Pirkt/pārdod apspriešanas tēma

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

riebeklis rakstīja:
Linda rakstīja:Bija te nesen oem m3 zirneklis par 200 eur, ņemot vērā, ka pārdevējs izdzēsis kādam ir labi laimējies :hahaha:
Nu kolektors izpludes vel nav tik svarigs man, panjems sliktakaja gadijuma Raceland. Bet jaa kadam paveicas vai ari driz tirgos pa 400 eur.

Manuprāt izplūdes kolektors svarīgāks, bet tas tikai mans uzskats. Paldies dievam, tas mani vairs neuztrauc :hahaha:
Droseles, nu ir tā cena laba, bet ne tik ļoti, lai kāds viņas tā uzreiz dažu stundu laikā nopirktu Liepājā. Lai gan visādi var būt, bet gan jau, ka Tev paveiksies.
Ja brauc pakaļ uzmet man pm, tās sadalenes ir par tīri sakarīgu cenu, lai savējās nav jāvelk ārā dbilām sūtīt.
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
riebeklis
Ziņojumi: 1416
Pievienojies: 04 Jan 2016, 20:14
Linda rakstīja:
riebeklis rakstīja:
Linda rakstīja:Bija te nesen oem m3 zirneklis par 200 eur, ņemot vērā, ka pārdevējs izdzēsis kādam ir labi laimējies :hahaha:
Nu kolektors izpludes vel nav tik svarigs man, panjems sliktakaja gadijuma Raceland. Bet jaa kadam paveicas vai ari driz tirgos pa 400 eur.

Manuprāt izplūdes kolektors svarīgāks, bet tas tikai mans uzskats. Paldies dievam, tas mani vairs neuztrauc :hahaha:
Droseles, nu ir tā cena laba, bet ne tik ļoti, lai kāds viņas tā uzreiz dažu stundu laikā nopirktu Liepājā. Lai gan visādi var būt, bet gan jau, ka Tev paveiksies.
Ja brauc pakaļ uzmet man pm, tās sadalenes ir par tīri sakarīgu cenu, lai savējās nav jāvelk ārā dbilām sūtīt.
Man pietiks ar SS kopiju, pa letakam nauda. Domaju bus okey mana gatera auto.
Ja, sakuma jasakontakte. Darbadiena pats nebraukshu, naksies pierunati kadu :) Oki pm ja kads brauc.

Es ceru S52 kopijas uzsutit.
Profila bilde
Vladlen
Ziņojumi: 2863
Pievienojies: 23 Mai 2012, 17:14
Braucu ar: etanolu kanna
Atrašanās vieta: Mežciems
Reputācija: 21

S52 parastajs kolektors
Profila bilde
Linda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2798
Pievienojies: 23 Feb 2013, 22:23
Braucu ar: netīru 3.0
Atrašanās vieta: Lielvārde
Reputācija: 14

Domāju, ka par sadalenēm iet runa.
It's all about the win

bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām :gigigi:
Profila bilde
Riks*
Ziņojumi: 2450
Pievienojies: 28 Aug 2014, 23:08
Braucu ar: 300+HP
Atrašanās vieta: Centrs
Cik maksā S52 kopijas? TA zirnekļi ir 1:1 ar oem?
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

No S52 jēga vispār salīdzinot price/performance ar M50NV un M54B30 combo, kas ir stipri tuvu tam?

Also, interesē aptuvenās vērtības:

M50B25 drosele
M50B20 drosele
M52B28 sprauslas
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Profila bilde
Valtmeikers
Ziņojumi: 441
Pievienojies: 25 Sep 2014, 13:48
Linda rakstīja:
riebeklis rakstīja:

Zirneklis savu darbu pa īstam sāk pildīt tikai kad ir sadalene ar platiem grādiem :bmw:
Profila bilde
TomSkarsts
Ziņojumi: 2595
Pievienojies: 18 Okt 2015, 22:19
Braucu ar: 36 328 + 46 328
Reputācija: 5

