un youtube gameplay mby uzlikshu, ja vinhia neviag kkadus mega resursus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 18
- chevron_right