Uzmetēju topiks

Kas, ko, kā, kāpēc? Viss par visu, kas neatbilst citām sadaļām.
Profila bilde
RENIO
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 11570
Pievienojies: 15 Mar 2011, 17:30
Braucu ar: 2 BMW
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 20

13 Mar 2014, 21:05

tad pasaki visu kā ir.
p.s. neviens nevienu nepiesedz!
ja godīgi sakot jau ZB klausīties šo mazo bērnu pukstēšanu -paši neko nezina, bet galvenais lai kaut ko iepostētu.
+ par lieko postu dzēšanu, tad Jūs raudat ka neviens neko nedzēš un tad kad pa daudz dzēš :doh:
yanks
Ziņojumi: 1832
Pievienojies: 20 Aug 2012, 12:24
Reputācija: 13

13 Mar 2014, 21:13

kad uzdod konkrētu jautājumu tad visi kaut kur pazūd - ļaunie admini jau ir pie jūsu durvīm? :gigigi:
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

13 Mar 2014, 21:20

Apriori- forumos , moderiem piešķir viņu tiesības, ja viņi par auto zina experta limenī :yes:

Kas ir šeit ? hvz .... :sad: nu ļoti, ļoti zems līmenis...
yanks

13 Mar 2014, 21:33

nu kvanititāte te tiešām ir bieži svarīgāka par kvalitāti. bet nav istais topiks -karoč tūlīt mūs izdzesīs :lol:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

13 Mar 2014, 22:50

Mazliet skaidrībai. Šajā topikā dzēš tikai bezsakarīgus postus. Apbižotie, vainīgie un iesaistītie laipni lūgti :hahaha:
Rons rakstīja:ja metējs būs kkā saistīts ar moderi, tūlīt dzēsīs. :yes: C :bawariancar: :yes: ;)
Tā gan, vecīt, nav. Ja, piemēram, kādā citā noteiktā tēmā (mans e36, pakalpojumi) tiek dzīts sūds un topika veidotājs vēlas to patīrīt - TĀ arī tiek darīts! Protams, ir savas robežas, t.i., pozitīvās un negatīvās atsauksmes tiek atstātas, ja tādas ir.

Šo tēmu droši var paturpināt citur. Mēs arī gribam, lai jums ir skaidrība, kā arī vēlamies, lai jūs šeit jūtaties labi, bet uz pusēm pārrauties mēs nevaram gan.
daemon rakstīja:Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību. :doh:
Var palūgt piemēru?
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

14 Mar 2014, 09:11

Vispār cilvēki laikam vairs nesaprot, kas skaitās uzmeteeji?

Ja kāds kautko apsola, bet neizdara laikā, tas tak nav uzmetējs.. vienkārši cilvēkam nav laika, vai plāni mainās, var izdarīt citriez. Jā arī mani kautina šitie kas neceļ ( populāri servisu meistari un detaļu pārdevēji), bet zinot tos necēlājus, parasti ir karstais telefons, ko vairs negribas celt.

Gribi lai viss ir pa glauno- ej uz veikalu pēc jaunām detaļām, vai brauc ur autorizēto servisu un labo utt.

Normāls cilvēks tautai paziņotu par uzzmešanu:
1. ja tev neatdod naudu vismaz nedēļu pēc noteiktā datuma, kad neko sarunāt nevar.
2. Tev neatdot kādu preci vai mantu jau ilgu laiku.
3. Tava prece vai manta, lieta ir sabojāta, un nav tikusi salabota pie personas, kas sabojāja preci. Ir kas uzreiz liek uzmetēju topikā, bet saprotat, ka katram gadās un ja cilvēks vēlas labot savu kļūdu, tad viss ir ok - nevis uzmetējs.
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

14 Mar 2014, 10:32

Agris rakstīja:Vispār cilvēki laikam vairs nesaprot, kas skaitās uzmeteeji?

Ja kāds kautko apsola, bet neizdara laikā, tas tak nav uzmetējs..
Nu ja jau adminiem ir šāds dzīves skatījums, ko tad šeit no lietotājiem gaidīt. :rolleyes: viens ir necelt tel, ja aizej uz tualeti/paēst utt, cits ir necelt, ja tev sarunāts dīls tikos un tikos, tev zvana 58 reizes, bet tu-DANUNAH....

šitos "'necēlājus"' vienmēr ierakstu melnajā sarakstā, lai ar tiem mēsliem vairs nav jākontaktējas. ;) unnnnn

p.s. strādāsim tā, lai mūsu vārdi šeit neparādītos. ;)
Profila bilde
guzlis
Ziņojumi: 705
Pievienojies: 29 Apr 2012, 23:11
Braucu ar: e91 LCI & Triumph
Reputācija: 1

14 Mar 2014, 12:29

Nu kaa ja tu esi konkreeti sarunaajis u.t.t. bet kad jaatiekas ne cel tel./ne tiecies man liekas tas ir nekas cits kaa uzmetiens. Reaali cilveeks pakaarto savu laiku tam u.t.t. veel sliktaakajaa gadiijumaa teeree degvielu lai aizbrauktu. Ja jau negribas nekaadus diilus ar kaadu cilveeku tad vienkaarshi jau saakotneeji neko nesarunaa.

