Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- …
- 451
- chevron_right

+325
Bet... uzturēt tad varētu un gan jau arī nopirkt, bet vienu gan nevarētu - pieliet
ja vien tikai svētdienām tur viņu 

Bet... uzturēt tad varētu un gan jau arī nopirkt, bet vienu gan nevarētu - pieliet

Man vienam čomam bija e36 M3,pardeva,jo nespēja vairak pieliet 

tas pats čoms kuru es domāju?
vai tam vēl ir? krāsa tāda kā Tavam laikam.

M3 ir jaatura garazhaa ,kaa sveetdienas auto! Tas nav paredzeets ikdienai 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

te jau arī sākās visi izdevumi, jo tātad vajag vēl ikdienas auto un vietu kur to M3 turēt 

tas patsRidlihs rakstīja:tas pats čoms kuru es domāju?vai tam vēl ir? krāsa tāda kā Tavam laikam.

Bet ja tu to visu nevari atljauties , tad arii M3 tev nebuus pa kabataiRidlihs rakstīja:te jau arī sākās visi izdevumi, jo tātad vajag vēl ikdienas auto un vietu kur to M3 turēt

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

M3+LPG=Daily Car 

no Powera lietotājs Vecais ir sagāzējis M3 ar 5.paaudzes gāzes iekārtu
so... easy fuck 

Bet nu cmon Mnieks ar gāzi

sākumā ir drusku pagrūti braukt ar apziņu, ka es sagāzējis savu dampi, bet pēc tam, kad saproti, ka īpaši sliktāk nemaz neiet un , ka vari atļauties baukāt tik cik tīk un pats galvenais - ar ko tīk, tad pāriet tā sākotnēja depresija 

Tātad, 5dien tikšu vaļā no sava e46 (es ceru, jo itka rokas naudu man iedeva, tad jau nevajadzētu kautkam noiet greizi
)
Un tagad meklēju sev normālu e36, par saprātīgu cenu, tikai ne zaļu!
Palīdziet man atrast 

Un tagad meklēju sev normālu e36, par saprātīgu cenu, tikai ne zaļu!

Rolands rakstīja:Bet nu cmon Mnieks ar gāzi![]()
kad jus beidzot nomierinasities ar to gazi, mans ikdienas auto jau 3 gadus, ka gazeficets pasa spekiem, jauda tuvu tam m3 e46, pie tam tas ir turbo motors. un nekas, PILNIGI NEKAS nepalika sliktak ar gazi, tikai tagad par to pasu naudu es varu aizbraukt divreiz talak un vispar nedomaju, vai man braukt, vai ar kajam aiziet, vai ar sabiedrisko. Un nekada sirdsapzina mani nemocija, ja neskaitit to, ka pec gazes uzliksanas sapratu, kads biju alnis, ka neizdariju to agrak

Gan jau tā varētu būt,bet es esmu ietiepīgs un uzskatus par gāzi nemainu,lai arī cik laba viņa nebūtu,motora mūžu viņa nepagarina 

braucot ar benzinu motors jau ari jaudigaks ar laiku nepaliek, gribi vai negribi, pec 500K jau tapat nebus ka jauns :) pie tam, saja foruma visizplatitakie ir m50-m52, kas plika stavokli atkariba no tilpuma maksa 50-200Ls, sadu summu es ieekonomeju apmeram menesi-divos :)

protams nepagarina, bet Tu jaunu motoru un gāzes iekārtu atpelni vairākas reizes , ja ikdienā daudz pārvietojies 

Šī mūžīgā skepse uz gāzi.Rolands rakstīja:Gan jau tā varētu būt,bet es esmu ietiepīgs un uzskatus par gāzi nemainu,lai arī cik laba viņa nebūtu,motora mūžu viņa nepagarina
Zini kam šāda skepse ir? Tiem, kas to nav pamēģinājuši

Konservatīvisms ne vienmēr ir labs, jeb kā saka Rainis, kas nemainās, tas nepastāv.

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cjxho.html ir kkas par šo zināms?

Kādam ir zināms kkas par šo?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dkkxj.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dkkxj.html
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 138
- 139
- 140
- 141