Valtmeikers rakstīja:Zirneklis savu darbu pa īstam sāk pildīt tikai kad ir sadalene ar platiem grādiem :bmw:
S50B32 :
int: 256º(9.7mm)
exh: 240º(9.0mm)

Setups ar M50nv un/vai M54B30 sadalenēm:
int: 240º(9.7mm)
exh: 240º(9.7mm)

Izplūdē abos gadījumos 240º

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BMW OEM cam specs
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Profila bilde
Vladlen

TomSkarsts rakstīja:
Valtmeikers rakstīja:Zirneklis savu darbu pa īstam sāk pildīt tikai kad ir sadalene ar platiem grādiem :bmw:
S50B32 :
int: 256º(9.7mm)
exh: 240º(9.0mm)

Setups ar M50nv un/vai M54B30 sadalenēm:
int: 240º(9.7mm)
exh: 240º(9.7mm)

Izplūdē abos gadījumos 240º

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BMW OEM cam specs
S52 izplude 244 un 9.0
Ieplude 252 un 10,2
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi
Reputācija: 3

Gan jau te kāds iemeta, bet nopietni????
Vēlviens Martinsons, tikai šoreiz ne cd43 bet M50 kolektori? Baigie naglas esat, kad uzliekat kosmiskas summas? Brīnums, ka neuzliki kā style 5 1.5k.
Varbūt ko pisties, uzreiz uzlikt 500eiro par to kolektoru?
Atradušies te kēksi.
ValtersZ rakstīja:Nopirkšu M50B25 ieplūdes kolektoru. Var būt ar gāzes caurumiem. Max 50eu
ValtersZ rakstīja:M50B25 ieplūdes kolektors ar droseli. 150eu. Jugla.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
540i
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 1812
Pievienojies: 11 Mai 2011, 06:17
Braucu ar: 320d,335d
Reputācija: 1

Lai jau dzīvo kā māk, nav jau spiesta lieta neko pirkt par kosmosu, tomēr daļas tirgot reizēm nervus ar paņem ja jāatbild uz 100 dumjiem jautājumiem par primitīvu detaļu... :lol:
Bet tas droseļu komplekts par 400EUR ir ļoti labs piedāvājums, būtu pašam vajadzība un interese noteikti paņemtu, ir iets cauri droseļiem uz m52, 400 Eur plug&play tas ir to verts. :super:
e36
Profila bilde
maartyd

540i rakstīja:Lai jau dzīvo kā māk, nav jau spiesta lieta neko pirkt par kosmosu, tomēr daļas tirgot reizēm nervus ar paņem ja jāatbild uz 100 dumjiem jautājumiem par primitīvu detaļu... :lol:
Bet tas droseļu komplekts par 400EUR ir ļoti labs piedāvājums, būtu pašam vajadzība un interese noteikti paņemtu, ir iets cauri droseļiem uz m52, 400 Eur plug&play tas ir to verts. :super:
Jā, ja nopērk auto un jauc detaļās, piekrītu - nervi, laiks utt.
Bet reāli - tika meklēts pirms nedēļas kolektors par max 50 eiro, lai nopārdotu pa 150? Nopietni?
Es jau vienreiz pateicu, ka šajā forumā perekupi nebūs, tas ir forums, kur cits citam ir ja ne čomi, tad labi paziņas un pārdod daļas zem tirgus vērtības vai vismaz līdz tai (nerunāju par detaļu tirgoņiem/šrotistiem)
Nākamais, kurš šādi izdarīs, dabūs banu. Varat noriet mani līdz nelabumam, bet es pie savas nostājas palikšu, ka forums ir forums, un perekupi paliek rumbulā :super:

Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns
Reputācija: 2

maartyd rakstīja:Gan jau te kāds iemeta, bet nopietni????
Vēlviens Martinsons, tikai šoreiz ne cd43 bet M50 kolektori? Baigie naglas esat, kad uzliekat kosmiskas summas? Brīnums, ka neuzliki kā style 5 1.5k.
Atradušies te kēksi.
ValtersZ rakstīja:Nopirkšu M50B25 ieplūdes kolektoru. Var būt ar gāzes caurumiem. Max 50eu
Ej papelni naudinu un neraudi :)
Profila bilde
maartyd

