Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- …
- 292
- chevron_right

sodien uzlikta cits lukas mehanisms 50% stradajoshs
un jauns gazes pedalis

sis tas izdarits un izets TA
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... 015#p79015
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18 ... 015#p79015
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Paķimerēti (atkal
) priekšas lukturi. Tagad tuvais (pagaidām gan tikai viens) ir tik melns, cik nu fizika atļauj... Vakarā ielikšu bildes (ja atcerēšos
).

ieliec,ieliec,man jau sen interē dažādi veidi,kā padarīt tumšākus tālos 

coupe 2.8

Tālos tumšākus var dabūt tikai divos veidos - ar krustiem vai ar plēvi. Ar plēvi samazinās gaismas caurlaidība, līdz ar to krusti ir visizdevīgākais variants
Es tālos pagaidām neaiztieku - tos man vajag maximāli gaišus, bet tuvos gan gribu mellus kā nakts, nezaudējot gaismas daudzumu.

jup tev taisnība,tik manā variantā tālie ir vajadzīgi divreiz gadā,no tām viena reize ir ejot TA,līdz ar to varu vispār viņus amputēt vari ar plēvi aizvilkt,vnk pagaidām rokas neceļas atkal līst lukturī iekšā,kkad saņemšos un izjaukšu un aizvilkšu ar plēvi,a tūvajiem (man ar lēcām) zagluškas izņēmu ārā un nopūtu melnas ar termo krāsu,tgd redzama ir tik pati lēca. 

coupe 2.8

Iemet tālajos krustus un ar TA nebūs problēmu + lukturi tumši. 

sodien saregulets saversums un ielikta centrala atslega uz pulti (apnika slegt valja ar atslegu )
+lidz vakaram janomaina ella un aizmugurejie atbalsti
un jauzliek jauna sture tnx to erda
+lidz vakaram janomaina ella un aizmugurejie atbalsti
un jauzliek jauna sture tnx to erda

Sodien beidzot noplēsta karbona plēve no jumta, labi ka neatklājās kādi slēpti defekti :)

šodien cabrim nomainīti abi dzinēja spilveni.
Liels Paldies PBSHB!
Liels Paldies PBSHB!

pielieta var teikt pilna bāka un nobraukāta puse
no tās un nosmērtēs ar dubļiem
Rīt jābrauc mazgāt 

coupe 2.8

manejais atdots uz gazesanos busu LPG driver 

malacis zināms..? 

pie servisa. briinums, ka atnaaca un pateica ka ietriecaas. bet taapat kameraas buutu redzeejis 

jaatjuunee m42

nu riktīgs džentolpe*** .. 

hvz mana pieredze ir tāda, ka vainīgais vienmēr jāmeklē. pat kaimiņs paslēpj savu braucamo lai nebūtu jāskatās acīs.. 

Šodien vakarpusē beidzot palaista jaunā dvesele uz visiem cilindriem. :)
Prieki jau lieli!

Prieki jau lieli!

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126