pasakam paldies...
Paldies liet. KLAVINS, priekš mana auto izieto TA!
Paldies skaidra_nauda par foršu dīlu ar m50, tiešām sen nav satikts tik atsaucīgs pārdevējs, pēc preces apskates pats piedāvāja noliet ellu no motora un atvest kur vajag un pats vēl ienesa telpā, ja godīgi biju nedaudz šokā par tādu laipnības žestu, mūsdienās reti sastopama.
PALDIES Fashion par izieto tehnisko apskati!!!
Liels paldies he 9600 par info viss Noderēja un ir
Varbūt jauc ar citu lietotāju, neatceros ka kaut ko būtu palīdzejis.
Ja arī esmu, tad nav par ko.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Paldies r3served,par labo cenu,un piegādi,prieks sadarboties!
Paldies lietotajam Piileens par operativo paidzibu
Liels paldies lietotājam trotils!
Palīdzeja ātri novērst defektus,visiem iesaku!
Palīdzeja ātri novērst defektus,visiem iesaku!
Par cik tagad velo ir īpaši forša štelle,kas ļauj satikties un reizē pareizi distancējoties, pavadīt laiku ar draugiem ārpus telpām, nolēmu arī sev sagādāt jaunu braucamo. Paldies liet. Kreativs un veikalam EUROBIKE.LV par lielisku konsultēšanu un man npieciešamā eksemplāra piemeklēšanu! Pirmie km ar jauno braucamo jau nomīti!
Vienmēr laipni, droši zvaniet jautājiet vai pat brauciet uz veikalu! Ar prieku palīdzēšu ja busiet reali ieinteresēti! 273222e36 (NEČATOŠU) Par cenām un papildus atlaidīti sarunāsim!erda rakstīja: ↑18 Apr 2020, 15:51 Par cik tagad velo ir īpaši forša štelle,kas ļauj satikties un reizē pareizi distancējoties, pavadīt laiku ar draugiem ārpus telpām, nolēmu arī sev sagādāt jaunu braucamo. Paldies liet. Kreativs un veikalam EUROBIKE.LV par lielisku konsultēšanu un man npieciešamā eksemplāra piemeklēšanu! Pirmie km ar jauno braucamo jau nomīti!
Paldies par palīdzību Klimpis, Mathias, Ikey07
Paldies liet. aatrie par Ziemassvētku dāvanu - durvju slēdzenes izskatā
- ikey07
Varu padalīties ar labu pieredzi detaļu iegādē igauņu e-veikalā http://www.iparts24.lv. Zemas cenas un operatīva piegāde līdz durvīm par 4.99 eur. Piem., Meyle HD priekšējie ārējie lodbalsti žurkai (316 010 0003/HD) 11.60 eur/gabalā, kamēr trodo.lv cena - 18.38 eur.
Thumbs up!
Thumbs up!
Intercars 12-13e tie paši, kādam gan jau ir arī lētāk, viss prikols vnk kur tev ir kāda atlaide un kur nē, igauņi notiekti LV pasūtījumiem uzreiz iesver max, lai vnk piesaistītu klientu
11.59