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Autobusu un Mikroautobusu noma
http://www.rptransports.lv
Attēls
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

14 Mar 2014, 12:45

Ja laicīgi nedod ziņu, tad gan tas ir ļoti nesmuki.. Dažreiz pats ieberžos šādi, bet tāpēc bieži sarunāju, ka sazvanamies, kad nāks tuvāk.

Rons +1 par godprātīgu strādāšanu.
Profila bilde
daemon
Ziņojumi: 283
Pievienojies: 17 Dec 2011, 15:30

14 Mar 2014, 12:56

yanks rakstīja:ko tad tantes runā???
Esmu pa netu šur tur lasījis, ka šeit e36 esot savstarpējā draudzība...
Ja kādam no draugiem ne tā ko pateiksi tad sekas varbūt dažādas (ne tikai komentāru dzēšana, bet arī izmešana). :D :gigigi:

RENIO rakstīja:tad pasaki visu kā ir.
ja godīgi sakot jau ZB klausīties šo mazo bērnu pukstēšanu -paši neko nezina, bet galvenais lai kaut ko iepostētu.
+ par lieko postu dzēšanu, tad Jūs raudat ka neviens neko nedzēš un tad kad pa daudz dzēš :doh:
Ja nepiesedz tad kamdēļ tiek dzēsti komentāri?
Vispār jau mans komentārs nebija pat slikti domāts. Vienkārši pierakstīju, ka nevajag cilvēku lieki maldināt un no sākuma vajag pabrīdināt kas un kā. A te pēkšņi komentārs tiek izdzēsts. Palasot šeit forumu var saprast, ka šim cilvēkam ir svastarpējā draudzība ar adminiem.
Tātad rodas jautājums kurš ir bērnišķīgs, ja pat neprot pieņemt vienkāršu ieteikumu.

Ok! Man tā pat tas ir mazsvarīgi kurš ar ko te čupojas. Tā kā lai nu paliek! :D
BMW
Profila bilde
HoodieBro
Ziņojumi: 1188
Pievienojies: 24 Aug 2011, 17:38
Braucu ar: e70
Atrašanās vieta: Ādaži
Reputācija: 6

14 Mar 2014, 14:24

dogMa rakstīja:Mazliet skaidrībai. Šajā topikā dzēš tikai bezsakarīgus postus. Apbižotie, vainīgie un iesaistītie laipni lūgti :hahaha:
Rons rakstīja:ja metējs būs kkā saistīts ar moderi, tūlīt dzēsīs. :yes: C :bawariancar: :yes: ;)
Tā gan, vecīt, nav. Ja, piemēram, kādā citā noteiktā tēmā (mans e36, pakalpojumi) tiek dzīts sūds un topika veidotājs vēlas to patīrīt - TĀ arī tiek darīts! Protams, ir savas robežas, t.i., pozitīvās un negatīvās atsauksmes tiek atstātas, ja tādas ir.

Šo tēmu droši var paturpināt citur. Mēs arī gribam, lai jums ir skaidrība, kā arī vēlamies, lai jūs šeit jūtaties labi, bet uz pusēm pārrauties mēs nevaram gan.
daemon rakstīja:Tas nu ne maz nav smuki, ka tiek dzēsti komentāri. Un atkal jau pierādās baumu patiesība par savstarpējo draudzību. :doh:
Var palūgt piemēru?

ideāls piemērs ir tas cik "mīlīgs" izskatās JUST BLAZE topiks, tikko, kad viņu uztaisīja tur bija diezgan vairāk postu un nebija tur sarakstīts bezsakars, man pa lielam ir pilnīgi vienalga kas un kā, bet , ja vajadzēja piemēru, tad lūdzu :hahaha:
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

14 Mar 2014, 15:09

Ja atceramies, tad 90% bija bezsakars. Topika veidotājs palūdza iztīrīt, iztīrīja. Nemīz, neesmu no tiem, kas savējos piesedz forumā. Sataisīji sūdus, pats arī atbildi par to.

Tas, ka jums neļauj visur huiņu dzīt, nenozīmē, ka kāds kaut ko piesedz. Izlasiet tak, kāda kārtība šajā sadaļā! Dzēš un visdrīzāk arī dzēsīs šajā topikā tādus komentus kā "ja man tā būtu, es pat nezinu".. Lai nav 10lpp piedirstas un nepārskatāmas.

Atstās tikai uzmetēja, cietēja un citu iesaistīto komentus, lai kāds no malas kādreiz var PĀRSKATĀMI iziet topikam cauri.

