benzīns- gaze
Vēlējos apvaicāties vai vispār ir jēga no gāzes apkopes oficiālā kantori, jo čoms teica, ka pats var tos filtrus pa pāris eiro nopirkt un nomainīt...vienīgais cik noprotu vēl pārbauda uz hermētiskumu un vēl ko?
Viss labāk man liekas ir braukt tur kur viņa ir likta, un nav jau arī tās apkopes tik dārgas.Armed rakstīja:Vēlējos apvaicāties vai vispār ir jēga no gāzes apkopes oficiālā kantori, jo čoms teica, ka pats var tos filtrus pa pāris eiro nopirkt un nomainīt...vienīgais cik noprotu vēl pārbauda uz hermētiskumu un vēl ko?
- ikey07
Pareizāk jau ir kā tu saki, bet man vienkārši ieteica, ka arī pats to var izdarīt pa kādi 2 eiro.ikey07 rakstīja:Viss labāk man liekas ir braukt tur kur viņa ir likta, un nav jau arī tās apkopes tik dārgas.Armed rakstīja:Vēlējos apvaicāties vai vispār ir jēga no gāzes apkopes oficiālā kantori, jo čoms teica, ka pats var tos filtrus pa pāris eiro nopirkt un nomainīt...vienīgais cik noprotu vēl pārbauda uz hermētiskumu un vēl ko?
Bet labi, drošāk jau būs pie profesionāļiem.
Cik izmaksas e36 318is parregistret uz benzins/gaze ?
Tā kā es liku kaktu kantorì, un atgriezties tur negribās, mainīju pats, nekas baigi sarežģīts nav. Ja man jāizvēlas maksāt kaut kur 27€ par filtru maiņu, un to ka pieslēdz kompi, tad es labāk pats mainu. Bet ja tev kantorī par to summu vēl atgāzes pārbauda un uz stenda izpūš sprauslas, vai dīzes nomaina, tad brauc uz savu konatori.Armed rakstīja:Vēlējos apvaicāties vai vispār ir jēga no gāzes apkopes oficiālā kantori, jo čoms teica, ka pats var tos filtrus pa pāris eiro nopirkt un nomainīt...vienīgais cik noprotu vēl pārbauda uz hermētiskumu un vēl ko?
Ja tev papīrs par gāzi jau ir, tad skaties csdd mājas lapā, cik jau par pārreģistrēšaņu prasa, laikam bija kaut kur 24€.Gwido rakstīja:Cik izmaksas e36 318is parregistret uz benzins/gaze ?
Parasti iekārtai garantija ir spēkā tikai tad, ja apkopes taisītas regulāri pie iekārtas uzstādītāja, tb, ja iekārtai kkas notiek, bet tu neesi bijis uz apkopi, tad viņi tevi var pasūtīt un atteokt garantiju.Armed rakstīja:Vēlējos apvaicāties vai vispār ir jēga no gāzes apkopes oficiālā kantori, jo čoms teica, ka pats var tos filtrus pa pāris eiro nopirkt un nomainīt...vienīgais cik noprotu vēl pārbauda uz hermētiskumu un vēl ko?
Ja garantijas laiks ir cauri un rokas neaug no pakaļas, tad visu var nomainīt pats, abi filtri izmaksā ap 5 eur kopā
Ja parastie filtri, apkope 20€
Ja kaut kas notiek, neviens man kompi vai sprauslas par velti tā pat nemainīs. Garantiju vajadzētu dot ražotājam, ne kaktu kantorim, kur viss eļļains ar cigarešu pelniem nobārstīts.kexxx rakstīja:Parasti iekārtai garantija ir spēkā tikai tad, ja apkopes taisītas regulāri pie iekārtas uzstādītāja, tb, ja iekārtai kkas notiek, bet tu neesi bijis uz apkopi, tad viņi tevi var pasūtīt un atteokt garantiju.Armed rakstīja:Vēlējos apvaicāties vai vispār ir jēga no gāzes apkopes oficiālā kantori, jo čoms teica, ka pats var tos filtrus pa pāris eiro nopirkt un nomainīt...vienīgais cik noprotu vēl pārbauda uz hermētiskumu un vēl ko?
Ja garantijas laiks ir cauri un rokas neaug no pakaļas, tad visu var nomainīt pats, abi filtri izmaksā ap 5 eur kopā
Kas ir iekļauts tajos 20€? Tikai filtru nomaiņa?BMW-Valcha rakstīja:Ja parastie filtri, apkope 20€
1Ja kaut kas notiek, neviens man kompi vai sprauslas par velti tā pat nemainīs. Garantiju vajadzētu dot ražotājam, ne kaktu kantorim, kur viss eļļains ar cigarešu pelniem nobārstīts.
