Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …
- 451
- chevron_right

http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ffggg.html
Zinu, ka neko nevar gaidīt pa tādu summu, bet varbūt tomēr kāds var ko pastāstīt?
Zinu, ka neko nevar gaidīt pa tādu summu, bet varbūt tomēr kāds var ko pastāstīt?
Kaut kas briest!

Reku labs 36`tais.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 1_c01_4201
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... 1_c01_4201
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

Bik pa daudz grib,max 3500K eiro pa vinju

Instagram - Sandis_e36

ja bundža ir sterila un viss pārējais perfekts - tad cena ir adekvāta.

normala cena
pa 3500 nekas pratigs vairs nesanak no e36 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Klavin brauc pakaļ 

vins tik LT bus atpakal ap 15 aprili, bet taka vins brauks no Maskavas, lai ieved man vinju Riigaa 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

tieši tā 

Varbut kads zin kko par sho?
www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/bmw/325/eljjl.html

kā trasei der, skate ja nemaldos tur gadus 3 toč jau nav. kaujamais aparāts, nekas vairāk. pēdējā pusotra gada laikā viarāk stāvējis nekā braucis cik zinu

Ka kaujamo ari mekleju. Rit tik jabrauc skatities cik daudz tur ko kaut atlicis 

Varbūt kāds gudrāks apgaismos mani, ja dzen auto no vācijas, bet tam auto ir beigusies vācu apskate (TÜV) tad ar viņu var braukt, ja uzliek tos pagaidu nummurus?

Var, bet ja polijā menti aptur tad viņi var piekasīties. Bet viņi piekasās par katru sīkumu
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..

Pirms kadam 2 nedēļām tika manīts slīpējam pa jēkabpils ielām,īpašnieks lidinās bez skates apkārt,vizuāli izskatas galīgi nopists,no malas likās ka sliekšņu vsp tur naw,tip izrūsējuši,salocīti,haube un bufers arī cits,ganjau kkur bijis izlīmējies. Vecais īpašnieks ja neklūdos arī kādreiz bija šajā forumā,liekas ka pat topiku bija uztaisījis. Agrāk kā izskatījās(tip kā bildē) bija vnk super. Ja domā ņemt viņu tikai lai paplosītos tad vrb arī ir verts pirkt..Leriks rakstīja:Varbut kads zin kko par sho?

A cik apmēram izmaksā vācijā tie pagaidu NR? Cik saprotu ar viņiem 5 dineas var braukt?megatrons rakstīja:Var, bet ja polijā menti aptur tad viņi var piekasīties. Bet viņi piekasās par katru sīkumu

ir dzeltanie kas maksaa 79euro, bet cena var mainiities atkariigi no rajona
un ir sarkanie ar kuriem var braukaat meenesi un tiem cena apmeeram 260euro, bet tishi nezinu
un ir sarkanie ar kuriem var braukaat meenesi un tiem cena apmeeram 260euro, bet tishi nezinu

Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..

Skaidrīte, liels paldies. Varbūt ir kāds, kas ir vedis auto no vācijas un var mani nedaudz pakonsultēt? Ir daudz dažādu jautājumu. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- …
- 451