PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- …
- 185
- chevron_right
Tam džekam piestāv audi 80
Tas pēdējais "sportenieks" ir no mana rajona Brauc kā negudrais gan gonkās, gan pa ielu!
P.s. ja vien nav mainījies īpašnieks. Bet toč liekās ka ir tas pats.
Tam "Huijdajam" (es ceru, ka neesmu kļūdījies ar markas nosaukumu) gan jau "lambo durvis"..
Tas ir fočēta Skrundā pie ''ELVI''Alutinsh rakstīja:Tas pēdējais "sportenieks" ir no mana rajona Brauc kā negudrais gan gonkās, gan pa ielu!
Jap tas ir Hyundai un durvis izskatijās tādas jocīgasDeiko rakstīja:Tam "Huijdajam" (es ceru, ka neesmu kļūdījies ar markas nosaukumu) gan jau "lambo durvis"..
- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
Sagribējās Volgu sev,ieeju ssā,paskatīties cik maksā,atradu,bet te kaut kas nav kā parasti
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cmdix.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cmdix.html
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jaa, 463km dienaa tas voyageris brauca. Nav taka acimredzams, ka csdd kluda?
Pēdējais labojis Sprogis - 17 Feb 2015, 15:42, kopā labots 2 reizes.
Gan jau ka izbijis taksis.Sprogis rakstīja:Jaa, 463km dienaa pirmos gadus tas voyageris brauca. Nav taka acimredzams, ka csdd kluda?
Tas gan ari iespejams, protams, beet 3 gadus ar videjo noskrejienu dienaa virs 400km arii taksim buutu gruuti noskriet. Kautgan, kaapeec gan ne.
Pa Rīgu Baltic taxi vidējais noskrējiens ir ap 300km dienā, pandai gan jau ka ap 400km. Ārzemēs tātad taksim tādu noskrējienu ir easy dabūt.Sprogis rakstīja:Tas gan ari iespejams, protams, beet 3 gadus ar videjo noskrejienu dienaa virs 400km arii taksim buutu gruuti noskriet. Kautgan, kaapeec gan ne.
pareizi kas tur tads ir es ar busu diena Riga-Liepaja -Riga+ vel pa lab pa kreisi nost no sosejas sur tur kur vajg 500+km diena ,ja vel Klaipeda sanak tad 700+ un ta ir katru dienu.ZzevsS rakstīja:Pa Rīgu Baltic taxi vidējais noskrējiens ir ap 300km dienā, pandai gan jau ka ap 400km. Ārzemēs tātad taksim tādu noskrējienu ir easy dabūt.Sprogis rakstīja:Tas gan ari iespejams, protams, beet 3 gadus ar videjo noskrejienu dienaa virs 400km arii taksim buutu gruuti noskriet. Kautgan, kaapeec gan ne.
Bišk palabošu pandai dienā ir no 500 -800 km sutka atkarīgs kāda diena un sezona zem 500 pat zsv nav bijis
Drive until you die with your e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- …