Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- …
- 292
- chevron_right

Nomainiits saruuseejushais spaarns un uzlikti jaunie sliekshnji
Atliek tikai nomazgaat un tad jau sestdien var braukt satuseet ar Jelgavas e36.lv biedriem

Atliek tikai nomazgaat un tad jau sestdien var braukt satuseet ar Jelgavas e36.lv biedriem

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

tikko atvests mājās nokrāsotais bamperis... rit jāpakarto priekša, jāpārskata apakša

nonemu veco reduktoru un kardanu!
Tiko uzstadiju blokejoso reduktoru lielaja korpusa ar atiecibu 2,7 un kardanu ar nomainitu iekereno gultni!
Tiko uzstadiju blokejoso reduktoru lielaja korpusa ar atiecibu 2,7 un kardanu ar nomainitu iekereno gultni!

tikko svaigi novannots siltā ūdens peldē, kas var būt jaukāks par auto mazgāšān agri no rīta saullēktā 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Šodien šogad pirmo reiz tika novaskots auto,spīdums uzreiz cits,protams tika arī nomazgāts 

Ar melnu krāsas baloniņu nopūsti diski, lai neizskatās tik krimināli. 

Uzpildīju balonu, izbraucu tukšu, uzpildīju balonu vēlreiz
Nemaz nav slikti - 400km par Ls15 

Izklausās kārdinošimarux rakstīja:Uzpildīju balonu, izbraucu tukšu, uzpildīju balonu vēlreizNemaz nav slikti - 400km par Ls15

Un galvenais ,ka viss legaali!!! Nav jaakraapj valsts un jaalaistaas ar visaadaam kreisajaam saljarkaammarux rakstīja:Uzpildīju balonu, izbraucu tukšu, uzpildīju balonu vēlreizNemaz nav slikti - 400km par Ls15

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

pilniigi piekritu jums viiri 

wow... man ar būs gāzes iekārta jūnija sākumā likšumarux rakstīja:Uzpildīju balonu, izbraucu tukšu, uzpildīju balonu vēlreizNemaz nav slikti - 400km par Ls15

E_kurais rakstīja:Vakar naktī apskādēti aizmugurējie R16 un nobeidzēts sajugs, taranējot pieveikala bruģīti...![]()
šeit jau var arī rakstīt sliktās lietas ko izdarīji savam E36 vai ne?![]()
Pārbaudīts ka sajūgs neiztur uz 120km/h ieliekot 1. pārnesumā ar domu iesviest līkumā... :) par laimi ar aizmuguri apstājos uz bruģīša kurš ir 10cm augstāk par asfaltu un kādus 15cm no veikala durvīm...Vnk laimes krekliņš laikam darīja savu...
un veikals vesels, pats vesels un M-paka vesela
Pričom ar pirmo iesviest?

nu braucot uz 120km/h pirmajā fiziski nevar ielikt, jo griešanās frekvence vienkārši tew neļaus
to izdariit 

nu ļoti jāgrib ar spēku, varbuut, bet sajaucot ātrumus nekadigi nevar ielikt.... 
p.s. njaa šodien uzlikt bamperis - sagruntētas nāsis un slotiņas... aa un priekšā vasaras lietie.... aizm. gaidam uzsūtītās riepas
gāja grūti, jo priekša nebija nemaz taisna, nācās pārveidot bampera amortiņus, bet rezultātā iegūta 75% taisna priekša

p.s. njaa šodien uzlikt bamperis - sagruntētas nāsis un slotiņas... aa un priekšā vasaras lietie.... aizm. gaidam uzsūtītās riepas

gāja grūti, jo priekša nebija nemaz taisna, nācās pārveidot bampera amortiņus, bet rezultātā iegūta 75% taisna priekša

Pēdējais labojis možais - 04 Mai 2012, 22:28, kopā labots 1 reizi.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- …
- 292