Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- …
- 292
- chevron_right

Da normali turas uz cela nav lisas, bet nav ari krutas jaunas riepas normali vnk csdd kkas nepatik !

Ja CSDD saka, ka riepas neder lietošanai, tad viņas tiešām ir metamas miskastē. Prasības vienkāršas - vismaz 4mm protektora un riepām jābūt bez plaisām un pumpām. Un vienādām uz asīm. Tas arī viss, elementāri. Ja kaut kas neatbilst, tad tiešām tu esi neprognozējams uz ceļa. Ceru, ka nebrauksi man pretī pa sasnigušu ielu 

+++ maruxmarux rakstīja:Ja CSDD saka, ka riepas neder lietošanai, tad viņas tiešām ir metamas miskastē. Prasības vienkāršas - vismaz 4mm protektora un riepām jābūt bez plaisām un pumpām. Un vienādām uz asīm. Tas arī viss, elementāri. Ja kaut kas neatbilst, tad tiešām tu esi neprognozējams uz ceļa. Ceru, ka nebrauksi man pretī pa sasnigušu ielu
ziemā uz riepām tiešām nevajag iepist pēdējo kapeiku.Pec tam tāpat liekas pišas, tā pat kā tagad viņam jaaizņemas no kāda uz apskati utt., kur nu vel paša drošība. Man jau pašam nepatiktu sajuta ka būtu kā pridurakam pie krusta jaspolē stundu lai uzsāktu braukt, un tai pašā skaitā sūdiga apstāšanās utt. It īpaši rwd automāšinai ar kurām jau tā brīžiem ziemā ir problemātīskāk nekā ar fwd

ielikti priekšas elektrisko logu mehānismi-
veco mehānismu kniedes nourbt ir tāds pisaks- vēl tas pats jāpaveic ar aizmugures logiem
+ vadi jāsavelk
veco mehānismu kniedes nourbt ir tāds pisaks- vēl tas pats jāpaveic ar aizmugures logiem

Pirmkart ir man vismaz 4 milimetri ka jau mineju uz cela turas labak ka dazam labam ar jaunam kinieshu smirdigam riepam kurasbpat ar savu 10 mm netur un nebremze nifga un pie luksafora varu uzsakt !m4z rakstīja:+++ maruxmarux rakstīja:Ja CSDD saka, ka riepas neder lietošanai, tad viņas tiešām ir metamas miskastē. Prasības vienkāršas - vismaz 4mm protektora un riepām jābūt bez plaisām un pumpām. Un vienādām uz asīm. Tas arī viss, elementāri. Ja kaut kas neatbilst, tad tiešām tu esi neprognozējams uz ceļa. Ceru, ka nebrauksi man pretī pa sasnigušu ielu
ziemā uz riepām tiešām nevajag iepist pēdējo kapeiku.Pec tam tāpat liekas pišas, tā pat kā tagad viņam jaaizņemas no kāda uz apskati utt., kur nu vel paša drošība. Man jau pašam nepatiktu sajuta ka būtu kā pridurakam pie krusta jaspolē stundu lai uzsāktu braukt, un tai pašā skaitā sūdiga apstāšanās utt. It īpaši rwd automāšinai ar kurām jau tā brīžiem ziemā ir problemātīskāk nekā ar fwd

''vismaz 4 milimetri''
ziemā 4mm ir minimāli pieļaujamais, nesaprotu te dažus kuri lepojas ka brauc pa ziemu ar lisakiem un pēctam raud ka ir nezkapēc sadauzījuši auto
ziemā 4mm ir minimāli pieļaujamais, nesaprotu te dažus kuri lepojas ka brauc pa ziemu ar lisakiem un pēctam raud ka ir nezkapēc sadauzījuši auto

pieliku jauno spārnu.Tagad hameleons.
blondīne pirmo reiz izvēlējusies krāsu spārnam bez paraudziņa.
gaišāks nekā vajag. 

