Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 68
- chevron_right
Ko inspektori saka par tālās gaismas stikliņu ar dzelteno plēvi?
Cik dzirdēts, nelaiž cauri
Nelaiž cauri cik dzirdēju, bet nezinu kāpēc...ToTo rakstīja:Ko inspektori saka par tālās gaismas stikliņu ar dzelteno plēvi?
Pašam ir gan tālie, gan miglinieki dzeltani.. domāju ko darīt
Varbūt nedaudz ne pa tēmu, bet tomēr nedaudz par :)
Jautājums TA iešanas spečukiem.
Man pirms 3 mēnešiem mocim iedeva melno uzlīmi, jo viens no divniekiem bija "Uzstādītas neatbilstošas riepas."
Aizmugurē man bija uzstādīta krosa riepa (nu ar kārtīgu traktora protektoru), bet uz tās bija/ir E marķējums...
Uz jautājumu kāpēc tā - man tak tur E burts viņš atbildēja, ka tas E nozīmē, ka tik ražota Eiropas Savienība...
Tad kur pie velna šiem E burtiem ir taisnība? Patiesība ir tur ārā vai ko!?
(protams man ir arī normāla riepa ko uzlikt, bet nu gribu saprast kas tur ar tiem E ir...)
Jautājums TA iešanas spečukiem.
Man pirms 3 mēnešiem mocim iedeva melno uzlīmi, jo viens no divniekiem bija "Uzstādītas neatbilstošas riepas."
Aizmugurē man bija uzstādīta krosa riepa (nu ar kārtīgu traktora protektoru), bet uz tās bija/ir E marķējums...
Uz jautājumu kāpēc tā - man tak tur E burts viņš atbildēja, ka tas E nozīmē, ka tik ražota Eiropas Savienība...
Tad kur pie velna šiem E burtiem ir taisnība? Patiesība ir tur ārā vai ko!?
(protams man ir arī normāla riepa ko uzlikt, bet nu gribu saprast kas tur ar tiem E ir...)
Ja ir interese, tad ar dzeltenajiem tālajiem nevar iziet .Agris13 rakstīja:Nelaiž cauri cik dzirdēju, bet nezinu kāpēc...ToTo rakstīja:Ko inspektori saka par tālās gaismas stikliņu ar dzelteno plēvi?
Pašam ir gan tālie, gan miglinieki dzelteni.. domāju ko darīt
Pamatojumi: 201 2 Galveno lukturu izstarotā gaisma nav balta.
205 2 Neatbilstoša priekšējā gabarītluktura izstarotās gaismas krāsa.
Ar dzeltenajām miglām varot braukt uz apskati, vismaz inspektors man tā teica.
reizēm rodas jautājums - ko csdd saka, ja uz skati ar bmw aizbrauc ?
Ar 10 cm klīrensu slieksnim pietiek, lai tiktu iekšā bremžu stendā?
Man liekas, ka man ir aptuveni tik pat un Rīgas CSDD knapi, bet tika.
Domāju, ka vajadzētu tikt.
Domāju, ka vajadzētu tikt.
Nākamnedēļ mēģināšu...par rezultātiem ziņošu gan jau vēl kādam noderēs
Armando topikā aizsākās par tehnisko bazars un domāju paturpināšu te.
ko tagad csdd saka par aķi bagāžniekā ? man dēļ izmēriem priekšā nelien. tāpēc arī no laika gala jau likts bagāžniekā.
ko tagad csdd saka par aķi bagāžniekā ? man dēļ izmēriem priekšā nelien. tāpēc arī no laika gala jau likts bagāžniekā.
Ja nemaldos, tad kupejām aizmugurē by default nāk aķis. Ja lielais plusa vads ir bagāžniekā, tad viss ir kā vajag būt.
ne visam kupejam akumulatori ir bagazniekaa. mazajiem motoriem neatkarigi kupeja vai kas cits akjis ir prieksaa
...
nestandarta autiņiem nevar parvietot čoms sābam pārlika uz bagazņieku,lai varētu downpipe pārtaisīt,un TA paņema priekšā par to ,ka aķis bagažniekāV1Beta rakstīja:Armando topikā aizsākās par tehnisko bazars un domāju paturpināšu te.
es domāju,ka bmw var elementāri,jo tak jau standartā nāk.
man abi vadi bagāžniekā, gan pluss, gan mīnuss. priekšā pat īsti vietas nav nekam lielākam par javas aķi.
Bet Tavam tak arī oriģināli aķis bagažniekā nāk, neredzu problēmu
tas ir mans pirmais bmw tāpēc arī nezināju īsti. jo redzēti bija dažādi varianti. viss skaidrs tagad.
Nu jā, vnk domāju, ka cita problēma, ja jau pat dogMa šaubīgi atbildēja.
Sveiki.
Vai kāds nezin kur netā var redzēt kādi sodi ir par ātruma pārsniegšanu, ja tas piefiksēts ar fotoradaru?
Vai kāds nezin kur netā var redzēt kādi sodi ir par ātruma pārsniegšanu, ja tas piefiksēts ar fotoradaru?
tiešām tā tabula ir 100% pareiza? kāds ir pārbaudījis?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 68