Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
RF_
Ziņojumi: 398
Pievienojies: 17 Jūl 2013, 17:27
Braucu ar: nolaistiem logiem
Vot izstāstiet man, kāpēc jūs mašīnas mainat biežāk par zeķēm ? Vienu nopērk, nedēļu pabrauc un pārdod. Pēc laiciņa jau atkal nākamā. Tai mūžs 90% gadījumu ir tik pat ilgs. Un tā visu laiku. Gada laikā daži kadri 10 mašīnas nopirkuši un 9 pārdevuši. Nu joptvai, jūs par tiem 700ls kaut kādu superauto gaidījāt ? Grūti nopirkt vienu par normālu cenu un labā stāvoklī ? Brīnums, ka cilvēki vēl pērk tādas mašīnas ar 10 īpašniekiem mainītiem ik pēc mēneša.
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

[..] Vot izstāstiet man, kāpēc jūs mašīnas mainat biežāk par zeķēm ? Vienu nopērk, nedēļu pabrauc un pārdod. Pēc laiciņa jau atkal nākamā. Tai mūžs 90% gadījumu ir tik pat ilgs. Un tā visu laiku. Gada laikā daži kadri 10 mašīnas nopirkuši un 9 pārdevuši. Nu joptvai, jūs par tiem 700ls kaut kādu superauto gaidījāt ? Grūti nopirkt vienu par normālu cenu un labā stāvoklī ? Brīnums, ka cilvēki vēl pērk tādas mašīnas ar 10 īpašniekiem mainītiem ik pēc mēneša.

Par to, ka nav ko cerēt uz labu mašīnu par 700ls, pilnībā piekrītu!
Otrs moments, ne visiem ir naudiņa, lai to pirmo un vienīgo atļautos pa dārgāku summu, tādēļ izvēlās no tā piedāvājuma, kuru var atļauties! ;)
Profila bilde
Slim
Ziņojumi: 736
Pievienojies: 08 Jan 2012, 20:10
Reputācija: 3

erda rakstīja:ne visiem ir naudiņa, lai to pirmo un vienīgo atļautos pa dārgāku summu, tādēļ izvēlās no tā piedāvājuma, kuru var atļauties
tas ta toč, ka peso stipri iegožo spēkrata izvēli, bet runa gāja pričom mašīnas jāmaina kā zeķes

dr slim in da house :lol:
variants numur viens
vairāk vai mazāk ar tām lētajām ir tā nopērk cerībā ka uztaisīs baigo bombongu, ar baloniņu šur tur piekrāso un tad saprot, ka tā neies cauri un kāda nauda būs jāieliek lai tiktu līdz čupa-čupsim (sūdīgi plānots mēneša budžets), tad loģiski nākošais solis tik no lamatas vaļā, piemest iekrātos 100ls nākošajai lamatai ar domu nu ta šitā būs tā īstā kuru celšu līdz zelta zaparožeca līmenim (budžets paliek nemainīgs, bet smadzenes to nesaprot) noburtais aplis joptvj

varinats numur divi
nopērk lētu lamatu ar skati uz laiku ilgāk par pusgadu, nojāj un mēnesi pirms skate beidzas laiž tirgū, ar tekstu par mīļas mašīnas pārdošanu sakarā ar darbu zemeņu plantācijā zarubežom- loģiski bullshit, nojāta tik tālu ka fiksi jātiek vaļā

varinats numur trīs
nu nevar cilvēks braukt ilgāk par mēnesi-diviem ar vienu un to pašu mašinu, ticība neļauj

varianu daudz, bet i'm not judging, just saying

dr slim fucking off, peace :dron:

p.s da lab hinju dzenu, kuru rausta, lai tak cilvēks maina mašīnas, kats dara kā grib
BMW-Big Money Waste
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

Lielais vairums mašīnu (sevišķi BMW, Audi u.c. jaunu atsaldeņu kulta auto) cenā līdz kkādiem 800ls ir pilnīgi lūžņi. Cilvēki, kas neko nerubī pērk viņus, saprot, ka ir mēsli un smērē talāk nākamajam. Kad tā miza tiek pārdota, nopērk nākamo šrotu un sāk visu no gala. Tāpēc tajā budžetā arī ir tik liela aprite.

Pavisam ņirdzīgas ir tās maiņas ar tādiem auto, kur viens otram cenšas iesmērēt mēslu. :lol: Tipa no sērijas kur izgrabējušu mitsubishi galant iemaina pret divlitrīgu žurku bez sliekšņiem.

