PRIKOLI
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- …
- 185
- chevron_right
šis labs, vajadzētu pie pērlēm ieliktRPG rakstīja:Inferno rakstīja:Jautri šo visu lasīt ar apziņu, ka pusei foruma daiļdirsēju vispār draudzenes nav un nekad nav bijusi
Tieši manas domas.Linda rakstīja: ne cērtama, ne smuka nekā tikai gudri plātos e36.lv un buvēju savu hlamu.
Par maziņo copēšanu ar lamatu. Tas ir pilnīgi iespējams pie noteiktā sabiedrības līmenī ar nepārāk augstu intelekta līmeni tās kuras kūst pie čaļiem ar nojātām "behām" nekad nav pārāk glītas
Tas jau vairāk prikols par to bija ja tu domā par to ka es rakstīju ka maziņās mūsdienās iespējams vieglāk koļīt ar jaunu hujdaj nekā vecu behu
bēēt skolas laikos kad bija tiesības un pirmās tačkas un vakaros braukāja apkārt un kačāja respektu, tad meitenes labprātīgāk kāpa trīsnsestajos nekā astoņdesmitajos audi un honda civikos ar taisnajām rorēm kur jābļauj lai salonā sarunātos protams, ja behā nebija kkāda lohatronu sabiedrība
bēēt skolas laikos kad bija tiesības un pirmās tačkas un vakaros braukāja apkārt un kačāja respektu, tad meitenes labprātīgāk kāpa trīsnsestajos nekā astoņdesmitajos audi un honda civikos ar taisnajām rorēm kur jābļauj lai salonā sarunātos protams, ja behā nebija kkāda lohatronu sabiedrība
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bieži kaut ko tādu neredzēsi
https://www.facebook.com/MPowerNation/v ... 373965458/
https://www.facebook.com/MPowerNation/v ... 373965458/
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Labi vien ir, es labprātāk vispār neko tādu nekad neredzētu Nez ko TA onkuļi par tādu brīnumu teiktu?
Zinot žurku īpašību pūt, līdz TA tur nekas īsti vairs nebūs palicis
It's all about the win
Štrunts ar to žurku, es gribētu redzēt inspektora izbrīnu un kādu punktu viņš par to ieliktu? "Neatļauta ūdenskrituma izbūve auto bagāžas nodalījumā" - 3?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- …
- 185