Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 68
- chevron_right
Jup!Es ar neņēmu,tikai atslēdzu.Sākumā jau negribēja laist,dēļ eņģeļiem,un tā,ka newarēja CO izmērīt.Pareizi,ka newar,jo man tur 14 metāla šwammītes sabāztas,lai klusāk būtu,un wiņa zondei fiziski nebij wietas bet tā kā tehniski wis bij oki,tad apžēlojās,un ielīmēja nakļeni. Ieraxtija piezīmi,ka nakam gad jaizņem eņģeļi
Par eņģeļiem Un jā...apsveicu :) Man pēc mēneša TA...ceru jau uz to labāko
man plānā ielikt no lukturus ar eņģeļiem no rūpnīcas. paņemšu vēl čeku līdzi un pabāzīšu acīs
Tehniskās apskates naktī uzzināts, ka tikšu cauri bez problēmām, ja izņemšu (nu vai atslēgšu) miglas... Viss pārējais esot ideāli...savā ziņā prieks, ka 3.gadu jau viss ok :)
Man pēc divām nedēļām jāiet apskate un domāju, vai plēst nost plēvi vai nēNixon rakstīja:Ar nodzeltinātiem tālajiem var iziet skati?
Laikam tomēr plēsīšu
Labāk noplēs,savādāk neiziesi.
Man bij izņemtas miglas, bet gribēja ielikt 2 punkti tikai par to, ka bij atstāts un neatvienots miglu slēdzisLasmina rakstīja:Tehniskās apskates naktī uzzināts, ka tikšu cauri bez problēmām, ja izņemšu (nu vai atslēgšu) miglas... Viss pārējais esot ideāli...savā ziņā prieks, ka 3.gadu jau viss ok :)
Pirmo reizi ar ko tādu sastapos
Tas, šķiet, tīri no paša inspektora atkarīgs-cik ļoti viņam nepatīk BMW
Ka ar xenoniem? Nevar iziet ari tad ja lecu lukturi?
Jābūt arī automātiskajai līmeņa regulācijai, nevar iziet.
Es júnijá izgáju ar miglám mierígi!
Kā ir iespejams aizmugurejām bremzēm būt tris dažadi rādijumi TA, kaut nekas netiek darits?
Kad gāju,miglas wnk izņēmu un wadus paslēpu. Pilnīgi neko neteica
+1 man taspats!
izgaju ar visam miglaam, vispar ne varda neteica...
Tātad, ja es izmantoju attāluma pārrakstīšanu - auto iepriekšējais saimnieks noņem no sevis un pārdod man, un es ar viņu braucu mājās un uzlieku uz sevis, kad tieku pie CSDD, tad apdrošināšana man darbojas vecā īpašnieka, vai tomēr uzreiz jau jāpēr sava, ja vēl neesmu auto uzlicis uz sevis?
Rādījumus var ietekmēt mitrums un bremžu temperatūra, kārī auto novietojums uz stenda. Pilnīgi normāli, ka katrs mērijums uzrādās savādāks.Gekons rakstīja:Kā ir iespejams aizmugurejām bremzēm būt tris dažadi rādijumi TA, kaut nekas netiek darits?
Mainās teh. pase, vajag jaunu apdrošināšanu.uteo rakstīja:Tātad, ja es izmantoju attāluma pārrakstīšanu - auto iepriekšējais saimnieks noņem no sevis un pārdod man, un es ar viņu braucu mājās un uzlieku uz sevis, kad tieku pie CSDD, tad apdrošināšana man darbojas vecā īpašnieka, vai tomēr uzreiz jau jāpēr sava, ja vēl neesmu auto uzlicis uz sevis?
Noskaidroja atbildi. Laikam nesaprati līdz galam, pase nemainās, kamēr es auto nereģistrēju uz sava vārda, tā ka tikmēr darbojas vecā apdrošināšana. Tā, ka viss stīgā un cerams uteo šodien brauks jau ar savu BMW
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 68