Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- …
- 292
- chevron_right
nu mums prieks par tevi. tikai gribu zināt kā tu to mūziku taisies pabarot ar elektrību ?

Tiks likts velviens generators ja vares piemeklet,utaisit kronsteinus + akitis velviens. sobrit akiti nosedinaju apt 3 minushu laika.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
ta 7 ta 700dB. 7 vispār nedzird un pie 700dB cilvēks ir miris
Kur var kko tādu vispār samurgot
Kur var kko tādu vispār samurgot

Ko tu tur murgo
saliec bildes apmēram kāda tad tev ir tā mūzika... vai vēl labāk video !!!

saliec bildes apmēram kāda tad tev ir tā mūzika... vai vēl labāk video !!!

Ko Jūs tajā plānprātiņā klausaties,700db un vēl viens ģenerators..ahahahaahha

pie 700db tu izšķīstu kā želeja, un kur tu taisies to otro ģeneratoru iebāzt ? zapaskas vietā vai ? 

Gan jau tur ir gāzes balons kuru viņš vel nav pieminējis!pie 700db tu izšķīstu kā želeja, un kur tu taisies to otro ģeneratoru iebāzt ? zapaskas vietā vai ?

Pēdējais labojis ervvis - 21 Jan 2013, 21:22, kopā labots 1 reizi.
Latvijas rekords dB dragā laikam ir 149dB

Kam tev njemties ar veel vienu ģenerātoru - liec uzreiz veel vienu motorudjjys rakstīja:Tiks likts velviens generators ja vares piemeklet,utaisit kronsteinus + akitis velviens. sobrit akiti nosedinaju apt 3 minushu laika.

hahadjjys rakstīja:Sodien beidzot tikts gala ar muzikas sasleghanu un nomeriti decibeli. 7decibeli.Domaju ka esmu skalakais sini foruma.

Es parasti rupji neizturos, bet Tu tiešām esi idiots - vismaz sevi par tādu pataisi.djjys rakstīja:kludijos 700db. man motoram viss ox, jamaina sveces un spoles. tikai pavasari tiks kustinats pagaidam tiek noversti visi sikie defekti.

Viņš pat uz skati lampiņas nomainīt nevar, kur nu novērst sīkumusRapakivi rakstīja:Iemet kadu bildi, gribu redzet tavus sikos defektus.

Nevajag uztvert personīgi, tas ir fakts.

Mans super old skuul mobilais negrib likt smaidinus. Protams ka tas bija ka joks domats. Ko tad no tada pamulka var gaidit. :) 

Kā jau powerā līdzīgi par viņu teica - KAD LIEKAS, KA NEKO STULBĀKU VAIRS NEVAR IZDARĪT, VIŅŠ ŅEM UN IZDARA KKO ARVIEN DEBĪLĀKU

+1, Laaaabs. 

es nesaprotu, nu bļe kā šitā var dirst. tiešām kā mazs bērns, nepārtraukti kautko fantazē un melo. vnk
duuiy tiešām parādi kautko, kādu bildi, kāda tad tev tā "skaļākā" mūzikas sistēma ir. Var jau būt ka kautko jaudigu ieliki, bet tad vismaz parādi.
p.s. man visu laiku kārojas pajautāt lietotājam Jonjis, tev jau arī drošvien kautkas SKAĻŠ ir mašīnā, negribi kautko parādīt. Jo pēc taviem tekstiem saprotu ka tu par to diezgan daudz rubī.

duuiy tiešām parādi kautko, kādu bildi, kāda tad tev tā "skaļākā" mūzikas sistēma ir. Var jau būt ka kautko jaudigu ieliki, bet tad vismaz parādi.

p.s. man visu laiku kārojas pajautāt lietotājam Jonjis, tev jau arī drošvien kautkas SKAĻŠ ir mašīnā, negribi kautko parādīt. Jo pēc taviem tekstiem saprotu ka tu par to diezgan daudz rubī.

piedodiet un atvainojiet, tiesam smagi sapisos merot, ne to uzledzu aparatinja!!!, Man ir 136,2db. 

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss

Vienalga radi bildes vai video, kur pie reizes var redzet merijuma rezultatus. Savadak bez sii visa tuksa runasana. Pastasti kadas komponentes ir izmantotas,kada izolacija, kadi vadi u.t.t
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

+ atdziivini savu topiku 

Te tiešām cilvēks "saprot", ko dara... No 7 dB uz 700 dB, tagad jau 136 dB. Ar ko tika veikti mērījumi, kāda ierīce, modelis?

Ko Tu gribi zināt?m4z rakstīja:p.s. man visu laiku kārojas pajautāt lietotājam Jonjis, tev jau arī drošvien kautkas SKAĻŠ ir mašīnā, negribi kautko parādīt. Jo pēc taviem tekstiem saprotu ka tu par to diezgan daudz rubī.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- …
- 292