Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
puikaa20
Ziņojumi: 1226
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 05:26
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Jelgava
Šito var ņemt ..
Nav ne vainas .. :super:
Sodas strūkla
Alumīnija, Nerūsējošais tērauds, metināšanas
https://www.instagram.com/smilts_vs/
+371 28-802-203 ( Valdis )
V1Beta
Ziņojumi: 2075
Pievienojies: 28 Jūl 2012, 13:36
Braucu ar: E36 Coupe
Reputācija: 1

komplektācija izskatās laba un stocks. būs kur izvērsties.
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

Tikai tirgojās jau kādu pusgadu stabili.. Ja pat ne gadu.
Profila bilde
ega
Ziņojumi: 1430
Pievienojies: 27 Jūl 2011, 22:14
Braucu ar: IS UN Q
tas jau neko nenozīme ka tirgojas pus gadu gadu vai pusotru! :bmw:
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu. :lol:
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

Nu nezinu, nezinu. Līdz šim cik esmu pētījis ssku, tieši uz kūtiņām (kādu gadu), tad labi auto aiziet mēneša/divu mēnešu laikā. Šim cena sākumā bija tuvu pie 1600ls, tagad 1100ls par labas komplektācijas E36 touringu, un neviens neņem? Lai vai kā, kaut ko jau tas nozīmē. :bmw:
Profila bilde
ega
Ziņojumi: 1430
Pievienojies: 27 Jūl 2011, 22:14
Braucu ar: IS UN Q
nu es ar savu tirgoju jau kadu s 6 menesus, un vel tirgošu nevis tapec ka kasjaki daudz un neviens nenem, bet gan pa šo laiku cilveki kadi 2 ir tikai interesejušies, viens gribeja pret opeli mainit, otrs vnk pazuda, proetams es varetu nomest cenu, bet auto vertiba ir tik cik vinu pārdodu, ja kads grib letak tad atrod, un sak grust naudu iekšā beigas sanak dargāk ka nopirkt normālu autiņu! ko ar to gribeju teikt ne vienmer tie autini kas ilgi tirgojas ir ar defektiem! ok OFF TOPIC aizgaja!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu. :lol:
Profila bilde
KA-91
Ziņojumi: 712
Pievienojies: 04 Dec 2012, 21:14
Braucu ar: darba auto
Atrašanās vieta: Rīga
djjys rakstīja:kaashux liet auto, vismaz ta domaju jo epasta sakumi lidzigi., un vins ir perekups.

Varbūt ir iemesls tā domāt, jo auto tiešām iegādājos pavisam nesen, bet 2,5i tomēr nav tas, ko man vajag, tādēļ arī to pārdodu. Ja tas mani pataisa par perekupu, tad lai tā arī būtu, ne silts, ne auksts man par Tavām domām dj :lol:

Tākā vēlos kupeju, tad uz maiņu man piedāvā šos 2 variantus:

Kaut kas līdzīgs kupejai http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... anoig.html ir kāds aptaustījis?
un šo? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... beddn.html
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

Tas Compacts jau izskatās ļoti pievilcīgs. :bmw:
Attēls
Profila bilde
KA-91
PIevilcīgs jau ir, tas gan.
Otrs ir baumaņa autiņš, bet viņam dj jau paspēja par mani sastāstīt brīnumlietas. Ganjau dēļ tā, ka Ģirtam pateicu, kur precīzi dzīvo, lai viņš disku atgūtu :lol:
Profila bilde
Alps
Ziņojumi: 484
Pievienojies: 27 Okt 2011, 17:56
Braucu ar: Nissan 200sx
Atrašanās vieta: Teika, Centrs
Domāju, ka kompots ir pa pirmo, jo viņa saimnieks domājams, ka ir ļoti rūpējies par savu auto.
Tas ir Big Bro no e30.lv un gan jau no powera arī.

Viņa trases auto.
Attēls
Profila bilde
BuKTOP
Ziņojumi: 869
Pievienojies: 20 Jūl 2012, 11:30
Braucu ar: Marrakesh kūts
Atrašanās vieta: Mārupes
Reputācija: 2

tas tricārs - mega labs projekts :super:
cerams šogad pienācīgi liks slīpi ..
Profila bilde
STUDENTS
Ziņojumi: 1701
Pievienojies: 07 Mar 2012, 13:12
Braucu ar: Baltu bembi
Par to iepriekš minēto kūtiņu ko Ruu pieminēja arī ..
Jāā.. tirgojas jau vairāk kā gadu, atceros, ka pagājušo gad ap rudens periodu sāku viņu ievērot..
Bet tā arī viņa vēl stāv + man liekas, ka tas bija no plača.. :rolleyes:

Hmm, cena baigi maza priekš pilnas 2.5 kūtiņas.. gan jau kkas tur ir aplsēpts (neesmu bijis skatīties :gigigi: )
Profila bilde
djjys
Ziņojumi: 616
Pievienojies: 21 Okt 2011, 22:39
Braucu ar: Atejvaku
kaashux rakstīja:
djjys rakstīja:kaashux liet auto, vismaz ta domaju jo epasta sakumi lidzigi., un vins ir perekups.

