Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- …
- 292
- chevron_right

Gatavojoties pavasarim atkal kabrim kaut kas iepirkts.

varu deret kaut kas no ekstraam ? 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

tai skaitā 

Stāsti vairāk , kas tur iepirkts 

Vēlāk manā topikà būs viss aprakstīts.
nomainīju mistiski izdegušo atpakaļgaitas spuldzīti pret jaunu, izņēmu nodegušās pagrieziena spuldzītes un ieliku svaigas (tagas skaisti pagriezieni
), izbraukāju vietējās bodes un nekur nav BMW gabarīta patronas 

man drusku savādāka. šādai kontakti neķērās klāt un nedega līdz arto.

šodien pabūts skatē...
dabūti seši divnieki- nafig man vajadzēja skati iet laukos? (viņiem tur tāpat nav ko darīt- viens bokss - divi darbinieki, stundu meklē, kur piesieties)
pirms skates jau bija nojauta, ka priekšā vienam šarnīram laiks doties pensijā, bet tas sīkums... pārbaudītājs vēl prikola pēc - ierakstīja vēl vienu...
tad vēl pirms skates biju izdomājis nomazgāt apakšu mašīnai- moikā, čalis tā pārcentās, ka aizlēja vienu podu, uz, ko protams atgāzu mērītājs noreaģēja visai nejauki- divas reizes pārsniedza normu.
vēl viens mīnuss bija par ūdeni pakaļējā lukturī- pats nobrīnījos, no kurienes viņš tur? csdd inspektors ieteica izurbt caurumu,
ir kādi labāki ieteikumi?
dabūti seši divnieki- nafig man vajadzēja skati iet laukos? (viņiem tur tāpat nav ko darīt- viens bokss - divi darbinieki, stundu meklē, kur piesieties)
pirms skates jau bija nojauta, ka priekšā vienam šarnīram laiks doties pensijā, bet tas sīkums... pārbaudītājs vēl prikola pēc - ierakstīja vēl vienu...
tad vēl pirms skates biju izdomājis nomazgāt apakšu mašīnai- moikā, čalis tā pārcentās, ka aizlēja vienu podu, uz, ko protams atgāzu mērītājs noreaģēja visai nejauki- divas reizes pārsniedza normu.
vēl viens mīnuss bija par ūdeni pakaļējā lukturī- pats nobrīnījos, no kurienes viņš tur? csdd inspektors ieteica izurbt caurumu,

Es ar šveices nazīti adatu izbakstiju caurumu no apakšas uz iekšu slīpi . i nepateiksi ka tur caurums ir.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Uzstādīts 18pogu obc 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

jā, tas viss ir baigi forši, ka lukturos sataisa caurumu, lai ūdens iztecētu ārā, bet drīzāk gribētu zināt pa kurieni viņš tur iekļūst un kā to novērstzuze91 rakstīja:Es ar šveices nazīti adatu izbakstiju caurumu no apakšas uz iekšu slīpi . i nepateiksi ka tur caurums ir.

grabažnieku vaļā, un aiziet ar kanniņu ūdens. lejam lampai virsū ūdeni un pētam kur tas sūcas.rokijs7777 rakstīja:jā, tas viss ir baigi forši, ka lukturos sataisa caurumu, lai ūdens iztecētu ārā, bet drīzāk gribētu zināt pa kurieni viņš tur iekļūst un kā to novērstzuze91 rakstīja:Es ar šveices nazīti adatu izbakstiju caurumu no apakšas uz iekšu slīpi . i nepateiksi ka tur caurums ir.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Tomer pabaudiju ziemas izpriecas - rezultata cik vareju tumsa saprast - iedzits uz ieksu blakusedetaja miglinieks un varbut kada plaisa bamperi zem uzlimem 

1,5 h mainīju savam 36tajam durvju slēdzeni!
Tādu čakarēšanus kādu es piedzīvoju, nevienam nenovēlu!

Tādu čakarēšanus kādu es piedzīvoju, nevienam nenovēlu!

Vakar aizgādāts Liet. Šuvējs šofera taburete, lai aizmūrē mazo caurumu un šodien jau gatava. Rīt brauks pakaļ.
Lūka uz reanimācijas galda, tagad viss čotka darbojas. Pateicoties Liet. RicY.
Atliek tik " SPRAUD & SPĒLĒ" . 
Lūka uz reanimācijas galda, tagad viss čotka darbojas. Pateicoties Liet. RicY.

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

zuze91 rakstīja:Es ar šveices nazīti adatu izbakstiju caurumu no apakšas uz iekšu slīpi . i nepateiksi ka tur caurums ir.
pilnīgi, noteikti tas nav pieklājīgs risinājums!
Dēlļ lampas, kura laiž ūdeni iekšā, vēlāl izpūs grabvažnieks!
Ar šo problēmu max ātri meklēt risinājumu-ideal. gad. citas lampas, alternatīva, nosmērēt iekšpusi lampai ar silikonu 99% darbojās!

Sodien gadijas brinums un iepirku sedana Pusadas rekaro salonu, sofera benkim mazinsh caurums bet parejais viss ka jauns, Cena 30ls.
+ ieguta orginala magnetola!!!

BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan