Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 451
- chevron_right
skatos pēdējā laikā liela daļa forumiešu tirgo savus e36 kas notiek? ceru, vismaz marku nemainiis, ja auto diemžēl maina...
vnk Celšu augšā e46 cabrio ar smg karbu un lapstinam uz stures tik sture bardocoka . vajag finanses proektam
----------------------------------------
E36 Laiva ///M Performanc ( Pardots
e39 ///M v8 PoWeR , Gimenes Divans
Honda CBR - Sumer Rocket
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
nu ja ir smg karba tad ari lapstinas pie stures ir, nav jav japiemin ka papildus ekstru to
a kas tad nu , bija tev tak iepirkts kaut kads tur e92 m3 motors ko gribeji likt ieksa saveja kabri ?
a kas tad nu , bija tev tak iepirkts kaut kads tur e92 m3 motors ko gribeji likt ieksa saveja kabri ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ludzu paskaidro kas sitas ir ar ko atskiras tavs M3 borta dators no parejiem pilnajiem obc ?
un vel sadas tadas lietas intresantas liekas tava teksta bet kopuma auto pec skata par tehnisko nezinu
un vel sadas tadas lietas intresantas liekas tava teksta bet kopuma auto pec skata par tehnisko nezinu
Labas cenas.
Labas cenas.
interesants sludinājuma apraksts
Bet 100% šis aizies, bet labāk neko neteikšu par to kas un kā....
Bet 100% šis aizies, bet labāk neko neteikšu par to kas un kā....
Par taadu cenu ljoti shaubos vai vinjsh aizies!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
gan jau.... Mpower's taču viņu nopirka
neatskiras ne ar ko, borta dators vienigi tas ka m pack esktra pilnais un visa komplekta ar gongu un bc rucku
kas vel interese?
Apraksts domats prieks cilvekiem kuri nesaprot kas naca kas nenaca , un prieks specialas tautas slavu kuri zvana un piedava naudu+tv+kompi+leduskapi+velasmasinu un vel nedz kadus barterus
Bet ta aprakstits viss gandriz kas ir virsu ,un ko nonemu no m3 originaliem, tik spoguli replika bet vis parejais nacis no m3 originaliem un ir oem gan bamperi gan slieksni gan moldingi gan citas detalas.
par smg vnk daudzi nezin kas tas ir
ta sista emka aizgaja leisiem uz drifta auto , jo Pii***** na** tadu gemoroju par to naudu panemts mocis
kas vel interese?
Apraksts domats prieks cilvekiem kuri nesaprot kas naca kas nenaca , un prieks specialas tautas slavu kuri zvana un piedava naudu+tv+kompi+leduskapi+velasmasinu un vel nedz kadus barterus
Bet ta aprakstits viss gandriz kas ir virsu ,un ko nonemu no m3 originaliem, tik spoguli replika bet vis parejais nacis no m3 originaliem un ir oem gan bamperi gan slieksni gan moldingi gan citas detalas.
par smg vnk daudzi nezin kas tas ir
ta sista emka aizgaja leisiem uz drifta auto , jo Pii***** na** tadu gemoroju par to naudu panemts mocis
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Orkaans rakstīja:Par taadu cenu ljoti shaubos vai vinjsh aizies!
Prikols ne prikols bet jau 2 bija skatities
turjau ss.lv 2.8 par 3+ stukam tuksi stock tirgojas
bet te pilnais
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
doma nebija turisti ?
izbraukt negribēja ?
izbraukt negribēja ?
2.8 motors neatsver vizuaalo staavokli:) Reaali lai tas kabris normaali izskatiitos vinjsh viss ir jaapaarkraaso! Un tas ir veel vismaz 700ls
Ja nu vieniigi panjems kaads ,kas galiigi neko nesaprot no auto
labs kabris ari maksa tadu ciparu it ipasi salidzinajuma ar LV tirgu pieejamiem kabriem kadi vini ir un kados ciparos taka varbutas pa 3700 neaizies naksies nomest bet aizies vins ja aktivi tirgos un pratis tirgoties
es jav ari savu domaju pavasari likt ieksa tirgoties pa tadu ciparu tikai protams bus visi kasjaki savesti kartiba
vot sitas ir pardevejs pa tadu ciparu http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... egxmm.html
pa tadu ciparu paris menesus atpakal vareja dabut e36 m3 smg kabri kurs bija vai e46 kabri bet nejav e36 1.8 kabri kuram pat m-pakas nav virsu
es jav ari savu domaju pavasari likt ieksa tirgoties pa tadu ciparu tikai protams bus visi kasjaki savesti kartiba
vot sitas ir pardevejs pa tadu ciparu http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... egxmm.html
pa tadu ciparu paris menesus atpakal vareja dabut e36 m3 smg kabri kurs bija vai e46 kabri bet nejav e36 1.8 kabri kuram pat m-pakas nav virsu
Labas cenas.
Labas cenas.
tas stock pa 3500 un 3300 ari japarkraso + vni ir pliki un ar ruslanu kamdelj man jatirgo letak ? un japietuvojas srota cenai?Orkaans rakstīja:2.8 motors neatsver vizuaalo staavokli:) Reaali lai tas kabris normaali izskatiitos vinjsh viss ir jaapaarkraaso! Un tas ir veel vismaz 700ls
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Honda CBR - Sumer Rocket
E39 V8 PoWeR
F10 M5 = POOR
E60 M5 = NOT BAD
E39 M5 = THE BEST !
Es jau neko Lai izdodas paardot
Es vinju nepirktu arii par puscenu
Es vinju nepirktu arii par puscenu
cik cilveku tik viedoklu citi nepirktu neko zemak par e92 kabri citi neko citu negrib ka e30 kabri - cik cilveku tik viedoklu
citi vispar nepirktu kabri vai pat ne universali bet kadu sedanu
citi vispar nepirktu kabri vai pat ne universali bet kadu sedanu
Labas cenas.
Labas cenas.
Es neteiktu nevienu vaardinju ja konkreeto auto nebuutu redzeejis dziivee
Un tici man ,es no mashiinaam kautko tomeer saprotu
Un tici man ,es no mashiinaam kautko tomeer saprotu
ticu ka sprotu un ka esi redzejis dzive - par to neko sliktu nesaku bet skatoties kada ir reala tirgus situacija latvija ar e36 kabriem pat ar e46 kabriem taka neka spidosa te nav bet cenas kosmosa tad sitas eksemplars ir tuvu taj cenai (vadoties ko citi grib par pliku kabri)
un Latvija ta situacija ir bediga ar kabriem
un Latvija ta situacija ir bediga ar kabriem
Labas cenas.
Labas cenas.
Gan jau paardos! Lai veicas tirdznieciiba!!!
Nepiekakaasim topiku
Nepiekakaasim topiku
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- …
- 451