Varbūt ir iemesls tā domāt, jo auto tiešām iegādājos pavisam nesen, bet 2,5i tomēr nav tas, ko man vajag, tādēļ arī to pārdodu. Ja tas mani pataisa par perekupu, tad lai tā arī būtu, ne silts, ne auksts man par Tavām domām dj :lol:

Tākā vēlos kupeju, tad uz maiņu man piedāvā šos 2 variantus:

Kaut kas līdzīgs kupejai http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... anoig.html ir kāds aptaustījis?
un šo? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... beddn.html
Tu atsatji par sevi kkada dirseja iespaidu, teici ka tev masinu vajag slipet ielas, kas ir neiet tas 2.5 ka megini atkratities ja jau slipeshanai tad pilnigi vienalga sedans vai kupeja. pa 500ls panjemi un tag pa stuku maini!!! Neka perosniga vnk izteicu savu viedokli, un G1rts bez tevis jau sen zin kur mani atrast!!! :supeer:
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Profila bilde
KA-91
Nebrauc offtopic. No kurienes izrāvi, ka man slīpēšanai autiņu vajag? Ja tam vajadzētu, vai es pie Tevis būtu braucis, lai apskatītu to 2.0i ?? Nerunā, ko nezini. Ne Tu zini par kādi summu auto es iegādājos, ne arī vai viņš iet, kā tam būtu jāiet. Cilvēks, kas vēlēsies, pats izbrauks un to noteiks, nevis Tu. Tā kā, lai nebūtu jāraksta lietas, par kurām neesi ne grama informēts, ej labāk paskrūvē savu auto, lai beidzot pie dziesmas viņu dabū :bye:
Profila bilde
djjys
Ziņojumi: 616
Pievienojies: 21 Okt 2011, 22:39
Braucu ar: Atejvaku
mans aizgaja pa 700ls un nujau laikam skate loga. Es vnk cilveku kuru pazistu informeju pa to ka tu tiko nopirki to auto un nu jau sit gaisa pec paris dienam, ko tad uzreiz nenjemi kupeju? Pilns nets kadu vien tev vajag!!! man dzili vienalga kaa tev vinsh iet, un lv 95% 2.5 ir nojati no 190 zs palikushi 160. lai ietu ka jaiet tad vismaz pa 1500ls japerk. :idiots:
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Profila bilde
KA-91
Ja Tev ir vienalga tad sēdi un atpūties :lol: :bye:
Profila bilde
vilks25
Ziņojumi: 436
Pievienojies: 21 Apr 2011, 19:22
Braucu ar: e36 328
Atrašanās vieta: jekabpils
Reputācija: 2

djjys.lasu powera brīnumus un redzu niku djjys-uzmetēju top 10 augšgalā.ko tu te vēl gudrojies?
Profila bilde
mats
Ziņojumi: 253
Pievienojies: 22 Nov 2011, 23:26
Braucu ar: Bavārijas palaistuli
Atrašanās vieta: Liepāja
Uldis_R rakstīja:kadam nav info par sito?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cflmp.html
Sanāca braukt garām iebraucu paskatīties,pats arī par viņu interesējos. Nu tur ir tā,skati ir gājis it kā pats kurš tur tirgo,pēc skates nav braukts,pilnīgs stock,salons izlaizīts,motora telpa izlaizīta,gumija gofra saplīsusi pirms ieplūdnieka,rūsa durvju apakšās,no domkrata vietām rūsa tek ārā,priekšas spārnu iekšējās kantītes ar rūsu nedaudz,priekšējie lukturi no stāvēšanas aizsvīduši pat ar lāsēm.Nu nezinu it kā komplektācija laba,gads arī,bet kaut kas mani nepārliecināja,ka jaņem,nezinu-noraistijos. Tagad arī man pat nesanāktu paņemt,naudai viena daļa aizgāja neparedzētos izdevumos šī brīža touringam.
V1Beta
Ziņojumi: 2075
Pievienojies: 28 Jūl 2012, 13:36
Braucu ar: E36 Coupe
Reputācija: 1

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... allli.html
pricedrop. es tā skatījos šovakar un sapratu kādēļ varbūt negrib ņemt. gan jau cena ir diezgan augsta priekš tik vājas komplektācijas touringam. par pārējo neņemos spriest neredzot dzīvē.
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Reputācija: 20

šis ir tiešām labs skats ;)
ja nav rūsas un tehniski labā stāvoklī, tad cena ir ļoti laba