PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- …
- 185
- chevron_right
Video tika pieminēts, ka tas ir brīvdienu auto ar kuru kūpināt! Biezajiem tak po*
nu un cik maksa mesalka 4,4 ar lsd ?Riks* rakstīja:Nu ok sajaucu, bet nu tur ir 4.4 mešalka ar lsd...Fashion rakstīja:Cipars tur bija 8 pakasRiks* rakstīja:Kādu laiku atpakaļ tirgojās e38 ar 4.4 mehāniku, M5 lsd marakeshā ar palielinātu jaudu kautkas ap 300zs, tur cipars bija ap 5-6k, var paskatīties testu ZhmuraTV kanālā. To es saprotu par adektvātu ciparu.
Bet nu katrs jau pats nosaka sava auto cenu..
Pierakstīšu arī te ka es no semaka tikt vaļā negribu, ja būs kāds kurs dos to ciparu tad var ņemt, ja ne tad es pats turpināšu braukt, bēdu nezinot vēl ilgu laiku..bembis e36 rakstīja:domaju ,ka cilveks pats saprata un lai jau tirgo par savu cenu,kas no ta parejiem nekas.Riks* rakstīja:Kādu laiku atpakaļ tirgojās e38 ar 4.4 mehāniku, M5 lsd marakeshā ar palielinātu jaudu kautkas ap 300zs, tur cipars bija ap 5-6k, var paskatīties testu ZhmuraTV kanālā. To es saprotu par adektvātu ciparu.
P.S - nu ja tas ir tā tīri kā slīdēt un priekš čila jamam ir kkas labāks tad whynot, whatever - katrs dara kā grib un tirgo pa cik grib.. es uzskatu ka šis auto ir daudz labāks par kkādu tur E60 ar mpačku un 1001 erroru panelī par tādu cenu...
ak jā, un man šis auto ir kas vairāk kā tikai no punkta A līdz B.. varbūt arī tāpēc runa ir par 9ņiem stabiem
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
nu tu gan noleji udenus par to ,ka labaks par e 60Fashion rakstīja:Pierakstīšu arī te ka es no semaka tikt vaļā negribu, ja būs kāds kurs dos to ciparu tad var ņemt, ja ne tad es pats turpināšu braukt, bēdu nezinot vēl ilgu laiku..bembis e36 rakstīja:domaju ,ka cilveks pats saprata un lai jau tirgo par savu cenu,kas no ta parejiem nekas.Riks* rakstīja:Kādu laiku atpakaļ tirgojās e38 ar 4.4 mehāniku, M5 lsd marakeshā ar palielinātu jaudu kautkas ap 300zs, tur cipars bija ap 5-6k, var paskatīties testu ZhmuraTV kanālā. To es saprotu par adektvātu ciparu.
P.S - nu ja tas ir tā tīri kā slīdēt un priekš čila jamam ir kkas labāks tad whynot, whatever - katrs dara kā grib un tirgo pa cik grib.. es uzskatu ka šis auto ir daudz labāks par kkādu tur E60 ar mpačku un 1001 erroru panelī par tādu cenu...
ak jā, un man šis auto ir kas vairāk kā tikai no punkta A līdz B.. varbūt arī tāpēc runa ir par 9ņiem stabiem
pat par e39 vins nav labaks
Fašijs teica, ka cena bija 8k
https://youtu.be/t4xrenhycGE
Cipruss, pamēģini savu sēmeri tik čotka sasviest
E60/E90 nav tuvu semīram pat braucot ar R20 viņš ir mīkstāks par E60/E90 uz R18.. Ja semaku uzlikt uz R18 tad tur komforts ir X2
un par e39 arī nav labāks, kur nu vel līdz korchētam e36 ar ziliem enģeļiem whaha
un par e39 arī nav labāks, kur nu vel līdz korchētam e36 ar ziliem enģeļiem whaha
Riks* rakstīja:Fašijs teica, ka cena bija 8k
nemaku video ielikt,bet ir video kur lieku sliipi savu
ar kompatu pa brugji
nu nav taj masina ko tirgo labaks konforts par e90/e60 :\Fashion rakstīja:E60/E90 nav tuvu semīram pat braucot ar R20 viņš ir mīkstāks par E60/E90 uz R18.. Ja semaku uzlikt uz R18 tad tur komforts ir X2
Kurā vietā nav tad nav? vienīgais kas tur nav, tas ir lētie bom materiāli aka hundaja grabošā plastmasa un āda kura pat pēc pusmiljona nav caurumos vēl tur nav 20 elektro bloki kuri katrs maksā kosmosu un kā prakse rāda tad 70% e60 OWNERU tos blokus maina uzreiz pēc ļurbas nomaiņas un tad kad auto savākts no recro
ciprus neskaties baigi uz to kam lielaks salons,izspied ar e 60 250 un pectam ar to tad sapratisisicipruss18 rakstīja:par e60 ir ,ja nav labaks,tad 1-1
man e60 ir pa shauru
nejau ātrums nosaka mašīnas labumu
lasi topiku no sakuma ludzuRuudolfs rakstīja:nejau ātrums nosaka mašīnas labumu
ā, tad jau sanāk ka tev pats vērtīgākais iekš auto ir VMAX, joprojām izvēlies auto pēc gala cipara uz spido?bembis e36 rakstīja:ciprus neskaties baigi uz to kam lielaks salons,izspied ar e 60 250 un pectam ar to tad sapratisisicipruss18 rakstīja:par e60 ir ,ja nav labaks,tad 1-1
man e60 ir pa shauru
un ar e38 nevar 250 izspiest?bembis e36 rakstīja:ciprus neskaties baigi uz to kam lielaks salons,izspied ar e 60 250 un pectam ar to tad sapratisisicipruss18 rakstīja:par e60 ir ,ja nav labaks,tad 1-1
man e60 ir pa shauru
ar kompatu pa brugji
āksti.
ne pec ta ka vins turas uz cela pie lielakaq atruma un lai vejs nenek salona no visiem sturiem braucot atrak ,ka atlautsFashion rakstīja:ā, tad jau sanāk ka tev pats vērtīgākais iekš auto ir VMAX, joprojām izvēlies auto pēc gala cipara uz spido?bembis e36 rakstīja:ciprus neskaties baigi uz to kam lielaks salons,izspied ar e 60 250 un pectam ar to tad sapratisisicipruss18 rakstīja:par e60 ir ,ja nav labaks,tad 1-1
man e60 ir pa shauru
var bet ka turas uc cela?cipruss18 rakstīja:un ar e38 nevar 250 izspiest?bembis e36 rakstīja:ciprus neskaties baigi uz to kam lielaks salons,izspied ar e 60 250 un pectam ar to tad sapratisisicipruss18 rakstīja:par e60 ir ,ja nav labaks,tad 1-1
man e60 ir pa shauru
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- …