Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 92
- chevron_right
Labāk uztici savu drapaku vietējiem censoņiem, tiem negribēsies tik bieži uzmest, jo zina, ka forumā bus atbalss. Kaut gan, ja būs liela šmuce (lojālie admini/moderi) lieko ātri ""sakops""
Beigās uzmestais taps par uzmetēju.
Beigās uzmestais taps par uzmetēju.
kartejais iemesls . kpc pat nedodu nevienam citam ritenu skruves pievikt, visu daru tikai pats
Churchill, beidz te vienreiz īdēt kā pasaule tevi uzmet. Es Tev vienreiz piedāvāju laba servisa pakalpojumus un tu mani pasūtīji. Tur visas tavas problēmas būtu toreiz novērstas 2 darba dienu laikā par normālu ciparu. Nevajadzētu arī blakus stāvēt mašīnai vai pēc tam raudāt citam darbonim uz pleca, cik slikti ir autiņš sataisīts.
Tagad tas ir tikai loģiski, ka darbojas karma un visi tevi čakarē. Pats vainīgs, ka neklausi padomiem.
Tagad tas ir tikai loģiski, ka darbojas karma un visi tevi čakarē. Pats vainīgs, ka neklausi padomiem.
Wtf vecīt, es tevi nemaz nepazīstu, es parasti nesūtu cilvēkus nekur.bee-do rakstīja:Churchill, beidz te vienreiz īdēt kā pasaule tevi uzmet. Es Tev vienreiz piedāvāju laba servisa pakalpojumus un tu mani pasūtīji. Tur visas tavas problēmas būtu toreiz novērstas 2 darba dienu laikā par normālu ciparu. Nevajadzētu arī blakus stāvēt mašīnai vai pēc tam raudāt citam darbonim uz pleca, cik slikti ir autiņš sataisīts.
Es neīdu, un pasaule mani neuzmet . Es pasaku kā bija, padalos ar pieredzi.
Ja jau tu tik foršs, pasaki kur serviss, moš kādu dienu piebraukšu, vrb kaut ko vajadzēs sataisīt.
Nu ja kads man domatu uz rokam skatities var savakt savu masinu un braukt talak. Ir tadas situacijas bijusas, lur uz nagiem Ne uzsist ne ko, kaa ari muzdien kaut kas nolust utt :)
A par tiem kausliem. mos nebraucat uz.klondaiku utt bus jakaujas visiem ta jau visi tadi uzvilkti tur
A par tiem kausliem. mos nebraucat uz.klondaiku utt bus jakaujas visiem ta jau visi tadi uzvilkti tur
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
www.3bmotorsport.com
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
www.3bmotorsport.com
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Nav galīgs uzmetiens, bet lai tomēr citi zin kā šeit daži rīkojas. Meklēju melnos griestus, Jolciņa pieteicās, lai zvanot Activity, ko arī izdarīju. Piedāvāju iemaksāt roceni vai pat pārskaitīt pilnu summu - nē nevajagot, apsolīja, ka 5dien no rīta varu braukt pakaļ - esot viss komplekts, top zustand, nav nokarājušies, 100 e. Ceturtdien 11 vakarā viņa atsūta īsziņu, ka griesti nav pieejami. Brutāli piečakarēja +paliku idiota lomā, jo biju jau sarunājis vest pie šuvēja pa taisno. Lūk jums kluba biedri.... Es nespēju sagremot šitādus cilvēkus, nekad nesapratīšu. Itkā pieauguši cilvēki, bet rīkojas, ka mazgadīgi tīņi.
Kas tā par postu dzēšanu un uzmetēju piesegšanu no moderatoru puses?
Pēdējais labojis Amish - 09 Mar 2014, 07:08, kopā labots 2 reizes.
Sveiks liet. Amish, kā jau sms rakstīju, es ļoti atvainojos, ka tik nesmuki sanāca... Diemžēl šī situācija bija atkarīga no vēl kāda cilvēka. Griesti netika pārdoti nevienam citam.
Amish rakstīja:Nav galīgs uzmetiens, bet lai tomēr citi zin kā šeit daži rīkojas. Meklēju melnos griestus, Jolciņa pieteicās, lai zvanot Activity, ko arī izdarīju. Piedāvāju iemaksāt roceni vai pat pārskaitīt pilnu summu - nē nevajagot, apsolīja, ka 5dien no rīta varu braukt pakaļ - esot viss komplekts, top zustand, nav nokarājušies, 100 e. Ceturtdien 11 vakarā viņa atsūta īsziņu, ka griesti nav pieejami. Brutāli piečakarēja +paliku idiota lomā, jo biju jau sarunājis vest pie šuvēja pa taisno. Lūk jums kluba biedri.... Es nespēju sagremot šitādus cilvēkus, nekad nesapratīšu. Itkā pieauguši cilvēki, bet rīkojas, ka mazgadīgi tīņi.
http://www.bildites.lv/images/rbm0bvwck99rmrnguhz.png
Par liet. Activity arī nelāgi sanāca, sarunāts diagnostiku taisīt, atceļu citur kur jau bija sarunāts, a kad pienāk brīdis, Activity vienk neceļ telefonu Tiesa gan bija pirms ilgāka laika, bet anyway nesmuki tā darīt.
