Darbs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 31
- chevron_right
Piesakās!
Alga sākot no 450Eur...
Alga sākot no 450Eur...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Sveiki. Kads nevaretu piedavat kadu darbu brivdienam ? Velams Rigas Rajonaa.
Ja ir ko piedavat tad 20trisdevini3534 vai PM.
Ja ir ko piedavat tad 20trisdevini3534 vai PM.
SIA "Amr motors" autoserviss meklē auto mehāniķi patstāvīgam darbam.
Prasības:
Vēlama iepriekšēja darba pieredze auto mehāniķa profesijā;
Prasme veikt patstāvīgu automašīnu diagnostiku, defektāciju un remontu(ritošā daļa, metināšana, dzinēja apkope un remonts);
Valodu zināšanas – latviešu;
Augsta atbildības sajūta un vēlme strādāt;
Par priekšrocību tiks uzskatīta tehniskā izglītība.
Mēs piedāvājam:
Konkurētspējīgu attalgojumu;
sociālās garantijas;
vajadzības gadījumā apmācību;
izaugsmes iespējas;
sakārtotu darba vidi un draudzīgus kolēģus.
Darba vieta: Rīga, A.Deglava iela 68.
Pieteikuma vēstuli un cv ar norādi „auto mehāniķis” sūtīt uz e-pastu: [email protected] vai zvanīt:26681100
Prasības:
Vēlama iepriekšēja darba pieredze auto mehāniķa profesijā;
Prasme veikt patstāvīgu automašīnu diagnostiku, defektāciju un remontu(ritošā daļa, metināšana, dzinēja apkope un remonts);
Valodu zināšanas – latviešu;
Augsta atbildības sajūta un vēlme strādāt;
Par priekšrocību tiks uzskatīta tehniskā izglītība.
Mēs piedāvājam:
Konkurētspējīgu attalgojumu;
sociālās garantijas;
vajadzības gadījumā apmācību;
izaugsmes iespējas;
sakārtotu darba vidi un draudzīgus kolēģus.
Darba vieta: Rīga, A.Deglava iela 68.
Pieteikuma vēstuli un cv ar norādi „auto mehāniķis” sūtīt uz e-pastu: [email protected] vai zvanīt:26681100
AMR MOTORS autoserviss. www.amrmotors.lv
Meklēju cilvēku kurš var samērīt izmērus, lai pasūtītu iebūvējamo skapi, un pēc tam viņu uzstādīt.
Tā teikt - paņemt visu atbildību uz sevīm, ka viss būs tip top - un nebūs jāliek uzmetēju topikā.
Paldies - pm
Tā teikt - paņemt visu atbildību uz sevīm, ka viss būs tip top - un nebūs jāliek uzmetēju topikā.
Paldies - pm
Iebuvejamie skapji ir daudz un dazhadi.to uzstadisana nav lets prieks.ja tu doma kkur vinju pasutit,tad lai brauc merit cilveki kuri vinu izgatavos
Vari man pm uzmest ar savam skapja velmem
ar kompatu pa brugji
Kāds var piedāvāt kādu haltūru Rīgas apkaimē? Pa brīvdienām,vai darba dienu vakariem?
Pm vai 28468926
Pm vai 28468926
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Ne poņil Cipruss lien manā lauciņā ? Celtniecibu nah.... dodiet galdniekot?
Ja maki samerit un skruvet... tad attelsr.lv un pec tam furnitura pec izveles - amf, moobli, utt...
Ja maki samerit un skruvet... tad attelsr.lv un pec tam furnitura pec izveles - amf, moobli, utt...
laicaans rakstīja:Kāds var piedāvāt kādu haltūru Rīgas apkaimē? Pa brīvdienām,vai darba dienu vakariem?
Pm vai 28468926
Parasti ir vertigi uzrakstit ko proti? Rakt vai metināt aluminiju, vai ari programet un apkalpot CNC iekārtas...
Tiks sūtīts caur RIPO.LV,bet starp citu kompāniju, kas var dabūt ievērojami lētāk tapēc mērīt netaisās - zemāk uzmetumscipruss18 rakstīja:Iebuvejamie skapji ir daudz un dazhadi.to uzstadisana nav lets prieks.ja tu doma kkur vinju pasutit,tad lai brauc merit cilveki kuri vinu izgatavos
http://www.bildites.lv/viewer.php?file= ... my8ex3.jpg
Meklē darbinieku!
Nepieciešams darbinieks kurš spējīgs sadalīt auto rezerves daļās un uzturēt noliktavu.
Darba laiks darba dienās no 10-19. Ganību dambis.
Nepieciešams darbinieks kurš spējīgs sadalīt auto rezerves daļās un uzturēt noliktavu.
Lietotas detaļas no E30;E36;E34;E39;e46;e60 Pērku BMW detaļām.
sveiki. ir iespeja stradat par atsledznieku un ja prot tad metinataju (metinasana ar tigu) metalapstrades firma kas izgatavo nestandarta iekartas saistiba ar partiku u.c lietam (metals tikai nerusejosais teraudz). alga milijoni nebus ( kapeikas protams ari ne), bet ja atieksme laba un galva istaja vieta ir izauksmes iespejas. ja interese rakstat pm vai tel 27181884 pastastisu sikak.
Meklēju Darbu, kur pastrādāt, Vai patstāvīgi strādāt.
Vairāk Esmu Specializējies uz Autoelektriķi. Ir zināšanas, bet neēsmu pabeidzis.
Vai jebkādā citā jomā Esmu Gatavs Darboties.
