Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- …
- 292
- chevron_right
Kārtējā eļļas maiņa weikta :) wot tik to datačiku nesanāk pa 0 dabūt bļ 

Par dachiku runajot es savam ar nevaru vinu nodzest ar vadina palidzibu 

šodien tālajos ieinstalētas strobogaismas...
ar moduli barda4okā...
un pabraukts pa laukiem un noskandināta mašinas apakša uz nebēdu - pat noņemta skaida no trubas, kas iet pāri bundžai apakšā uz plesenes piķa...

un pabraukts pa laukiem un noskandināta mašinas apakša uz nebēdu - pat noņemta skaida no trubas, kas iet pāri bundžai apakšā uz plesenes piķa...

Ne visiem var pa tām 3-4 sekundēm nomest. es savam nometu ar kādu desmito piegājienu un turot kādas 30 sekundesdreimanis_lv rakstīja:Par dachiku runajot es savam ar nevaru vinu nodzest ar vadina palidzibu

Man parasti nometās pie kādas astotās - devītās sekundes.

nomainīts starters 

Šodien izdarits daudz izjaukta visa priekša un jau tikts klāt m40 motoram.
Bet kondi6kas radiators padoties nevelejas!Tape vel nau demontēts 

uzmests 5l bacoks 2,5l vietaa. sis tas japaurbj bet sikums, vizmaz ir vieta pereks papildus pumpisha preks lampu mizejiem, tad kad tadi uzradisies
...

Kas ir strobgaisma, dzirdēta ir, bet kas tas ir? Slinkums goglētmožais rakstīja:šodien tālajos ieinstalētas strobogaismas...ar moduli barda4okā...
![]()
un pabraukts pa laukiem un noskandināta mašinas apakša uz nebēdu - pat noņemta skaida no trubas, kas iet pāri bundžai apakšā uz plesenes piķa...![]()

Parasti lika drifteri lampās. Lampas kas midžinās utt. Tā jau skaisti izskatās, bet ielas auto priekškam tādus? 

edit: shodien dabut ilgi mekletais bakas vacinjs auto krasa

aizbraukti regulet uguni - bet teica esot ok, tikai smejas, kad lika ieslegt talo, jo to nav..

un tuliit dzenu uz savirzi, lai dzeki mocaas..

kādus srobus liki un kādā veidā maici iekšā,tālo lampiņu vietā? bij a doma kkad ielikt,bet nebiju dadomājies kādā veidā kādus iebakstīt. Cik skatijos ebaya pilns ar visādiem ledinieku plāksnītēm,bet es jau labāk gribētu tās normālas lampiņas.
coupe 2.8

http://www.youtube.com/watch?v=aHyO63qJ ... re=relatedMartinez rakstīja:kādus srobus liki un kādā veidā maici iekšā,tālo lampiņu vietā? bij a doma kkad ielikt,bet nebiju dadomājies kādā veidā kādus iebakstīt. Cik skatijos ebaya pilns ar visādiem ledinieku plāksnītēm,bet es jau labāk gribētu tās normālas lampiņas.

+daudzRuu rakstīja:Parasti lika drifteri lampās. Lampas kas midžinās utt. Tā jau skaisti izskatās, bet ielas auto priekškam tādus?

Lai Ruu'u varētu nomirkšķināt, pretim braucot!
Man arī patīk tās gaismas, ja nevajadzētu tur ķimiķoties ar vadiem, slēdžiem utt, moš arī sev lampās tādus iestādītu!

Man arī patīk tās gaismas, ja nevajadzētu tur ķimiķoties ar vadiem, slēdžiem utt, moš arī sev lampās tādus iestādītu!

uztaisīta jauna tehniskā pase kur rakstīts benzīns un gāze.

kas tās par lampiņām par kurām runājat?kā izskatās uz mašīnas var kāds parādīt?

Protams, arī tālajos var likt utt!

aha skaidrs... nē man tādas nevajag
man liekas es kautko tādu ja ieraudzītu padomātu ka kautkas nav kārtībā ar lampiņām
tagad zināšu ka ir tādas arī... Paldies edra

ieraudzīsi tādu auto sev d/n tumšajā laikā sekojam, nodomās,ka cp un stāsies malā! 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- …
- 292