Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- …
- 292
- chevron_right

šodien pabuuts lielpilsetaa
sapirkts kukuvagis pilns ar detalaam.. 

Auto tika pie pirmajām uzlīmēm logā.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Dabūta svaigāka TA uzlīme. Pārbaudītas riepas un iegādāta viena lietiņa.

un deg arī? 

Zinot Rapakivi pedantismu ,lieku 100% ,ka deg 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Līdz vēsturiskajam statusam vēl tālu... mūsdienās šo lukturīti varētu salīdzināt ar parafīna sveci. it kā gaisma ir , bet neko neredz. ja toreiz bmw inženieri būtu zinājuši cik strauji attīstīsies led tehnoloģijas.... 

luktururītis ir baigais retumsRapakivi rakstīja:Dabūta svaigāka TA uzlīme. Pārbaudītas riepas un iegādāta viena lietiņa.

Orkaans rakstīja:Zinot Rapakivi pedantismu ,lieku 100% ,ka deg
Nuu diemžēl pagaidām nedeg, bet pie tā tiek strādāts. Ir atrastas līdzigas lādējamās baterijas, pa nākošo nedeļu domāšu kas un kā.

Butaforiju man nevajag, bet funkcionējošu elementu.

Rons rakstīja:Līdz vēsturiskajam statusam vēl tālu... mūsdienās šo lukturīti varētu salīdzināt ar parafīna sveci. it kā gaisma ir , bet neko neredz. ja toreiz bmw inženieri būtu zinājuši cik strauji attīstīsies led tehnoloģijas....
Juu, viņa lietderīgums ir pielīdzināms nullei, bet kā auto aksesuārs man patīk.

armis rakstīja:luktururītis ir baigais retumsRapakivi rakstīja:Dabūta svaigāka TA uzlīme. Pārbaudītas riepas un iegādāta viena lietiņa.Man arī viens lukturītis mājās mētājas, bet beigās izrādījās ka mans ir nācis no e46
Vecajiem modeļiem lukturīši ir baltā krāsā e30, e36, Bet jaunākiem modeļiem melnā krāsā un savādāku konektoru dakšu.

Tieši tā, to jau es secinājuRapakivi rakstīja:armis rakstīja:luktururītis ir baigais retumsRapakivi rakstīja:Dabūta svaigāka TA uzlīme. Pārbaudītas riepas un iegādāta viena lietiņa.Man arī viens lukturītis mājās mētājas, bet beigās izrādījās ka mans ir nācis no e46
Vecajiem modeļiem lukturīši ir baltā krāsā e30, e36, Bet jaunākiem modeļiem melnā krāsā un savādāku konektoru dakšu.

piekrāsotas rūsainās vietas, pagaidu varaiantam, ielikts maģis, uzlikts moldings.

sodien sakts darbs pie jauno lukturu parveidosanas par hella dark un uzstadits salona filtrs , piereguleta brille, ka ari pasutita juana OEM reste kas nak zem priekseja loga (ta liela kas nosedz peckas ventilatoru 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Rapakivi rakstīja:Orkaans rakstīja:Zinot Rapakivi pedantismu ,lieku 100% ,ka deg
Nuu diemžēl pagaidām nedeg, bet pie tā tiek strādāts. Ir atrastas līdzigas lādējamās baterijas, pa nākošo nedeļu domāšu kas un kā.![]()
Butaforiju man nevajag, bet funkcionējošu elementu.
Tas lācītim vēderā.
Visur zaļais sameties.

Pasūtīs pareizās baterijas un spīdēs.

iepirkts jauns magnetafons alpine cde 121 pa 79 dolariem ieks best buy :) litotajam sigais uzdavinats vecais pioner ( nav nemaz tik vecs )

KLAVINS rakstīja:sodien sakts darbs pie jauno lukturu parveidosanas par hella dark un uzstadits salona filtrs , piereguleta brille, ka ari pasutita juana OEM reste kas nak zem priekseja loga (ta liela kas nosedz peckas ventilatoru
Cik maksa ta reste ie priekseja loga? Gribu sev ari jaunu , jo normalu lietotu atrast nevar.

Iegādāta īstā baterija oriģinālajām atslēgām.
Jēga gan nekāda, pamērīju, tas 0.1V vairāk neko nedot tai lampačkai, kā spīdēja, tā spīd kā dzeltens sū...
Jāpiemeklē tādas pašas lampačkas korpusā gaismas diode.
Jēga gan nekāda, pamērīju, tas 0.1V vairāk neko nedot tai lampačkai, kā spīdēja, tā spīd kā dzeltens sū...
Jāpiemeklē tādas pašas lampačkas korpusā gaismas diode.

par to arī tev liels paldiessoulles rakstīja:iepirkts jauns magnetafons alpine cde 121 pa 79 dolariem ieks best buy :) litotajam sigais uzdavinats vecais pioner ( nav nemaz tik vecs )

šodien atguvu bremžu gaismas un degvielas datčiku, draņķa drošinātāji.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- …
- 292