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

Pilnīgi piekrītu liet. marux un m4z.
Par riepām un drošibu uz ceļa nekad nevajag taupīt naudu. Jo visādi var gadīties. Ja ne šodien, kad kāds cits izbrauciens var būt liktenīgais.
Par riepām un drošibu uz ceļa nekad nevajag taupīt naudu. Jo visādi var gadīties. Ja ne šodien, kad kāds cits izbrauciens var būt liktenīgais.

Velreiz >>>>nav <<<<l >>>>isiki<<< !!!! Un neviens nelepoyas! Izlasi kartigi ieprieksheyos postus + nekad neraudu ...Braucu ne pirmo gadu un nekad nesmu uzshkilis autinu !!AgnisB rakstīja:''vismaz 4 milimetri''

Tā nu tas ir, minimālais dziļums ziemas riepām - 4mm.
Pats, pirms uzsniga pirmais sniegs, aši nomērīju savas, lai mierīgāka sirds.
Tā mēs te varam ilgi strīdēties, pirms mums tās riepas neparādīsi.
Pats, pirms uzsniga pirmais sniegs, aši nomērīju savas, lai mierīgāka sirds.
Tā mēs te varam ilgi strīdēties, pirms mums tās riepas neparādīsi.

pasutita jauna atrum kloķa uzlime (kur atruma pozicija ir paradita) 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Nomainīts termostats, ieliets jauns dzesēšanas šķidrums, atgaisots. 

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Reizeem csdd saka teiksanas un statistikas peec.

Jā, bet pie riepām piesienas tikai tad, ja situācija tiešām ir bīstama.V1Beta rakstīja:Reizeem csdd saka teiksanas un statistikas peec.
Par tēmu - apdrošināju. Mļin, cena pieaugusi...

man celja nodoklis pieaudzism nu jau pie 1100 uz gadu
bet pa teemu, izravu araa starteri pa augsu, nenonjemot iepludnieku

...

atlauzu lūpu bamperim, laikam būs rocene jāsataisa 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Vakar beidzot tiku atpakalj pie bremzeem..
tatad biju pe Karlja, nomainiitas tika trubinjas metala uz vara. iemesls mainai protam bija gara truba, zem baakas caura.
viss atgaisots, tagad bremzes ka pa naziem.
nonemts nolauztais bamperis..
un protams iziets cauri visai apaksai ko vajadzetu nomainiit.. :)
paldies karlim!

tatad biju pe Karlja, nomainiitas tika trubinjas metala uz vara. iemesls mainai protam bija gara truba, zem baakas caura.
viss atgaisots, tagad bremzes ka pa naziem.

nonemts nolauztais bamperis..

un protams iziets cauri visai apaksai ko vajadzetu nomainiit.. :)
paldies karlim!

M.K.

gribējās piebilst par tām riepām protams uz aizmugures tilta ar sliktām riepām var pabraukt pats nesen nopirku laužamu E36 uz mājām pa sniegotiem zemesceļiem braucu ar slikiem aizmugurē (būtu zinājis būtu paņēmis savas ziemenes līdzi)- pabraukt jau var, bet izklaides nekādas ja dod gāzi tad tik spolē un aizmugure uz sāniem negrib griezties, ja samet tad nezini vai līdz valnim savāksies
tagad uzliku visa četras ziemenes (virs 8mm +radzes) pa pirmo
dod gāzi velk uz priekšu, samet un vari savākt
piekrītu jau iepriekš teiktajam uz riepām nedrīkst taupīt

piekrītu jau iepriekš teiktajam uz riepām nedrīkst taupīt

interesanti, tie 1100 uz gadu, tas ir vairāk kā Latvijā 100ls ? nu es domāju salīdzinājumā pret turienes ieņēmumiem.Armando rakstīja:man celja nodoklis pieaudzism nu jau pie 1100 uz gadu![]()

par starteri runājot : vai neesi apsvēris domu ginekoloģijā roku iemēģināt, vai teiksim kādu burinieku 0,5 pudēlē uzbūvēt ?

visādi pigori dzirdēti: man dīzeļcentrā apgalvoja, ka bmw kvēlsveces varot nomainīt neaiztiekot kolektoru.

Ķirurgs, ibio 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- …