Es tik nesaprotu kāpēc tas tā notiek, jo, manuprāt, liela daļa ir tādi, kam labs auto nemaz nepienākas, jo tāpat viņu trīs mēnešu laikā padarīs par sū*u. :lol: Kkā pārāk bieži dzirdēts, ka cilvēki pērk auto ar tekstu "galvenais lai budža sterila" bet iepriekšējos divus auto atstājuši kokā pālī nēsājoties pa granteni.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
ch.

tb manuprāt pirkt kkādu 325i kupeju pa 600ls ir neprāts. 20gadīgu tds'u, kuram iepriekšējais saimnieks bijis šķuneris arī tas pats. Pasargdies' vēl kkādus e39/e38 līdzīgā budžetā.
Bet cilvēki tā dara. Un tāpēc arī maina tik bieži visādus šrotus.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

Man arī ir HAOSA varints:

Viņš pērk sedanu, tad kupeju, tad kuti, tad kompotu, cabrio un katru reizi viņam iepatīkās vairāk nevis tikko nopirktais, bet gan tikko pārdotais!

Tādā veidā viņš meklē mašīnu-emulatoru!

Neparasiet kā man tas ienāca prātā?!
:doh:
Profila bilde
zexo
Ziņojumi: 514
Pievienojies: 01 Jūl 2013, 03:49
Braucu ar: 325i & 325tds

RF_ rakstīja:Vot izstāstiet man, kāpēc jūs mašīnas mainat biežāk par zeķēm ? Vienu nopērk, nedēļu pabrauc un pārdod. Pēc laiciņa jau atkal nākamā. Tai mūžs 90% gadījumu ir tik pat ilgs. Un tā visu laiku. Gada laikā daži kadri 10 mašīnas nopirkuši un 9 pārdevuši. Nu joptvai, jūs par tiem 700ls kaut kādu superauto gaidījāt ? Grūti nopirkt vienu par normālu cenu un labā stāvoklī ? Brīnums, ka cilvēki vēl pērk tādas mašīnas ar 10 īpašniekiem mainītiem ik pēc mēneša.
Nu mans variants ir; nopirku, saudzeeju, bet businjsh izdomaaja sabuchoties. Protams pats daleeji vainiigs jo skreeju, bet nu kaa ir taa ir. :sad: Man personiigi nepatiik nopirkt kaap un brauc variantu. Gribas pasham pielikt pirkstu un iegruuzt naudinju kautkur. Ir kas nodzer savu naudu bet es ielieku vinju mashinaa. Takaa es vel jauns un dizhi nepieredzejis, sanaak shaizes un vel nez kas.

RF_, atceries ne visiem ir neizsmeljami konti. Ir jabraukaa ar ko macinjsh panes. Manaa gadijumaa es varu nopirkt to 2.8 kur vispar pirksts nebuus japieliek. Piemeram DJ_Zii vai Orkaana veco kuutinju un braukaat. Nekaadas baudas un prieka man no vinjas nebuutu jo pats neko nebuutu darijis. Labaak brivajaa laikaa skruvejos, krasojos un lamajos uz mashiinas nevis seezhu pie TV un audzeeju alus punciiti. ;)

Taadas kaadas pardodas kaap un brauc variantaa, iespejams man nepatiik jo es nemekleju perfektu auto kur pirkst nebuus japieliek. Tadelj es skatos aptuveni letaaku mashiniiti ar potenciaalu kuru vareshu uzpuceet pa savaam iegribaam.

Katram savs staasts un katram savas naudinjas. Kas ko var atljauties to arii peerk un dara. Daikts man nepalielinasies un gandarijumu negushu noperkot jau gatavu 2.8. :drink: Piekritiishu ka ir daudzi kas peerk, pardod, peerk pardod un taa visu laiku. Lai peerk, lai pardod un lai braukaa kaa vinji grib un ar ko grib. :lol:
Powered by Minhauzens!
Profila bilde
Nixon
Ziņojumi: 5884
Pievienojies: 13 Dec 2011, 20:59
Braucu ar: BECAUSE RACECAR
Atrašanās vieta: Valmiera, Mazsalaca
Reputācija: 22

B*ē, Slim, Tev plus no manis par to tekstu... :lol: :hahaha: :super: Gribēju ielikt reputācijā +, bet nemācēju atrast, kur to izdarīt. :D
Attēls
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

erda rakstīja:Man arī ir HAOSA varints:

Viņš pērk sedanu, tad kupeju, tad kuti, tad kompotu, cabrio un katru reizi viņam iepatīkās vairāk nevis tikko nopirktais, bet gan tikko pārdotais!

