Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- …
- 292
- chevron_right

Vakar tika iztīrīts salons un nomazgāts,lai gan šodien no tā liela jēgai vairs nebija
Plus šodien tika iepirkti M sliekšņi

Plus šodien tika iepirkti M sliekšņi

Izvilku no riepas naglu 

diegu iekshaa un rullee laimiigs 

Uztaisiita savirze un noreguleeti lukturi, tagad pavisam cita braukshan, auto vairs pa celu nepeld, iet taisni kaa taads boms. 

Nu zem 10 var dabut bet tad jasenjoOrkaans rakstīja:Simtiem reizhu aprunaata teema![]()
Normaali braucot (neseenjojot) 6 cilindru dzineeju nevar dabuut zem 10 litriem![]()
Pateerinjsh zem 10 buus tikai tad ,ja nepaartraukti uzmaniisies lai bik pa daudz neuzspiezh tam pedaalim

Wakardienas nedarbs 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Poličiem jau gan nepatiks-HAPO- rakstīja:Wakardienas nedarbs

Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...

ZIlās gabarītugunis var izmantot tikai operatīvais transports, tā kā gaidi, kad menti ņems priekšā
Sods par neatļautu gaismu izmantošanu ir no 75 līdz 200 latu.

Sods par neatļautu gaismu izmantošanu ir no 75 līdz 200 latu.

Salimets ripulis, ja parejais gludi ies, tad sonedelj jav parkrasosu diskus un nomainisu, savadak ar ziemas riepam braukat nav tas labakais laiks 

ielikta signalizacija 

Vakar tika iepirktas jauns paduškas no ņivas
kopā par abām samaksāju 5,80 Ls
Tagad jāgaida kad būs laiks lai aizbrauktu uzlikt

Pašdarbības ceļā notonēti aizmugures sānu logi,vēl tik jāpieķeras aizmugurei 

Apgaismojiet mani beidzot!armis9 rakstīja:Vakar tika iepirktas jauns paduškas no ņivaskopā par abām samaksāju 5,80 Ls
Tagad jāgaida kad būs laiks lai aizbrauktu uzlikt

vakar uzliku metinato reduktoru :) griezas pa pirmo 

tikai jautajums cik ilgi 

nemācēšu tā īsti pateikt, bet cik man kolēģi darbā saka, esot visādiem auto likuši viņus iekšā. Kad būšu ielicis savam 2.0, tad pateikšu vik viegli vai grūti man tas būs izdevieszeltinsh rakstīja: Apgaismojiet mani beidzot!Es 1.8pis arī varu uzlikt paduškas no kaut kāda sociālistisko laika auto?

man griezas ilgi kamer reduktoru no vietas izravamatissc rakstīja:tikai jautajums cik ilgi

Shodien noveersta eljas nopluude no dzineeja un samainiitas bremzhu uzlikas priekshaa

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

nopirku sedinatas atsperes, rit jaliek virsu :) 50/30mm ja pareiz atceros :)

Laikam jau vislabākais tomēr ir braukt ar kaut kādu paraugu. Bet nu man drīz šī tēma būs jārisina.armis9 rakstīja:nemācēšu tā īsti pateikt, bet cik man kolēģi darbā saka, esot visādiem auto likuši viņus iekšā. Kad būšu ielicis savam 2.0, tad pateikšu vik viegli vai grūti man tas būs izdevieszeltinsh rakstīja: Apgaismojiet mani beidzot!Es 1.8pis arī varu uzlikt paduškas no kaut kāda sociālistisko laika auto?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- …
- 292