Vairāk Esmu Specializējies uz Autoelektriķi. Ir zināšanas, bet neēsmu pabeidzis.
Vai jebkādā citā jomā Esmu Gatavs Darboties.
BMW - Best Motorsport Weapon
Par samaksām un pārējo pm.z-street rakstīja:Meklē darbinieku!
Lietotas detaļas no E30;E36;E34;E39;e46;e60 Pērku BMW detaļām.
Sveiciens visiem
Piedāvāju haltūras ļoti labam flīžu meisteram
ja ir intrese rakstiet uz e-pastu
[email protected]
Piedāvāju haltūras ļoti labam flīžu meisteram
ja ir intrese rakstiet uz e-pastu
[email protected]
Nepieciešami darbinieki ar pieredzi celtniecībā fasādes apdare Lielbritānija, Mančesterā.
Alga 450 – 550 GBP/nedēļā (13 GBP/m2)
Darbs ilgtermiņa
Visas sociālas garantijas (oficiāli)
Izskatīsim kandidātus, kas atsūtīs CV rakstīt uz leja neradītu e-pastu.
Nepieciešama pieredzē fasādes apdare
Angļu valodās zināšanas minimālas sarunvalodās līmenī
Tiek nodrošināta dzīvesvieta Mančester pilsētā. Dzīvošanas izmaksas sastāda 65£ nedēļā. Iebraucot jāsamaksā 130£ depozīts + 65£ par nedēļu, kopā 195£
SIA First choice
Telefoni: 27011001, 67221799 via pa e-pastu: [email protected]
Adrese: Rīga, Lāčplēša 14-308 (Brīvības un Lāčplēša ielas stūris)
Reģ.nr. 40103436866 Lic.nr 20/2014 izsniegta: LR LM NVA
Alga 450 – 550 GBP/nedēļā (13 GBP/m2)
Darbs ilgtermiņa
Visas sociālas garantijas (oficiāli)
Izskatīsim kandidātus, kas atsūtīs CV rakstīt uz leja neradītu e-pastu.
Nepieciešama pieredzē fasādes apdare
Angļu valodās zināšanas minimālas sarunvalodās līmenī
Tiek nodrošināta dzīvesvieta Mančester pilsētā. Dzīvošanas izmaksas sastāda 65£ nedēļā. Iebraucot jāsamaksā 130£ depozīts + 65£ par nedēļu, kopā 195£
SIA First choice
Telefoni: 27011001, 67221799 via pa e-pastu: [email protected]
Adrese: Rīga, Lāčplēša 14-308 (Brīvības un Lāčplēša ielas stūris)
Reģ.nr. 40103436866 Lic.nr 20/2014 izsniegta: LR LM NVA
Varbūt kādam ir darba piedāvājums uz pus slodzi studentam pēc stundam? Mācos, par mehāniķi, ja kas. :)
Meklēju prakses iespējas Rīgā. Esmu RTU 4. kursa automobiļu transporta students. Iepriekš servisā strādājis neesmu, pieredze tik cik savs auto skrūvēts, pārmetināts un pārkrāsots paša spēkiem.
Arī man ir pienācis brīdis, kad meklēju darbu Rīgā, jo Valmieras pusē neko sakarīgu neizdodas atrast... Izmācījies esmu par automehāniķi, bet pieredze automehāniķa darbā ir tikai tik, cik pats kautko esmu būvējis un skrūvējis - kas manus topikus ir lasijis, gan zinās.
Esmu ar mieru strādāt jebkuru darbu, interesē daudzkas un ļoti saista autosports, velo un kautkas ar dizainu veidošanām... Māku kautko no Photoshop arī.
Pagaidām gan nedaudz biedē tas, ka Rīgu baigi nepārzinu un nav tur dzīvesvietas, bet ar to varētu tikt galā... Gaidīšu PM ar kādu piedāvājumu. Ja kas, parakstā ir arī citi kontakti.
Esmu ar mieru strādāt jebkuru darbu, interesē daudzkas un ļoti saista autosports, velo un kautkas ar dizainu veidošanām... Māku kautko no Photoshop arī.
Pagaidām gan nedaudz biedē tas, ka Rīgu baigi nepārzinu un nav tur dzīvesvietas, bet ar to varētu tikt galā... Gaidīšu PM ar kādu piedāvājumu. Ja kas, parakstā ir arī citi kontakti.
Nepieciešams automehāniķis ar iepriekšēju pieredzi.
Vēlamās iemaņas dzinēji, ritošā daļa, bremžu sistēma, ātrumkārbas un agregāti.
Apmaksa par padarīto.
Sūtiet savus cv, foto un nelielu aprakstu par sevīm un iepriekšējo pieredzi.
Ar izvēlētajiem kandidātiem sazināsimies telefoniski.
Dzērājus, dīkdieņus, slaistus, un plaša profila speciālistus kas māk visu un beigās nemāk neko lūdzam netērējiet gan savu laiku, gan Mūsu.
E-pasts: [email protected]
Vēlamās iemaņas dzinēji, ritošā daļa, bremžu sistēma, ātrumkārbas un agregāti.
Apmaksa par padarīto.
Sūtiet savus cv, foto un nelielu aprakstu par sevīm un iepriekšējo pieredzi.
Ar izvēlētajiem kandidātiem sazināsimies telefoniski.
Dzērājus, dīkdieņus, slaistus, un plaša profila speciālistus kas māk visu un beigās nemāk neko lūdzam netērējiet gan savu laiku, gan Mūsu.
E-pasts: [email protected]
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16