Datorspēle - Live for Speed + ka uzinstalet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 18
- chevron_right
Lfs.netElvijsR rakstīja:Kur var nopirkt?edzis rakstīja:Driftam vairs nav neoficiālie serveri, ir tikai s2 bet nu tad nāksies maksātElvijsR rakstīja:Kkad gadus atpakaļ biju spēlējis... Tgd nav ne stūres nekā, bet uzinstalēšu un ar peli paprovēšu iedodat kāds latviešu serveri.
kpc tas usqd vairs nav crackotaja?
IP : 62.109.8.40
ports: 5554
nav latviešu serveris, bet pāris latviešus esmu sastapis
Edit : 0.6h patch
Tur sanāca mēsli ar domēnu un nav bijis laiks salabot visu, bet plānojās, ka pēc mēneša varētu būt atpakaļ, jo pie "A_C" serveri vel hostējās un s2 serveris mums arī irLācis rakstīja:kpc tas usqd vairs nav crackotaja?
Nu cerams kad būs krekotais atpakaļedzis rakstīja:Tur sanāca mēsli ar domēnu un nav bijis laiks salabot visu, bet plānojās, ka pēc mēneša varētu būt atpakaļ, jo pie "A_C" serveri vel hostējās un s2 serveris mums arī irLācis rakstīja:kpc tas usqd vairs nav crackotaja?
N0S rakstīja:IP : 62.109.8.40
Es šeit arī spēlējos.
BMW - Best Motorsport Weapon
Es ar pa retam iekāpju bišk paslīpētN0S rakstīja:IP : 62.109.8.40
kads seit spele MTA gta sanandreas online Grafuroam serveri?!
Lidoju Reti,Bet Atri!!
Kāda tipa serveris?Lx320i rakstīja:kads seit spele MTA gta sanandreas online Grafuroam serveri?!
Nav LFS, bet e36 ir..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful Mechanical Wonder
Nav LFS, bet e36 ir...
Trase no rFactora, 3d modelis no NFS most wanted, fizika Assetto Corsa.
Trase no rFactora, 3d modelis no NFS most wanted, fizika Assetto Corsa.
Tu ar to AC te galīgi ne pa tēmu jau kuro postu met.
Kas tur ir ar tiem serveriem? Patiešām tas LSN ir vienīgais kur slīdēt? Tur garlaicīgi liekas.
Kas tur ir ar tiem serveriem? Patiešām tas LSN ir vienīgais kur slīdēt? Tur garlaicīgi liekas.
Tas AC ir baigais dranķis, jā, tur ir mašīnas, ir trases utt. bet kāda jēga, ja tur fizika nekāda.
www.usqd.lv būs atpakaļ nākošās nedēļas laikā, būs daudz visādi pasākumi utt.
www.usqd.lv būs atpakaļ nākošās nedēļas laikā, būs daudz visādi pasākumi utt.
Kādam grafika un smukas trases, kādam prieks no pašas braukšanas. Es izvēlos braukšanu, NFS tāpat katru gadu jauni iznāk.
Ok pagaidīšu, paskatīšos, kas tajā usqd būs.
ps. vai nebūtu labi, ja katrs piemestu nikam kādu "e36.lv" vai vismaz "lv" tagu, vismaz tie, kas nav teamos un nopietni to lietu neuztver?!
Ok pagaidīšu, paskatīšos, kas tajā usqd būs.
ps. vai nebūtu labi, ja katrs piemestu nikam kādu "e36.lv" vai vismaz "lv" tagu, vismaz tie, kas nav teamos un nopietni to lietu neuztver?!
Mans simulātors ir labāks par tavu simulātoru (tm)edzis rakstīja:Tas AC ir baigais dranķis, jā, tur ir mašīnas, ir trases utt. bet kāda jēga, ja tur fizika nekāda.
