Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- …
- 292
- chevron_right

Uzliku rezeves riteni
jo kaut kāds puns izprāga un lēnām braucot traki kratijās

jo kaut kāds puns izprāga un lēnām braucot traki kratijās

Iztīrīju un saregulēju bremzes aizmugurē (vēl tikai uz maģiskajiem ruļļiem būtu jāuzbrauc pārbaudes pēc), notīrīju plēvi no miglas lukturiem, samainīju lakoto optiku pret rižo, noregulēju lukturus... Rīt laikam TA beidzas... 

sodien iegadats jauns akumulators.. beidzoooot..
deta senator 3 77Ah

deta senator 3 77Ah

Sodien jaunas ziemas riepas uzliktas. Bez radzeem. Un subaru zeltiitie. 

Nopirktas un uzstādītas logu slotiņas"champion" kā arī iepildīts ziemas logu šķidrums!
Turpinājums sadaļā,,kur var izlamāties,,
Turpinājums sadaļā,,kur var izlamāties,,

Špaktele dara brīnumus...

Savests salona apgaismojums kārtībā. 

sakārtots bagāžnieks
(tas tiešām ir smags darbs- nebiju aizticis viņu kopš nopirku autiņu)
un iegādāts dārgākais Bosch skrūvgriežu, muciņu komplekts. Apnicis salocīt, sagriezt, apraut parastos bleķa instrumentus skrūvējot autiņu.

un iegādāts dārgākais Bosch skrūvgriežu, muciņu komplekts. Apnicis salocīt, sagriezt, apraut parastos bleķa instrumentus skrūvējot autiņu.
šorīt aizvedu riteņus savirzīt. pēc atsauksmēm labākais serviss kur to darīt Jelgavā. uz aci nekādas starpības neredzu 

Uz kuru tad aizdzini?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
veco autoparku. to man ieteica 4 cilvēki, komandoru tikai viens. un komandorā vairak kā nedēļu jāgaida 

uzliku ziemas diskus ar ziemas riepām
Puisim klēpī sēž meitene: mīļais, nosauc mani kaut kā mīļi.. –ak tu mana vistiņa! –kāpēc vistiņa?-tu sēdi man uz olām

Uzliktas aizmugurējo glāžu pastiprinājumu plāksnītes.

samainītas logu slotiņas, nomazgāts ( atkal jau netīrs )
beidzot pāriets uz ziemenēm un nosecināts, ka vajag jaunu akumulatoru 

šodien piebeigtas vecas aizm. riepas un beidzot uzskruvetas visas 4as ziemenes un svaigajiem e34 blekiem un iestutets jaunais akumulators... 
aa veel... beidzot atliktas atpakaļ pārmetinātās un atjauninātās stabilizatora atsaites ar kronšteiniem...
bija prieks apraudziit ujn sanemt auto pēc vairak ka nedelas neredzesanas...

aa veel... beidzot atliktas atpakaļ pārmetinātās un atjauninātās stabilizatora atsaites ar kronšteiniem...

bija prieks apraudziit ujn sanemt auto pēc vairak ka nedelas neredzesanas...

Pēdējais labojis možais - 25 Nov 2012, 20:04, kopā labots 1 reizi.

Nomainīju autiņam termostatu-bija sācis niķoties 
Un izrādās ka vecais tur stāv no
tālā 95 gada,
nebūtu kaļķis piebeidzis noteikti vēl rulētu pāris gadiņu

Un izrādās ka vecais tur stāv no

Šodien beidzot nomainīju salauztos miglu lukturu rāmīšus, pasākums aizņēma gandrīz 4 stundas 
Pagaidām ilgākais ko esmu darījis.
Citi darbi aizņēma:
* Salona gaisa filtra nomaiņa - 2 stundas
* "Eža" maiņa - 1 stunda
Līdz gada beigām plānoju nomainīt izdegušās lampiņas panelī, pārvilkt stūres ādu, nomainīt maģi uz Blaupunkt CD43 (pašlaik ir Pioneer maģis, bet man nepatīk kā viņš izskatās, so - out it goes :))

Pagaidām ilgākais ko esmu darījis.
Citi darbi aizņēma:
* Salona gaisa filtra nomaiņa - 2 stundas
* "Eža" maiņa - 1 stunda
Līdz gada beigām plānoju nomainīt izdegušās lampiņas panelī, pārvilkt stūres ādu, nomainīt maģi uz Blaupunkt CD43 (pašlaik ir Pioneer maģis, bet man nepatīk kā viņš izskatās, so - out it goes :))

nebūtu kāds ūdeni lējis sistēmā, kaļķa nebūtu.vart rakstīja:Nomainīju autiņam termostatu-bija sācis niķoties
Un izrādās ka vecais tur stāv notālā 95 gada,
Tgd laikam sapratu kāpēc dažiem te motors vārās arī ar lielo radiatoru - viss ir aizkaļķojies un nenotiek pienācīga siltuma atdeve no bloka uz dzesēšanas šķidrumu un no šķidruma uz radiatoru.

negribu apbēdināt, bet bosch instrumenti tiešām neattaisno savu cenurokijs7777 rakstīja:sakārtots bagāžnieks(tas tiešām ir smags darbs- nebiju aizticis viņu kopš nopirku autiņu)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- …
- 292