Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- …
- 292
- chevron_right

Šodien iepirkts beidzot bloķis.
Šādi tādi loriņi, lai ieliktu 18 pogu obc un iegriezos divi auto pēc miglinieka stikliņa, lai tos arī varētu uzstutēt!

Šādi tādi loriņi, lai ieliktu 18 pogu obc un iegriezos divi auto pēc miglinieka stikliņa, lai tos arī varētu uzstutēt!

nonemts aizmugurejais buferis un uzsakti rusas likvidesanas darbi!

nosedinaju un ietesteju triniekos :)

pēc 3 h čakarēšanās beidzot notonets aizmugures logs

Iegādāti lietie diski vasaras sezonai, R17 

rādi šu!

Kad būšu uzlicis, iespējams parādīšu 

uzlīmēju uzlīmi 

neesi uzlicism, bet jau kauns no diskiem?chaboska rakstīja:Kad būšu uzlicis, iespējams parādīšu

Jox!

Nu nekas jau mega tur nav, stāvoklis ar nav ideāls, bet man patīk 

Tieši par to arī visi runā, ja pašam patīk, tad viss ir O.K.! 

Iegādāta un ielikta cd magnetola ar usb...

shodien pa lielam samazgāti abi auto (e36 & e39) - e36 nedaudz ar vasku ieziests.. :p
aa, beidzot dabutas - iegadatas vismaz divas riepas prieksh e36 jaunajiem diskiem..
aa, beidzot dabutas - iegadatas vismaz divas riepas prieksh e36 jaunajiem diskiem..

sagrunteta viena arka! un nonemts prieksejais buferis!
lenam izgerbju e36
lenam izgerbju e36

Nomazgāju. Mļe, rūsas paliek arvien vairāk... 

šodien nomazgāts un apzīmogots ar e36.lv uzlīmēm, nomainīts avārijas signāla slēdzis, apzinātas spidometra trūkstošās spuldzītes (vairāk nav nekā ir), bija arī vēlme nomainīt tuvo gaismas slēdzi, bet nevarēju saprast kā lai viņu demontē nesalaužot 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Brauc ciemosmarux rakstīja:Nomazgāju. Mļe, rūsas paliek arvien vairāk...

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Būtu tu par kādiem 200km tuvāk, varētu domāt par vizīti... Bez tam, vispirms gāzmašīnai sevi jāatpelna, lai kkādi brīvāki līdzekļi rastos. 

Nu tev jau tagad km nav shkjeerslis 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Tur man liekas no apakshas bija viena skruve un tad vnk njemas ara (varbūt kļūdoskompots rakstīja:šodien nomazgāts un apzīmogots ar e36.lv uzlīmēm, nomainīts avārijas signāla slēdzis, apzinātas spidometra trūkstošās spuldzītes (vairāk nav nekā ir), bija arī vēlme nomainīt tuvo gaismas slēdzi, bet nevarēju saprast kā lai viņu demontē nesalaužot

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- …
- 292