Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 92
- chevron_right
neidziļiiāšos visā bet šo tomēr ieraudzijubestbmw rakstīja:man 11 explorers nereagee uz print screen
TRUE par bietēm ņehuj muti palaist Audi man tik viens bija old school 83 gada ar retro statusu, 3 golfu izkodu kā mazo (arī picmobilja braucēju)skagrito rakstīja:Bet laikam sapratu, tev ar tiem mobiliem vairs sakara nav pec ta ka ralis atlaida tevi kad vinjam iesmeeli pa bieti skatos paceelies no audi un citiem luzniem esi bet maini tu tos auto ka zekjes. Bet veiksmigi sanaak iemainiitHiperaktīvais rakstīja:
izskaidro man vārda ''picmobilja'' ??? tad varēšu atbildēt
nu kā zeķes gluži nemainu, bet nu patīk izmenģināt kko jaunu/savādāku/zemāku/augstāku, ar gāzi vai bez tās and shit like that Doma mest mieru no e36 pārkāpt uz kādu nopietnāku un sakarīgāku braucamo.
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Rīgā servisi izceļās ar savu negodīgumu un mantkārību... Dusmas uz Vagonu ielas 21 servisa darbiniekiem un īpašnieku.
Aizvedu mašīnu samainīt disku bremzēm rocenes lokus, filtrus (degvielas, gaisa, eļļas kopā ar eļļu), čaļiem visu atvedam(burtiski, visas detaļas) -iedodam rokas, pasakam, kas ir jāizdara, pasakam, kas jāsametina, vajadzēja arī visu grīdu apstrādāt pret koroziju un vēl daudz ko.
Kad zvana un saka ka viss ir pabeigts, var mašīnu savākt. Atbraucam un jautājam, vai tiešām visu salikāt-sataisījāt. Vecis (~50gadi) parāda vien gaisa filtru, saka, viss ir salikts, viss ir ok, braucat tik, roceni sataisīju cik varēju.
Nu es arī braucu, paskatījos cik redzēt varēju.
Braucu uz Jelgavu un sāk kaut kas ne tā strādāt, rocene vispār netur nu galīgi šaize. Neko darīt atrodu servisu Jelgavā "Zīča Motors". Tur noņēmām aizmugurējos diskus un paverās foršs skats! Rocenes mehānismi pat nebija apstrādāti nebija nekas iestrādāt nekas nebija salikts, ne jaunie rocenes elementi, ne loki, stāvēja tie paši vecie. . Protams to novēršu, bet šoks. Neko dzīvoju tālāk... Te diena pēc dienas un mašīna atkal kkas nav, braucu uz Jelgavas servisu un hujakš, degvielas filtrs nestrādā kā vajadzētu - secīgi - nav mainīts. Nu tā sakrājās daudz lietu, dienām ejot.
Neiesaku nevienam doties uz servisu Vagonu ielā 21, Rīgā!
Nebrīnīšos ja jaunie sliekšņi sabruks pēc šitās ziemas... Pimpauši tos arī taisīja...
Kad zvana un saka ka viss ir pabeigts, var mašīnu savākt. Atbraucam un jautājam, vai tiešām visu salikāt-sataisījāt. Vecis (~50gadi) parāda vien gaisa filtru, saka, viss ir salikts, viss ir ok, braucat tik, roceni sataisīju cik varēju.
Nu es arī braucu, paskatījos cik redzēt varēju.
Braucu uz Jelgavu un sāk kaut kas ne tā strādāt, rocene vispār netur nu galīgi šaize. Neko darīt atrodu servisu Jelgavā "Zīča Motors". Tur noņēmām aizmugurējos diskus un paverās foršs skats! Rocenes mehānismi pat nebija apstrādāti nebija nekas iestrādāt nekas nebija salikts, ne jaunie rocenes elementi, ne loki, stāvēja tie paši vecie. . Protams to novēršu, bet šoks. Neko dzīvoju tālāk... Te diena pēc dienas un mašīna atkal kkas nav, braucu uz Jelgavas servisu un hujakš, degvielas filtrs nestrādā kā vajadzētu - secīgi - nav mainīts. Nu tā sakrājās daudz lietu, dienām ejot.
Neiesaku nevienam doties uz servisu Vagonu ielā 21, Rīgā!
Nebrīnīšos ja jaunie sliekšņi sabruks pēc šitās ziemas... Pimpauši tos arī taisīja...
vot,vot.Tāpēc es ar cik varu,izdaru pats,vismaz zinu,ka būs ok,un uz servisu vedu tikai tad,ja pašam nav iespēja sadarīt ko vēlos.Servisiem kautkā negribīgi uzticos,daudz ir dzirdēts,un redzēts..