LFS arī ir savas nepilnības, tsk. riepu fizika kuru nabaga vienīgais developeris jau 8 gadus kā mēģina salabot
Paši die hard LFS fani (mani ieskaitot) iekš oficiālā foruma ir par 97% ļoti apmierināti ar AC fiziku (kas ar katru paču tiek uzlabota, ik pa pāris mēnešiem)
https://www.lfs.net/forum/thread/77511- ... etto-Corsa
Jā, bet redz čaļi pirms 50 gadiem uztaisija spēli un joprojām mūsdienās neviens nevar viņu pārspēt fizikā un tas viss, jo spēļu izgatavotājus rūp tikai peļņa. ar reālu simulatoru nekad nenopelnīsi, jo mazie puikas nebūs pro drifteri pēc pirmajām 20 minūtēm. LFS ir un paliek vislabākais veids kā iemācīties darīt ģēlas, nekad nebiju braucis ar mašīnu, iekāpu vienā drifta tricārā, kad man vel bija 15 gadi un viss sanāca takā kompi spēlētjot. Tāpat arī Reinis Frīdbergs ir lfs čalis un tapēc arī viss tik ļoti ātri sanāk. Alps laikam arī komandā ar frīdbergu ir/bija. Tāpat arī Jānis Ciedra, kas gandrīz paņēma streeta 1 vietu ir lfs čalis jau ļooti ilgu laikukars rakstīja:Mans simulātors ir labāks par tavu simulātoru (tm)edzis rakstīja:Tas AC ir baigais dranķis, jā, tur ir mašīnas, ir trases utt. bet kāda jēga, ja tur fizika nekāda.
LFS arī ir savas nepilnības, tsk. riepu fizika kuru nabaga vienīgais developeris jau 8 gadus kā mēģina salabot
Paši die hard LFS fani (mani ieskaitot) iekš oficiālā foruma ir par 97% ļoti apmierināti ar AC fiziku (kas ar katru paču tiek uzlabota, ik pa pāris mēnešiem)
https://www.lfs.net/forum/thread/77511- ... etto-Corsa
Man viņi abi ir vienādi pēc sajūtām tāpēc jau es arī pavilkos uz AC jo tur ir tā pati LFS sajūta
bet pirmais iespaids nebija labs, jo pagāja laiciņš kamēr atradu pareizos ffb settingus un novācu inputlag'u
Bet tā tīri tehniski runājot vienīgais LFS pārākums pār citiem simulātoriem varētu būt sajūga darbība tb. iespēja to slidināt.
bet pirmais iespaids nebija labs, jo pagāja laiciņš kamēr atradu pareizos ffb settingus un novācu inputlag'u
Bet tā tīri tehniski runājot vienīgais LFS pārākums pār citiem simulātoriem varētu būt sajūga darbība tb. iespēja to slidināt.
Vakar tieši iemēģināju Assetto Corsa. Izbraukāju gan Time Trial gan driftu un jutu, ka nu tomēr nav tur kaut kas riktīgi līdz galam. Pieņemu, ka tieši Force Feedback ir švaks default iestatījumos ar G25 stūri. Eksperimentāli pēc 2 stundu vizināšanās ieslēdzu LFS. Cita opera, ko redzi to jūti. Okay, LFS'am savs storijs, jau vairāk par 10 gadiem ir braukts tur, un vadības uzstādījumi pedantiski saregulēti, kā arī auto setup'u ir daudz un katrai trasei/ pielietojumam savs. Drīzākais tas arī rada to salīdzinoši lielu starpību sajūtās.kars rakstīja:Man viņi abi ir vienādi pēc sajūtām tāpēc jau es arī pavilkos uz AC jo tur ir tā pati LFS sajūta
Kars, ar ko tu stūrē un kādi ir tavi uzstādījumi stūrei iekš AC?
BMW Motorsport International
Kad būšu mājā iepostošu, es tik ceru ka jums ir pati svaigākā licencētā versija (v1.3.4)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 18