Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- …
- 292
- chevron_right

dogMa sakārtoja man pulksteni iekš 18 pogu OBC

Bayerische Motoren Werke

Šodien ir padariti daudz darbi
beidzot bija laiks pieķerties savam e36 ta pa nopietno jo nakam nedeļ ir planots atdot uz krasošanu
1.nopirkti sparni abi divi
2.uzlikts blokis
un samainita super performance eļļa speciali lsd paredzeta
3.samainits sajugs un uzlikta karba
4.iestuķets starteris
5.samainitas šadas tadas bukses
7.iepirkti lukturu mizeji
8.uzlikts kardans
9.uzlikts izputejs atpakal
rita paredzets salikt lidz galam dzineju un
pirmais starts
Ps: ceru ka kaut kad ja nebuss slinkums ari galerija sataisišu bildes

beidzot bija laiks pieķerties savam e36 ta pa nopietno jo nakam nedeļ ir planots atdot uz krasošanu
1.nopirkti sparni abi divi
2.uzlikts blokis

3.samainits sajugs un uzlikta karba
4.iestuķets starteris
5.samainitas šadas tadas bukses

7.iepirkti lukturu mizeji
8.uzlikts kardans
9.uzlikts izputejs atpakal

rita paredzets salikt lidz galam dzineju un

Ps: ceru ka kaut kad ja nebuss slinkums ari galerija sataisišu bildes

ja katru dienu tā strādātu, pēc nedēļas vairs nebūtu ko darīt 

gribas atrak ielas tikt
rita ari traka diena
svetdien gan gulet visu dienu 

drausmīgi tie lukturi 

ja kāds grib uzdāvināt citus, droši.
man nav finanses jaunām

iemaini kaadam šķūnerim 

moš viņus var pajaukt - apskatīties, kaut ko varbūt var izņemt, lai nav tik "interesanti"tomens1 rakstīja:ja kāds grib uzdāvināt citus, droši.man nav finanses jaunām

gan jau ka var pajaukt, bet ar ķīnas lietiņām ir tā ka, ja izjauc, tad met ārā, jo nepastāv iespēja salikt atpakaļ 

Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

jup, noteikti to izdarīšu. Tā kā ņēmu no radinieces un vēl 2 mēneši ko par viņu maksāt, negribu pārdot, bet šo variantu uzskatu kā ļoti reālu.guzlis rakstīja:iemaini kaadam šķūnerim
Pastāv ļoti liela iespēja, ka es nekad viņas atpakaļ nesalikturokijs7777 rakstīja:moš viņus var pajaukt - apskatīties, kaut ko varbūt var izņemt, lai nav tik "interesanti"tomens1 rakstīja:ja kāds grib uzdāvināt citus, droši.man nav finanses jaunām

Nomazgāts auto Čigānu moikā un noravēta viena uzīme. Gandrīz uzvarēta cīņa par ABS. 

vispaar jau taakaa tev vinji ja nekljuudos bija hella razhojuma es pamegjinaatu vinjus ebay'aa notirgottomens1 rakstīja:jup, noteikti to izdarīšu. Tā kā ņēmu no radinieces un vēl 2 mēneši ko par viņu maksāt, negribu pārdot, bet šo variantu uzskatu kā ļoti reālu.guzlis rakstīja:iemaini kaadam šķūnerim
Pastāv ļoti liela iespēja, ka es nekad viņas atpakaļ nesalikturokijs7777 rakstīja:moš viņus var pajaukt - apskatīties, kaut ko varbūt var izņemt, lai nav tik "interesanti"tomens1 rakstīja:ja kāds grib uzdāvināt citus, droši.man nav finanses jaunām
( nav ne mazākās nojausmas kā maina lampas ). Ziemā zini, arī nevelk kko skrūvēties. Šodien tos numura rāmīšus liekot bez pirkstiem var palikt.

Tie ir hella gaismekļi un maksā visdārgāk no visiem.
Viņiem gaismas stars ir vislabākais.
Viņiem gaismas stars ir vislabākais.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181