Tādā veidā viņš meklē mašīnu-emulatoru!

Neparasiet kā man tas ienāca prātā?!
:doh:
principa man tada gadijuma ari ir tas HAOSA :lol: sindroms lai kas tas butu :gigigi:
vienigi man vel patik pašam celt auto lidz tam kas man patik gala rezultata :gigigi: un kad viss ir tip top tad sakas riktigs borning :idiots: un gribas kaut ko padarit vel bet nu tad sakas ziepes :lol: jo galva lien visadas zilas lampinas un ta talak :D :D :D

talak par temu ; paso laiku kamer man ir apelsins ,nakas saskarties ar loti lielu daudzumu e36 un varu pateikt tikai to ka katra masina ir jaskatas individuali un cenai nav ipasi lielas nozimes perkot e36 ,jo ta ir vairak sirds lieta+gaumes jautajums /patik,nepatik/ jo perkot lietotu masinu jus labojat pectam nevis masinu bet gan veco ipasnieku atieksmi pret auto ;) tapec ir jaskatas auto individuali katru un rupigi ,ja masina tiešam intrese ,, ir redzeti eksemplari pa 500ls- 700ls kam minimali pieliekot roku var dabut labu rezultatu un ari potencialie tolmeta klienti pa 1700 ls :gigigi:.tapec nav ko jautat te daudz foruma bet ja patik ir jabrauc jaskatas un janem ciet ,ja pasam nav isti saprasanas tad ir japieaicina cilveks kas saprot vismas kaut ko ;)
Profila bilde
ch.

zexo rakstīja:
RF_ rakstīja:Vot izstāstiet man, kāpēc jūs mašīnas mainat biežāk par zeķēm ? Vienu nopērk, nedēļu pabrauc un pārdod. Pēc laiciņa jau atkal nākamā. Tai mūžs 90% gadījumu ir tik pat ilgs. Un tā visu laiku. Gada laikā daži kadri 10 mašīnas nopirkuši un 9 pārdevuši. Nu joptvai, jūs par tiem 700ls kaut kādu superauto gaidījāt ? Grūti nopirkt vienu par normālu cenu un labā stāvoklī ? Brīnums, ka cilvēki vēl pērk tādas mašīnas ar 10 īpašniekiem mainītiem ik pēc mēneša.
Nu mans variants ir;(...)
vot tad izstāsti kāpēc tu skaties uz nofistām 2.5 kupejām un pilnu odometra apli apgājušiem tdsiem nevis kkādu sterilu pēdējo gadu nemotoru, kurā tad nu varētu guldīt naudu un laiku?

atceros kad draudzenei skatījos auto bija vairāki sterili 96-97 gada eksemplāri budžeta līdz 1000lvl.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
RF_
Ziņojumi: 398
Pievienojies: 17 Jūl 2013, 17:27
Braucu ar: nolaistiem logiem
Ar pirmo auto var gadīties visādi. Bet otrreiz pērkot tomēr jāzin jau klupšanas akmeņi. Kaut vai ņem 1.6 bundžu perfektu un bāz iekšā Emkas 3.2 :lol:
Profila bilde
zexo
Ziņojumi: 514
Pievienojies: 01 Jūl 2013, 03:49
Braucu ar: 325i & 325tds

ch. rakstīja:
zexo rakstīja:
Nu mans variants ir;(...)
vot tad izstāsti kāpēc tu skaties uz nofistām 2.5 kupejām un pilnu odometra apli apgājušiem tdsiem nevis kkādu sterilu pēdējo gadu nemotoru, kurā tad nu varētu guldīt naudu un laiku?

atceros kad draudzenei skatījos auto bija vairāki sterili 96-97 gada eksemplāri budžeta līdz 1000lvl.

Tapeec kad es gribu skatiities uz nopistaam 2.5 kupejaam un odometra apli apgajushiem tdsiem. Patlaban skatoties kas paardodas 96 - 97g kupejas/sedani 2.5 nekaa nav. Iemet linkus uz tiem budzeta sterilajiem e36 un tad pateikshu savas domas. ;)

Nezinu kaa tev, bet man auto vecums netraucee. :gigigi: