Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- …
- 470
- chevron_right
Haha, viņš izmanto oriģinālo kess
Nevis padjobku
https://www.ebay.com/itm/GENUINE-Alient ... QA&vxp=mtr
P.s tāpat tas nenozīmē, ka tagad viss būs stīgā, jo tas ir parasts instruments, ja galvas nav, tad
Īk es tāpat škības kā rolim
Nevis padjobku
https://www.ebay.com/itm/GENUINE-Alient ... QA&vxp=mtr
P.s tāpat tas nenozīmē, ka tagad viss būs stīgā, jo tas ir parasts instruments, ja galvas nav, tad
Īk es tāpat škības kā rolim
AF
Tagat apgaismoji mani nevajg man tad to brinumu
Tagat apgaismoji mani nevajg man tad to brinumu
Ja nav vajadzība un nauda, tad var mēģināt KWP2000 bet skaties pēc atsauksmēm to labāko kuru vērtē, jo tāpat tas viss ir ķīna.
Man tas viss tā tikai domu limenī pasam prieks sevis intreses apmierināšanai.
Pēdējā laikā daudz sanācis par to interesēties un saskarties. Dabuju āķi lupā
Pēdējā laikā daudz sanācis par to interesēties un saskarties. Dabuju āķi lupā
Tad ieteiktu pacelt līmeni eng vai vislabāk Rus valodā, un lasīt tūneru forumus, bet info netā maz, daudz ir krievu valodā, angļu tikai uz populārākajiem ecu, kā piemēram Ms42/42, dde3 dde4 un dde5
Informācija vispār samērā mazs cik esmu meklējis. Un visi linki ar hakotajiem softiem arī pārsvarā nobanoti
Da beidz, vai nu nemāki attiecīgos resursus/forumus, vai tiešām valodas jāceļ. Tajā pašā mhh par aparatūru (pārsvarā kloniem) viss ir iztirzāts no a-z.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Tagat zināšu vēl kādu forumu
Nu nenoliegsu vieglak man ir lasīt tehnisko literatūru mūsu pašu valodā. Bet arī no angļu literaturas nebaidos protams daudz kas paliek nesaprasts bet nu ir arī lietas kuras ievieš skaidribu
Nu nenoliegsu vieglak man ir lasīt tehnisko literatūru mūsu pašu valodā. Bet arī no angļu literaturas nebaidos protams daudz kas paliek nesaprasts bet nu ir arī lietas kuras ievieš skaidribu
ar kompatu pa brugji
eng populārākie - digital kaos, bba reman, ecuconnections
rus - carhelp.info
iesākumam pietiks, ja paķers tā lieta, tad jau ar laiku atradīsi arī specifiskākas vietnes.
par latviešu valodu saistībā ar auto ir jāaizmirst, lai tā arī paliek pie teķu/koledžu pasniedzējiem. Labas tehniskās literatūras latviešu valodā nav bijis un arī nebūs.
rus - carhelp.info
iesākumam pietiks, ja paķers tā lieta, tad jau ar laiku atradīsi arī specifiskākas vietnes.
par latviešu valodu saistībā ar auto ir jāaizmirst, lai tā arī paliek pie teķu/koledžu pasniedzējiem. Labas tehniskās literatūras latviešu valodā nav bijis un arī nebūs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Varbūt kāds var ieteikt auto elektriķi? Liepāja, Ventspils?
Sāpe ar volvo v50 Bagāžnieks gļukoja, līdz nomira un nettaisās vaļā.
Sāpe ar volvo v50 Bagāžnieks gļukoja, līdz nomira un nettaisās vaļā.
Kad un kura datuma plānojas sezonas atklāšana?
Man laicīgi biļetes janopērk
Man laicīgi biļetes janopērk
ar kompatu pa brugji
Aprīļa sakumā būs info kur un kad
A ko tas tev maina ja uzzināsi maija sākums vai beigas?
Tas maina to,ka es sev darba grafiku varu salikt ta,lai tieku uz lv
ar kompatu pa brugji
Vot vot, vajag info, jo mums biznesmeņiem jau iepriekš ir jāplāno. Vairs nevaram atļauties randomā doties uz pasakāmiem.
"Biznesmeņiem"
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- …