Vienkārši vajag normālu meistaru atrast... Un nečīkstēt, ka viss ir ļooti dārgi. Pa lēto diezin vai būs kaut kas izcilā izpildījumā
Nu neteikšu ka viņi lēti paņēma par visu.marux rakstīja:Vienkārši vajag normālu meistaru atrast... Un nečīkstēt, ka viss ir ļooti dārgi. Pa lēto diezin vai būs kaut kas izcilā izpildījumā
marux rakstīja:Vienkārši vajag normālu meistaru atrast... Un nečīkstēt, ka viss ir ļooti dārgi. Pa lēto diezin vai būs kaut kas izcilā izpildījumā
Nu ok, labi labi, bet teikt kad ir sataisiits kad iisteniibaa tas nav izdariits vnk pimpaushi
Tāpēc es servisos stāvu blakus, kad man kaut ko taisa. Pagaidām nav sanācis atstāt auto servisā uz ilgāku laiku, lai nevarētu palikt pats pie auto.
Ta stāvešana blakus servisa galigi nav forša, ja vel sak jautajumus uzdot un list klat pie mašinas.Es parasti parādu nomainitas detaļas izstastu situaciju ja vaig paradu lai viss ir skaidrs
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Man arī patīk skatīties, kā citi strādā, bet tā kā pats neko daudz nesaprotu, tad neko pārmest jau nevaru. Dumjus jautājumus uzdot gan varu!
Un svešā servisā arī nekad neatstātu auto.
Un svešā servisā arī nekad neatstātu auto.
skopais maksa divreiz gribeji letak sanak dargak! bet ja nopietni tad aizbrauc un izcini savu taisnibu ja tu to nevari tad kapec seit cikstet no ta jau labak nepaliks! cik visur lasi visiem kautkas ir slikti un nekas nau labi tada sajuta ka pozitivu cilveku nau palicis! bet nekas neuztraucies naks citi sudi sitie aizmirsisies!
Kā Jums sanāk pastāvēt blakus un skatīties kā kāds strādā? Nezinu no kā un kāpēc man ir tā, ka nevaru nostāvēt - automātiski rokas sniedzas palīdzēt. Pašam gan riktīgi besī, ja kāds stāv blakus un gudri dirš.
Ja nesaproti, ko vajag palīdzēt un neko neprasa, tad ar nezināšanu un līšanu, kur neprasa, bieži vien sanāk tikai traucēt.
Ja pats visu māk un var, tad protams Es gan blakus stāvot gudri nediršu, bet prasu sev intresējušos jautājumus. Neesmu bijis lielos servisos, tikai pie daudz maz zināmiem cilvēkiem, tā, ka neviens nav dzinis prom
1:1, arī jautāju, kas interesē. Siikais prom nedzina, varbūt tikai padomāja ne tā.uteo rakstīja:Ja pats visu māk un var, tad protams Es gan blakus stāvot gudri nediršu, bet prasu sev intresējušos jautājumus. Neesmu bijis lielos servisos, tikai pie daudz maz zināmiem cilvēkiem, tā, ka neviens nav dzinis prom
nu reāli, skops nebiju kad maksāju, sākumā jau man ausis izvižināja, tur labs meisters esot, dzen tik tur. Aidzinu ar...
Lētāk nekas tur nesanāca, maksāju ko teica, itkā arī nekādas demokrātiskās cenas nebija.
Es nesūdzos par neko, es vnk jūs brīdinu, ka tur ir tāds un tāds serviss kur apčakarē cilvēkus.
Visvairāk jau izbrīna tas ka saka - viss ir izdarīts un tiešām nekas nav izdarīts. Es saku, nebrīnīšos ja sliekšņi nokritīs pavasarī.
Un jā, kopš tās reizes es stāvu blakus cilvēkam kas labo manu mašīnu, klusītiņām stalkoju.
Lētāk nekas tur nesanāca, maksāju ko teica, itkā arī nekādas demokrātiskās cenas nebija.
Es nesūdzos par neko, es vnk jūs brīdinu, ka tur ir tāds un tāds serviss kur apčakarē cilvēkus.
Visvairāk jau izbrīna tas ka saka - viss ir izdarīts un tiešām nekas nav izdarīts. Es saku, nebrīnīšos ja sliekšņi nokritīs pavasarī.
Un jā, kopš tās reizes es stāvu blakus cilvēkam kas labo manu mašīnu, klusītiņām stalkoju.
Un?
Sanāk, ka tas Vagonu ielas serviss Tevi uzmeta pa grandiem, principā nozaga daļas, jo neuzlika un Tu pie viņiem pat neaizbrauci vai nesazinājies vai..?