Martinsoon rakstīja:
maartyd rakstīja:Gan jau te kāds iemeta, bet nopietni????
Atradušies te kēksi.
Ej papelni naudinu un neraudi :)
Esmu darbā, nesatraucies par manu maku :super:

Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

Visi, kas nevar nopirkt M50 kolektoru pa 150e vai CD43 pa 150e vai hujzin cik tur bija, automātā ir bomži un nabagi :hahaha:
Profila bilde
maartyd

Inferno rakstīja:Visi, kas nevar nopirkt M50 kolektoru pa 150e vai CD43 pa 150e vai hujzin cik tur bija, automātā ir bomži un nabagi :hahaha:
Jā, bet tas jau pie pakaļas, ka es vispār biju runājis par citu tēmu. Dažiem liekas, ka es vienkārši runāju par cenām (kuras es viņuprāt nevaru atļauties), bet es runāju par perekupu gājieniem pret forumistiem.

Profila bilde
Inferno
Ziņojumi: 2823
Pievienojies: 10 Okt 2014, 00:24
Braucu ar: Mercedes-Benz
Atrašanās vieta: Kapitolija
Reputācija: 7

Samierinies, ja Tu netaisies atlocīt kosmosu par kaut kādu hlamu vai Tev tā cena šķiet pārāk augsta, tad Tu esi ubags un basta.
Profila bilde
maartyd

Inferno rakstīja:Samierinies, ja Tu netaisies atlocīt kosmosu par kaut kādu hlamu vai Tev tā cena šķiet pārāk augsta, tad Tu esi ubags un basta.
Precīzi :super:

Profila bilde
Martinsoon
Ziņojumi: 1144
Pievienojies: 02 Dec 2012, 21:25
Braucu ar: Sauzemes lidmasinu
Atrašanās vieta: Riga purvciems/ziepniekkalns
Reputācija: 2

Inferno rakstīja:Visi, kas nevar nopirkt M50 kolektoru pa 150e vai CD43 pa 150e vai hujzin cik tur bija, automātā ir bomži un nabagi :hahaha:
nu kam vajag tas iedos 150 e par kolektoru ar droseli... tas lietas vairaak nepalies paliek tikai mazak. Ja ir padargu aizer ciet sludinajumu un neperc nevis pin klat mani vel ka es magi pardevis esmu pa 160 un? Aizej uz statoil un paraudi ka vakar degviela bija letaka un ka Jus visi ahujeli:D tas domats martdy
Pēdējais labojis Martinsoon - 21 Feb 2017, 10:56, kopā labots 1 reizi.
Profila bilde
Vladlen

maartyd rakstīja:
540i rakstīja:Lai jau dzīvo kā māk, nav jau spiesta lieta neko pirkt par kosmosu, tomēr daļas tirgot reizēm nervus ar paņem ja jāatbild uz 100 dumjiem jautājumiem par primitīvu detaļu... :lol:
Jā, ja nopērk auto un jauc detaļās, piekrītu - nervi, laiks utt.
Bet reāli - tika meklēts pirms nedēļas kolektors par max 50 eiro, lai nopārdotu pa 150? Nopietni?
Es jau vienreiz pateicu, ka šajā forumā perekupi nebūs, tas ir forums, kur cits citam ir ja ne čomi, tad labi paziņas un pārdod daļas zem tirgus vērtības vai vismaz līdz tai (nerunāju par detaļu tirgoņiem/šrotistiem)
Nākamais, kurš šādi izdarīs, dabūs banu. Varat noriet mani līdz nelabumam, bet es pie savas nostājas palikšu, ka forums ir forums, un perekupi paliek rumbulā :super:
Ne nu var kaut kur kko dabut leti un pec tam pardod par tirgus cenu.. Bet Perk sadala atklati meklet kaut ko zem tirgus cenas un pec paris h Pardod sadala to pasu tirgot virs tirgus cenas ir :hahaha: