Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- …
- 292
- chevron_right

Man reikas restaurācija cik atceros bija ap 70Ls.

tā ir gala summa?ar visu darbu?ja nav noslēpums kur to dariji?jo es kādreiz interesējos par stūres reikas nomaiņu uz citu protams lietotu un teica ap 160ls viss kopa.. un BEZ GARANTIJAS tjipa kaķis maisā.. 

Uzraksti/uzzbani HoodieBro, viņš Tev palīdzēs. 

nezinu kur taadas summas vareeja izraut :d 2 gadi atpakal jau bija 50-70 ls ar garantiju. ka jau teica hoodijs palidizees, arii zin kur labi restaurē..Gunjka rakstīja:tā ir gala summa?ar visu darbu?ja nav noslēpums kur to dariji?jo es kādreiz interesējos par stūres reikas nomaiņu uz citu protams lietotu un teica ap 160ls viss kopa.. un BEZ GARANTIJAS tjipa kaķis maisā..

tiko vienai masinai restaureju reiku maksaja 65 ls + 15 ls uzlikt ,nonemt+15 savirze un 1 gada garantija
kuros laukos tadu cenu sledz iekša ?

kuros laukos tadu cenu sledz iekša ?

Ja nemaldos tas bija senson auto.. jau aizmirsu jo sen tas bija.. un man tad bija cits bmw-kompots.tur traki tecēja.Spēju tik liet iekšā to šķidrumu.. tagad tik sulo..
Ar Hoodie sezināšos PALDIES!
Ar Hoodie sezināšos PALDIES!

jautājums,kā uz mana drapaka izskatītos pelēkie pagriezieni,tumšās miglas un lukturi ar hella dark+eņģeļi? 
visu laiku domāju,kā izskatīsies

visu laiku domāju,kā izskatīsies

izskatiitos labi 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

par reiku runajot - restraureeju e39tajam pirms nepilna gada Rīgā pa 70ls ar garantiju....
ja pašiem viņiem jāņem nost, tad dārgāk, bet e36 reiku noņemt 10min...
- nav kā e39 
ja pašiem viņiem jāņem nost, tad dārgāk, bet e36 reiku noņemt 10min...

Ceļš Aizkraukle-BauskadogMa rakstīja:Kur tu Bauskā atrodi zeminiekus?Ja, protams, nebrauc tikai pa vienu ceļu (Bārbele etc. no Bauskas puses)

šodien kabrī ievietots subs ar pastūzi + protams visiem vadiem utt.
Viss salikts kārtīgi kā tam vajag būt
P.S. skan pārsteidzoši labi - ņemot vērā ka subs ir free air.
Viss salikts kārtīgi kā tam vajag būt

P.S. skan pārsteidzoši labi - ņemot vērā ka subs ir free air.

vakar sataisīta sprausla pa 10Ls (paldies PBSHB blakus boksa servisam
), vel tikai jauzmeikou priekšējais lukturis un varēšu trešo reizi doties uz TA 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Trīs lietas labas lietas
Un jauna TA uzlīme logā 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Tas ceļš taču ir viens liels putekļu mākonis..marux rakstīja:Ceļš Aizkraukle-BauskadogMa rakstīja:Kur tu Bauskā atrodi zeminiekus?Ja, protams, nebrauc tikai pa vienu ceļu (Bārbele etc. no Bauskas puses)

shodien ielikts uzladets akumulators, nomainiti no e39 ziemas rati un daleji dabutaas prieksejas lampas..
veel tikai švammes un uz TA pēc melnā..
aa.. riit jasamaina 3 bremzu slaukas

veel tikai švammes un uz TA pēc melnā..

aa.. riit jasamaina 3 bremzu slaukas

Aizdzīts auto uz servisu lai sameistaro tosola noplūdi..

Jaunajos plauktos sapreseetas jaunaas sharas un bukses! Tagad tik atliek kaadu vakaru uzstaadiit uz auto 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

nu ko šodien tika samainīta galvenā farsunka ar vadu kura arī uztaisija budžeta normālu robu 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ielikts Pioneer maģis, skaņas kvalitāte jūtami uzlabojusies! 

Kaadu ieliki?
Es sev ieliku Pioneer DEH-6300SD un pagaidaam esmu ljoti apmierinaats
Es sev ieliku Pioneer DEH-6300SD un pagaidaam esmu ljoti apmierinaats

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- …
- 292