Sanāk, ka tas Vagonu ielas serviss Tevi uzmeta pa grandiem, principā nozaga daļas, jo neuzlika un Tu pie viņiem pat neaizbrauci vai nesazinājies vai..?
Nixon rakstīja:Jāpiepilda sapņi pirms es piepildu bāku!
Klients, kurš stāv blakus, samazina darba efektivitāti par procentiem 40. Man nekas nav pretī, ja ik pa brīdim pienāk, paskatās, bet, ja nonstopā tas ir jāiztur, tad iruteo rakstīja:Tāpēc es servisos stāvu blakus, kad man kaut ko taisa. Pagaidām nav sanācis atstāt auto servisā uz ilgāku laiku, lai nevarētu palikt pats pie auto.
Paļubomu - piekrītu, ka izdarījās ļoti nesmuki. Vnk nedaudz aizķēra, ka tādi pid**** bojā servisnieku tēlu sabiedrībā. Pats neesmu ideāls, bet šādi uzmest neienāktu prātā...Churchill rakstīja:Nu neteikšu ka viņi lēti paņēma par visu.marux rakstīja:Vienkārši vajag normālu meistaru atrast... Un nečīkstēt, ka viss ir ļooti dārgi. Pa lēto diezin vai būs kaut kas izcilā izpildījumā
+M3...Johnny rakstīja:Un?
Kad vel LV vizinājos ar žurku vairākus gadus atpakaļ, servisos vienmēr stāvēju blakus un skatijos ko dara, jo pēc pieredzes, uz kuru servisu nedzen, vienmēr jābrauc atpakaļ, jo kaut kas nav izdarīts vai izdarīts sūdīgi. Kad stāv blakus viss pa 100%, tikko paej nost ta haltūrēt sāk. Bet nu, tie laiki sen jau ir beigušies un mašīnas vienmēr taisu pats, vismaz pats zinu ka viss ir čotka un kā es to gribu.
Aizbraukt es neaizbraucu, bija jau par vēlu. Um ja aizbrauktu, ko es pateikšu? Ne čeku, ne pavadzīmes man neiedeva par paveikto darbu, nekā. Atbraukšu un pateiks - a kas tu tāds?
Tagad jau daudz maz pie kāja. Nu uzmeta, uzmeta, izdarīja nesmuki. Es tautu pabrīdināju. Mācos no kļūdām.
Tagad mašīnu taisu pie viena cilveka(Jelgavā, Zīča Motors), manu uzticību ir ieguvis. Nav pat bail atstat viņam. A ja kaut ko nevīžības pec aizmirsis izdarīt, netīšām, aizbraucu un visu nokārtojam. Par ko liels paldies.
Vot vakar vakarā aķi aizvedu lādēties, cilvēks pat aizdeva vieta aķi kāmēr lādējās mans. Tā ir attieksme. Pec tā jau var teikt, ka darbs būs padarīts godam un bez haltūras.
A tajā servisā pusmēnesi marinēja man mašīnu. Kad uzsēdos uz kakla, zvanot viņiem ik pēc 2-3 stundām, tad sāka kko metināt kko nevīžīgi darīt.
Tikko pamanīju ka gaisvadi kas iet konsoles vidus uz kājām, lai tas apsildītu, ir aizlikti aiz konsoles un reali uzsilda viduskonsoli nejau kājas. ;D
Es uzskatu ka katram ir jāpabrīdina, jāpadalāz ar tadu pieredzi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Tagad jau daudz maz pie kāja. Nu uzmeta, uzmeta, izdarīja nesmuki. Es tautu pabrīdināju. Mācos no kļūdām.
Tagad mašīnu taisu pie viena cilveka(Jelgavā, Zīča Motors), manu uzticību ir ieguvis. Nav pat bail atstat viņam. A ja kaut ko nevīžības pec aizmirsis izdarīt, netīšām, aizbraucu un visu nokārtojam. Par ko liels paldies.
Vot vakar vakarā aķi aizvedu lādēties, cilvēks pat aizdeva vieta aķi kāmēr lādējās mans. Tā ir attieksme. Pec tā jau var teikt, ka darbs būs padarīts godam un bez haltūras.
A tajā servisā pusmēnesi marinēja man mašīnu. Kad uzsēdos uz kakla, zvanot viņiem ik pēc 2-3 stundām, tad sāka kko metināt kko nevīžīgi darīt.
Tikko pamanīju ka gaisvadi kas iet konsoles vidus uz kājām, lai tas apsildītu, ir aizlikti aiz konsoles un reali uzsilda viduskonsoli nejau kājas. ;D
Es uzskatu ka katram ir jāpabrīdina, jāpadalāz ar tadu pieredzi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …