Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- …
- 292
- chevron_right

+1 ruslans savairojies tāpat kā trusīši viagru būtu sarijušieservvis rakstīja:Tiko arī samazgāta mašīna. Ruslans visās malās .

Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV

Šodien pateicoties dogMa iegādātas oriģinālās "sekretkas" diskiem

Bayerische Motoren Werke

Iegādāts OEM domkrats, no dogMa iepirkti krusti lukturiem :)
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Beidzot pēc nelielās sadursmes, samainītas durvis, kā arī visi durvju apšuvumi uz melnās ādas, roku balst (ādas), āras temperatūras devējs ievilta no jauna, bampers nedaudz pielabots,un maģītim patstāvīgais + pievienot. (rock)

Norullēti 190 km, iepirkti vasaras diski style 40 priekša 7,5 J un aizmugurē 9 J.
Skats būs pa zolīdo.

Skats būs pa zolīdo.

Gribu tos monstrus redzeet uz auto!!!! Buusi man tagad kuutinju favoriitos 

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Uz Z3 izskataas kautkaa taa

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Iepirku krāsojamo pistoli, lai varu žurkuli pucēt. Nu, bembukas, saturies! Tev būs smukam būt!
Godīgi sakot, nekad neesmu ar pistoli strādājis un šodien tādu brīnumu pirmo reizi rokās turēju, tā ka smukums laikam būs kādu brīdi vēl jāpagaida... 

Jaabrauc kursos pie maniim 

faak, bus labi, ari sev mekleju tadusRapakivi rakstīja:Norullēti 190 km, iepirkti vasaras diski style 40 priekša 7,5 J un aizmugurē 9 J.![]()
Skats būs pa zolīdo.

pa cik iekjeri ja nau noslepums?
...

Būtu kādi 200km tuvāk, noteikti brauktu.Orkaans rakstīja:Jaabrauc kursos pie maniim

Nu manu tel Tu zini! Ja ir jautaajumi ,tad zvani 

Armando rakstīja:faak, bus labi, ari sev mekleju tadusRapakivi rakstīja:Norullēti 190 km, iepirkti vasaras diski style 40 priekša 7,5 J un aizmugurē 9 J.![]()
Skats būs pa zolīdo.![]()
pa cik iekjeri ja nau noslepums?
Sludekli bija pa 210 Ls, bet paņēmu pa 190 Ls.

marux rakstīja:Iepirku krāsojamo pistoli, lai varu žurkuli pucēt. Nu, bembukas, saturies! Tev būs smukam būt!Godīgi sakot, nekad neesmu ar pistoli strādājis un šodien tādu brīnumu pirmo reizi rokās turēju, tā ka smukums laikam būs kādu brīdi vēl jāpagaida...
Nosākuma vajag patrennēties uz kādiem šrotiem, tad uz savējā pūt virsū.

Nu, manējais atsevišķos skatu leņķos jau sāk uz šrotu vilkt, tā ka zaudēt nav koRapakivi rakstīja:marux rakstīja:Iepirku ......................... jāpagaida...
Nosākuma vajag patrennēties uz kādiem šrotiem, tad uz savējā pūt virsū.

Orkaans rakstīja:Nu manu tel Tu zini! Ja ir jautaajumi ,tad zvani
Nu, kad tikšu līdz praktiskajām nodarbībām (tas gan būs ne ātrāk kā pēc nedēļām divām), neskaidrību gadījumā noteikti zvanīšu

Šodien nomazgāts žurks,un sapulēti plaukti 2viem diskiem 

izieta skate...
paldies Sīkajam par riepām...
paldies Sīkajam par riepām...

Noamainīju svečvadus 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 176
- 177