Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 68
- chevron_right
Par TA atgāzu pārbaudi,pret lambdu ir 0-tas nozīmē,ka lambdas zonde beigta vai kā? Dzinējs m44,tērē pēc OBC vidēji 7.2 l,reāli tā arī aptuveni ir.
CO (%): 0.655
CO paaugst. (%): 0
HC (pmm)): 191
Lambda: 0
CO (%): 0.655
CO paaugst. (%): 0
HC (pmm)): 191
Lambda: 0
Čoms nesen gāja TA ar X5.. Miglās xenons. Vienīgi par to arī piesējās un pateica klusi - Nav miglu,nav problēmu Šis tur pat arī izvilka... ar purnu piebrauca klāt un TA onkulis pasmējas ... nu nav miglu nav problēmu un iedeva to maģisko uzlīmīti
----
Un man arī intresētu par tām dzeltaniem tālajiem/gabarītiem.. Kāds i mēģinājis iziet skati ar plēvi virsū? Un kā ar 17" ?
Jo cik zinu tad man autiņam pie durvīm kur tā plāksne i rakstīti parametri R15,R16 un arī R17? Kā tur i ar viņiem īsti (ja nelien arī no arkām āra) ?
----
Un man arī intresētu par tām dzeltaniem tālajiem/gabarītiem.. Kāds i mēģinājis iziet skati ar plēvi virsū? Un kā ar 17" ?
Jo cik zinu tad man autiņam pie durvīm kur tā plāksne i rakstīti parametri R15,R16 un arī R17? Kā tur i ar viņiem īsti (ja nelien arī no arkām āra) ?
Ja nelien ārpus arkām, tad droši var ar r18 un r19 šaut :)
Toties ar saplēvotiem lukturiem gan TA neiziesi
Nu sk. Tad jāmaina būs lukturīši vai jāplēš ārā. Laikam jau pirmais variants vieglāksmarux rakstīja:Toties ar saplēvotiem lukturiem gan TA neiziesi
Slinkums lasīt visus postus, bet auto bunduļa troksni, kads arī mēra, nēsu kautkā piefiksējus šito?
Protams ka mēra!
Ja viņiem liekas ka ir pa skaļu tad ņem aparātu ar kura mēra dB
Ja viņiem liekas ka ir pa skaļu tad ņem aparātu ar kura mēra dB
Jelgavaa meera arii tad ja staav jebkaads tjuuna bundulis!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Manu pat nebuutu veerts meeriit.
4 gadi atpakaļ bija 85.Bļin kā lamājos,gribējās pediņam iepist pa muti.V1Beta rakstīja:90
ne vairak par 90 , spiezot gazes pedali.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Iliekot šos eņģeļus,šaubos ka izlaistu TA un to ka rakstīts ,ka ir STVZO sertifikacija (atbilstība TA standartam).Inspektors noteikti ieliktu 2 par izmainītu lukturu konstrukciju ,kaut stars būtu ok. Un kaut ,ja nāk līdzi papīrs par sertifikāciju,varētu ar viņu tik pakaļu noslaucīt kādos zaļumos.
P.S. negrib kāds viņus ielikt un aizmaukt uz TA
P.S. negrib kāds viņus ielikt un aizmaukt uz TA
Gribēju pajautāt, vai var iziet skati ar šajām lampām, jo ir daži teikuši, ka kaut ir jau pērkot iekšā Angel Eyes šaubās vai iziešu... itkā jau nevajadzētu piekasīties.. tik gribu jūsu viedokli...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar tādiem lukturiem ir jāvar iziet. vismaz Kuldīgā laiž ar tādiem cauri. Saldū izlaidīs vispār ar jebko
Es pa Valmieras pusi.. nu tad rītdien redzēsimV1Beta rakstīja:ar tādiem lukturiem ir jāvar iziet. vismaz Kuldīgā laiž ar tādiem cauri. Saldū izlaidīs vispār ar jebko
to jau daudzi teikuši, viss atkarīgs no tā cik ļoti inspektors ienīst bmw.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 68