Ja kādi jautājumi - droši rakstiet ;)
Profila bilde
c1c1s
Ziņojumi: 299
Pievienojies: 07 Jan 2014, 08:38
Braucu ar: simtdivsimt km/h
Atrašanās vieta: Yes:
Reputācija: 2

14 Mar 2014, 15:48

dogMa rakstīja:Ja atceramies, tad 90% bija bezsakars. Topika veidotājs palūdza iztīrīt, iztīrīja. Nemīz, neesmu no tiem, kas savējos piesedz forumā. Sataisīji sūdus, pats arī atbildi par to.

Tas, ka jums neļauj visur huiņu dzīt, nenozīmē, ka kāds kaut ko piesedz. Izlasiet tak, kāda kārtība šajā sadaļā! Dzēš un visdrīzāk arī dzēsīs šajā topikā tādus komentus kā "ja man tā būtu, es pat nezinu".. Lai nav 10lpp piedirstas un nepārskatāmas.

Atstās tikai uzmetēja, cietēja un citu iesaistīto komentus, lai kāds no malas kādreiz var PĀRSKATĀMI iziet topikam cauri.

Ja kādi jautājumi - droši rakstiet ;)
Es jau neko,bet...
2.3. Ziņojums nedrīkst saturēt pārmērīgu daudzumu nenormētas leksikas nedz latviešu, nedz kādā svešvalodā. :D :D :D
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
yanks

14 Mar 2014, 15:52

banu :lol:
Profila bilde
Slim
Ziņojumi: 736
Pievienojies: 08 Jan 2012, 20:10
Reputācija: 3

14 Mar 2014, 15:52

Koļan suka zinu ,ka tu te kādreiz lasīsi, bļeg atdod manu Modern Talking plati, pievāci mauka ziemā vietēja dikskačā no manīm un tagad nozudis ka mīzala, uz mājas telefonu neatblidi, mobīlā jau tev sunim nav. Bļēģ, novaktēšu, kad izlīdīsi no meža uz bibliotēku, jo tur vienīgais iezvanes intenets ciemā, sprandu kā tītaram apgriezīšu. Protams, ja pa labam plati neatdosi, ai da ko tur, ja arī atdosi, par ilgo turēšanu tev slotas kātu iedzīšu dirsā. Uzmetēj tu, kazu drāzēj
BMW-Big Money Waste
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia

14 Mar 2014, 15:54

yanks rakstīja:banu :lol:
c1c1m? :hahaha:
Eju jau eju..
Profila bilde
c1c1s
Ziņojumi: 299
Pievienojies: 07 Jan 2014, 08:38
Braucu ar: simtdivsimt km/h
Atrašanās vieta: Yes:
Reputācija: 2

14 Mar 2014, 15:55

Dogma, salīdzinoši ar šo vispār neko nav teicis :D
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

14 Mar 2014, 18:49

daemon rakstīja:
yanks rakstīja:ko tad tantes runā???
Esmu pa netu šur tur lasījis, ka šeit e36 esot savstarpējā draudzība...
Ja kādam no draugiem ne tā ko pateiksi tad sekas varbūt dažādas (ne tikai komentāru dzēšana, bet arī izmešana). :D :gigigi:

RENIO rakstīja:tad pasaki visu kā ir.
Ja nepiesedz tad kamdēļ tiek dzēsti komentāri?
Vispār jau mans komentārs nebija pat slikti domāts. Vienkārši pierakstīju, ka nevajag cilvēku lieki maldināt un no sākuma vajag pabrīdināt kas un kā. A te pēkšņi komentārs tiek izdzēsts. Palasot šeit forumu var saprast, ka šim cilvēkam ir svastarpējā draudzība ar adminiem.
Tātad rodas jautājums kurš ir bērnišķīgs, ja pat neprot pieņemt vienkāršu ieteikumu.

Ok! Man tā pat tas ir mazsvarīgi kurš ar ko te čupojas. Tā kā lai nu paliek! :D

Šitais riktīgi labi skan! :emo:
Netā neraksta arī to, ka pāridarītājus pa nakti uzmeklējam viņu mājās un noēdam visus rīsus ar vistas filejām!?

:lol:
Profila bilde
Ridlihs
Ziņojumi: 5132
Pievienojies: 13 Jūn 2012, 09:43
Braucu ar: Braucu ar:
Atrašanās vieta: Azerbaidžānas Republika
Reputācija: 7

14 Mar 2014, 20:27

Tāāā... erda tiko uzmetēju topikā iesāka jaunu tēmu - veselīgs uzturs :hahaha:
Profila bilde
daemon
Ziņojumi: 283
Pievienojies: 17 Dec 2011, 15:30

16 Mar 2014, 22:01

erda rakstīja: Šitais riktīgi labi skan! :emo:
Netā neraksta arī to, ka pāridarītājus pa nakti uzmeklējam viņu mājās un noēdam visus rīsus ar vistas filejām!?

:lol:
Jopčik! Labi, ka man mājās ir aizsardzības sistēma kura šādiem ložņām izlauž zobus un izsit rokas! :lol: :D
BMW