2Kas ir iekļauts tajos 20€? Tikai filtru nomaiņa?
1 ja kompim ir rūpnīcas defekts , tad es mainu pa garantiju. Par sprauslām un reduktoru ir cits stāsts, mūsu netīrā gāze. Ja uzstādīšanas brīdī , kad regulēju, rodas kaut kādas aizdomas par sprauslām vai reduktoru, tad tas viss tiek mainīts pa garantiju. Par sprauslām - no sākuma mainīja, bet tad rūpnīca pateica, ka viņiem ir apnicis par velti tīrīt sprauslas, kuras ir aizgājušas ciet vai nekorekti strādā dēļ netīrumiem, kas tiek cauri lai vai tur kāds ciklona vai nanotehnoloģiju filtrs.
2. pa lielam tikai samainīt filtrus. ja ir kādas īpašas vēlmes, tad kaut ko var pieregulēt, bet 80% tikai sanaāk nomainīt filtrus
2Kas ir iekļauts tajos 20€? Tikai filtru nomaiņa?
1 ja kompim ir rūpnīcas defekts , tad es mainu pa garantiju. Par sprauslām un reduktoru ir cits stāsts, mūsu netīrā gāze. Ja uzstādīšanas brīdī , kad regulēju, rodas kaut kādas aizdomas par sprauslām vai reduktoru, tad tas viss tiek mainīts pa garantiju. Par sprauslām - no sākuma mainīja, bet tad rūpnīca pateica, ka viņiem ir apnicis par velti tīrīt sprauslas, kuras ir aizgājušas ciet vai nekorekti strādā dēļ netīrumiem, kas tiek cauri lai vai tur kāds ciklona vai nanotehnoloģiju filtrs.
2. pa lielam tikai samainīt filtrus. ja ir kādas īpašas vēlmes, tad kaut ko var pieregulēt, bet 80% tikai sanaāk nomainīt filtrus
Normāli uzstādītāji dod garantiju iekārtai un darbam, bet jebkurai garantijai ir noteikumi kad tā darbojas un kad ne.Rob rakstīja:Ja kaut kas notiek, neviens man kompi vai sprauslas par velti tā pat nemainīs. Garantiju vajadzētu dot ražotājam, ne kaktu kantorim, kur viss eļļains ar cigarešu pelniem nobārstīts.kexxx rakstīja:Parasti iekārtai garantija ir spēkā tikai tad, ja apkopes taisītas regulāri pie iekārtas uzstādītāja, tb, ja iekārtai kkas notiek, bet tu neesi bijis uz apkopi, tad viņi tevi var pasūtīt un atteokt garantiju.Armed rakstīja:Vēlējos apvaicāties vai vispār ir jēga no gāzes apkopes oficiālā kantori, jo čoms teica, ka pats var tos filtrus pa pāris eiro nopirkt un nomainīt...vienīgais cik noprotu vēl pārbauda uz hermētiskumu un vēl ko?
Kas ir iekļauts tajos 20€? Tikai filtru nomaiņa?BMW-Valcha rakstīja:Ja parastie filtri, apkope 20€
Tas skaidrs, nomainot filtrus , apzinos, ka uz kantori varu vairs nebraukt un necerēt uz garantiju.
Labāk pašam no veiča sapirkt visu ( ražotājs piedāvā savu komplektāciju, nav pēcāk jābrīnās, ko tas kantoris tur ir sakombinējis, lai varētu par uzstādīšanu noplēst vairāk ), un ja nu kas, garantija ir ( jo pašlaik, garantiju piesavinājis kantoris, lai gan maksāju es ). Saprotams, ka tas nav jādara katram, ne visu visiem ir jāmāk izdarīt.
Protams, uzstādīšanu labāk atstāt to ziņā, kas to dara katru dienu, jo iekārta ir jāpielāgo katram dzinējam savādāk.
Labāk pašam no veiča sapirkt visu ( ražotājs piedāvā savu komplektāciju, nav pēcāk jābrīnās, ko tas kantoris tur ir sakombinējis, lai varētu par uzstādīšanu noplēst vairāk ), un ja nu kas, garantija ir ( jo pašlaik, garantiju piesavinājis kantoris, lai gan maksāju es ). Saprotams, ka tas nav jādara katram, ne visu visiem ir jāmāk izdarīt.
Protams, uzstādīšanu labāk atstāt to ziņā, kas to dara katru dienu, jo iekārta ir jāpielāgo katram dzinējam savādāk.
Ir kads kas nemas ar BRC gazesiekartam (iznemot Autonams)?
Ir kāds šeit kas profesionāli nodarbojas ar gāzes iekārtu uzstādīšanu ? Gribu painteresēties par izmaksām un konkrētu auto un vai vispār atmaksāsies ko tādu darīt. Info par auto privāti izstāstīšu.