Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- …
- 292
- chevron_right
Man rimi pirkti vadi un viss iet. Man tik trose, aptieka un dzeesamais nav.
Tie bus jaasagaadaa.
Rokas pumpi varu uzdaavinaat. Jasataisa tikai. Vajag jaunu gumiju vai nu kas tur ir ieksaa un slauku uzlikt.
Tie bus jaasagaadaa.
Rokas pumpi varu uzdaavinaat. Jasataisa tikai. Vajag jaunu gumiju vai nu kas tur ir ieksaa un slauku uzlikt.

Njaa, shitaa laikam ir baigaa manta.AizdomāmBagāts™ rakstīja:He..sorry, bet man jau pieteicās cilvēks, ar tādu pašu problēmu..

viewtopic.php?f=18&t=4173

Mašīna nodota metinātāja rokās 

V1Beta rakstīja: Rokas pumpi varu uzdaavinaat. Jasataisa tikai. Vajag jaunu gumiju vai nu kas tur ir ieksaa un slauku uzlikt.

m style priekšējās restes, xenons 8000k , led numura apgaismojums. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Kopcis - 21 Dec 2012, 16:07, kopā labots 2 reizes.

M3 style
Prieksh 8k xenona izskataas kkaa paaraak baltas..

Prieksh 8k xenona izskataas kkaa paaraak baltas..

Varbūt, varbūt.. 

Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu Esmu atpakaļ ielās.... iegādāta OCTA

tikko atvests majas ziemas bamperis - šis ta pie4ubinaats, riit veel... un 6dien jālūdz Dievs ka izdosies, ko esmu iecereejis...
aa... lidz ritdienai parkapts uz e39

aa... lidz ritdienai parkapts uz e39

Amizanti, šodien brālēns no sava e39 pārkāpa uz manu e36Možais rakstīja:lidz ritdienai parkapts uz e39

Nomainiju aķi cerams no rīta varēs pielaist 

izraku no sniega savu braucamoi! 

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

soriit divas stundas -7 grādos un 25m/s vējā uzlikts 2h laikā beidzot bamperis šodienai par godu.. - veel tikai vēlāk jātiek no pagalma ārā...

neesi nekad pieļāvis domu par telpu kur apčubināt savu auto, būvi,īri, vai iegādi ? iesaku, tas daudz ko padara patīkamāku.možais rakstīja:soriit divas stundas -7 grādos un 25m/s vējā uzlikts 2h laikā beidzot bamperis šodienai par godu.. - veel tikai vēlāk jātiek no pagalma ārā...![]()

tiko ielidoju kupenā un atkal izraku auto no sniega! 

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Ar auto viss kartiba?

Sodien salaboju massas vadu,un tika atkausèts auto,pèc trakàs vilksanas uz punktu c, (auto paskats pèc vilksanas 55km)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Špaktele dara brīnumus...

mazahistsmožais rakstīja:soriit divas stundas -7 grādos un 25m/s vējā uzlikts 2h laikā beidzot bamperis šodienai par godu.. - veel tikai vēlāk jātiek no pagalma ārā...![]()

Špaktele dara brīnumus...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- …