Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- …
- 292
- chevron_right

Šodien tika beidzot nomainīta viena paduška kas bija beigts uz pilnīgi jaunu no ņivas (nedaudz nācās piepūlēties jo ņivas paduškām vītenas kur skrūvēt uzgriežņus ir tieši centrā, bet manam viena nāk ar nelielu nobīgi, un nācās jaunajai uzlikt pāris paplatākas šaibas abos galos, jo augstums nebija pietiekams), līdz ar to tika arī beidzot uzlikta jauna stūres pastiprinātāja tubiņa kura bija pārspiesta nosēžoties paduškai. Vēl tika samainīts logu smidzinātāja motoriņš kurš bija nobeidzies jau kādu laiku, un beidzot tika sataisīts āras temperatūras dačiks izmantojot dogMa's alternatīvu
Vēl arī autiņš ielikts atkal pārdošanā.
P.S. varu piedāvāt pret kaut ko garšīgu vienu padušku no ņivas (cietākā tipa, 5 cm augstu)
Beigtās paduškas foto:

P.S. varu piedāvāt pret kaut ko garšīgu vienu padušku no ņivas (cietākā tipa, 5 cm augstu)
Beigtās paduškas foto:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Shodien kaartiigi izmazgaata griida bembiitim
Pa ziemu daudz netiirumi un dublji bija sakraajushies!

Pa ziemu daudz netiirumi un dublji bija sakraajushies!

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Shodien beidzot satiku savu e36 - uzlaikoju jaunos diskus (pagaidam gan tikai pāri, bet pamēģināju uz abām asīm) konstatēts, ka priekšā ir baigi
- būs vēl zemāks, aizm, vajag šaurāku gumiju un šķiet, ka būs augstāk jāpaceļ, lai abas arkas ir vienādi pret riepu
reāli sanāk, ka priekšā būs bik platāka riepa kā aizmugurē, bet ko dariit
amm.. vēl - kaut cik salaboti sen4a nedarbi - izmesta laukā golpa lūpa, krustdūrienā saremontēts pr. bamperis, saskruvēts, lai nekas nekarājas... un likvidēts aizm. bagāžnieka spoileris (ir iespējams iegādāties)

amm.. vēl - kaut cik salaboti sen4a nedarbi - izmesta laukā golpa lūpa, krustdūrienā saremontēts pr. bamperis, saskruvēts, lai nekas nekarājas... un likvidēts aizm. bagāžnieka spoileris (ir iespējams iegādāties)

šodien beidzot nomainīju stūres reiku,lai gan viss pasākums neplānoti ievilkās,bet nu beigu beigās viss ir kārtībā un beidzot neatstāju aiz sevis eļļas strīpu

Sodien tika iznemts paklajs lai var izavet!

Izsūkts un iztīrīts, izslaucīts salons, panelis, visas plastmasas daļas un nomainītas vējstikla slotiņas! Vecās champion bija savu laiku nokalpojušas. Vietā uzliku tās ļenganās! 

cik ilgi apmēram champions nokalpoja ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Atzīšos, ka es to auto nopirku ar tiem championiem un vispār izskatijās, ka kādu pusotru gadu jau tad es biju nobraucis! Manā īpašumā auto ir jau gandrīz gadu! Vispār labajā pusē varēju pat nemainīt, bet nomainīju abas! Smukāk! 
Bet cik ir dzirdētas atsauksmes, tad championi ir labi! Vispār jau slotas vajadzētu divreiz gadā mainīt!

Bet cik ir dzirdētas atsauksmes, tad championi ir labi! Vispār jau slotas vajadzētu divreiz gadā mainīt!

tā šodien iedots bamperis krāsošanā - 5dien būs un tad atkal beidzot redzēšu savu e36

Kur devi krāsot,jo tuvākajā laikā vajadzētu sieviņas auto krāsot ? 

Var teikt sigulda... :) e39 slieksnus krasoja, tagad redzes ka man bamperi nokrasot, cenas +- normālas...
p.s. šodien vēl beidzot saregulēta haube, lai stav vienādi pret sparniem un stūriem pie loga - sanaca ļoti nice
amm, vel brille izvarota un piereguleta, itka labak ir kā bija.. tikai japačeko kad pielikšu jauo bamperi kā ar to spraugu starp haubi un brilli, bet kopējais šodienas rezultāts apmierina...

p.s. šodien vēl beidzot saregulēta haube, lai stav vienādi pret sparniem un stūriem pie loga - sanaca ļoti nice

amm, vel brille izvarota un piereguleta, itka labak ir kā bija.. tikai japačeko kad pielikšu jauo bamperi kā ar to spraugu starp haubi un brilli, bet kopējais šodienas rezultāts apmierina...

Samainītas stabilizātora atsaites un gaisa filtrs.. protams samazgats un sapucēts..
- šodien atkal netīrs..
- šodien atkal netīrs..

muzikas instilacija oficiali ir pabeigta, nekad vairak neko tadu nedarishu, tas ir tocna, bet visu saliekot atpakal viss izstas loti labi, podi ir paslepusies aiz galvas balstiem, bet muzikias kvalitate, ta ir vienkarsi fantastiska
pagaidam vel nau nacies sedet nevienaa autinjaa ar tadu skanjas kvalitati
bija verts izteikt visus tos lamuvardus procesa laikaa

pagaidam vel nau nacies sedet nevienaa autinjaa ar tadu skanjas kvalitati

bija verts izteikt visus tos lamuvardus procesa laikaa

...

Pirms apmeeram 1stundas tika pilniba salikt mans bavarieties(2.0 vanos attaaa, 2.5 iekshaa), un nu vinsh ruuc, kuraas un dara visu kas vinjam buutu jaadara...
nedeelju neguleetas naktis, pavadiitas garaaza nu ir galaa...
Paldies visiem kas deva informaaciju, un paldies bayker01 par paliidziigu roku shini projektaa...
nedeelju neguleetas naktis, pavadiitas garaaza nu ir galaa...
Paldies visiem kas deva informaaciju, un paldies bayker01 par paliidziigu roku shini projektaa...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

nopirkta eļļa
šodien mainam 

Nomazgats un ievaskots 

Tikko nokraasoti jaunie slieksniishi 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Vakar iemontēti rižiki.. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tikko kārtīgi nomazgāts un ievaskots,tgd spīd un laistās 
Kā arī iztīrīts salons :)

Kā arī iztīrīts salons :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 103
- 104
- 105
- 106