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
Nu wtf, var taču būt visādi iemesli kāpēc vienkārši neceļ telefonu... es moš saprastu, ja zvanoties 3 dienas no vietas neceltu telefonu, bet pazvanot no cita numura paceltu, tad varbūt tur būtu kaut kāds uzmetiens...Uldis rakstīja: Par liet. Activity arī nelāgi sanāca, sarunāts diagnostiku taisīt, atceļu citur kur jau bija sarunāts, a kad pienāk brīdis, Activity vienk neceļ telefonu Tiesa gan bija pirms ilgāka laika, bet anyway nesmuki tā darīt.
Bet nu šajā gadījumā, nauda uz priekšu samaksāta tak nebija un tā, kur tur uzmetiens?
Nu, ja sanāk pastāvīgi sadarboties ar cilvēkiem, kko plānot/sarunāt uz priekšu, tad ir "jāsēž uz telefona". Vismaz čekot to reizi pāris stundās (tas man liekas ir reāli). Ja pašam nesanāk, nolīgt sekretāri!
d[-_-]b
Get a life people!325 BMW rakstīja:Nu, ja sanāk pastāvīgi sadarboties ar cilvēkiem, kko plānot/sarunāt uz priekšu, tad ir "jāsēž uz telefona". Vismaz čekot to reizi pāris stundās (tas man liekas ir reāli). Ja pašam nesanāk, nolīgt sekretāri!
Jebkurā gadījumā cilvēkam ir brīvais laiks un brīvdienas kuras viņš velta sev nevis savai profesionālajai darbībai! Un po... ka ir runāts ka kkad sazvanīsies. Ja ir sarunāts konkrēts datums, laiks un vieta un tu atbrauc, a tur neviena nav un cilvēku nevar sazvanīt, tad IR uzmetiens, nevis tad kad kāds pēkšņi neceļ telefonu tad kad tu viņu gribi sazvanīt! Un jebkurā gadījumā gadās arī ārkārtas situācijas, kad sarunāto nākas atlikt, kas arī nav uzmetiens uzreiz!
Nu šajā gadījumā liet. Uldis neuzrakstīja vai pēc šīs ārkārtas situācijas viņam kāds atzvanīja un atvainojās par radušos situāciju (ja apsoli tad izdari, nevis, kā mazs puišelis skolā aizmirsti), ja nē, tad app*siens ir pamatīgs!
the Pursuit of Happiness.
Bija sarunāts konkrēts laiks par došanos un diagn. veikšanu. Pienāk tas brīdis, un tad vairs neceļ tel. un tā arī neviens neatzvanīja pat. Vienk uzskatu ja ir kas konkrēts sarunāts, tad arī vajag tomēr respektēt citus. Stulbi bija vienk ka biju atteicis citur (piezvanot un cilvēcīgi vienojoties).
Life goes on, nekāda čīkstēšana vai pārmetumi. Vienk otrreiz pie tā cilvēka nekad nevērsīšos un savu naudu atdošu citam ja ko vajadzēs.
Life goes on, nekāda čīkstēšana vai pārmetumi. Vienk otrreiz pie tā cilvēka nekad nevērsīšos un savu naudu atdošu citam ja ko vajadzēs.
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
+ uldim
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību.
BMW
Nuuu te tak normala majaslapa. Savejos piesedz. Komentāri dzešas bez iemesliem. Nu viss kā Krievijā.daemon rakstīja:Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību.
daemon rakstīja:Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību.
ja metējs būs kkā saistīts ar moderi, tūlīt dzēsīs. C :bawariancar:daemon rakstīja:Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību.
Tādas nesmukas lietas par šo visu esmu dzirdējis no malas.
Kārtējais pierādījums tam, ka ir tantes kas klaču sit par tēmu.
Kārtējais pierādījums tam, ka ir tantes kas klaču sit par tēmu.
BMW
ko tad tantes runā???
illuminati!!!!!!!!!!!!!!!!!!Rons rakstīja:daemon rakstīja:Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību.ja metējs būs kkā saistīts ar moderi, tūlīt dzēsīs. C :bawariancar:daemon rakstīja:Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību.
yanks rakstīja: par to cik daudz te patiesībā ir tie fani vēl var padiskutēt liela daļa te ir tapēc ka e36 ir lētākais daudzmaz sakarīgais rwd auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 92