Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 66
- chevron_right
savā laikā ņēmu 370mm bez ādas pa 20ls, tā kā domāju, ka pieņemama cena būtu 50eur bez ādas, pa 90eur ar labu ādu.
tas protams attiecas uz 370mm
Es sava laikā LSD bloki pirku pa 70ls. Dabūju restaila haubi E34 pa pudeli poilas. Tas tagad nenozimē ka visiem pārējiem faktiski par velti viss jatirgo.Lawwr rakstīja:savā laikā ņēmu 370mm bez ādas pa 20ls, tā kā domāju, ka pieņemama cena būtu 50eur bez ādas, pa 90eur ar labu ādu.
nu jā, šņabim arī akcīzi ceļ katru gadu.
beet,
beet,
ka pieņemama cena būtu 50eur bez ādas, pa 90eur ar labu ādu.
Nu kā to ņem, no vienas puses tā rodas kosmosa cenas, jo tie tirgoņi, kas tagad tirgo savas mt2 stūres ar ādu labā stāvoklī par 70 eur, ir, ir sludinājumi nav nekāds retums, paskatās uz šo un nospriež ahā, jāpārdod dārgāk. No otras puses, neviens nespiež pirkt, nepatīk nepērc.
Pieļauju, ka pēdējā laikā slavenajam wi-wa + sra modulim (paldies Vladlen, kas e36.lv ienesa skaidrību par tādu retu ekstru, jo ne visi lasa bmw manuāļus ) arī cena kāps tikai uz augšu, ja kādreiz vien retais e36 fans zināja, kas tas ir un pieļauju, ka varēja par 5 eur ieķert.
Pieļauju, ka pēdējā laikā slavenajam wi-wa + sra modulim (paldies Vladlen, kas e36.lv ienesa skaidrību par tādu retu ekstru, jo ne visi lasa bmw manuāļus ) arī cena kāps tikai uz augšu, ja kādreiz vien retais e36 fans zināja, kas tas ir un pieļauju, ka varēja par 5 eur ieķert.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Paldies par izmēriem. Mazā tā stūre ir.Hazard rakstīja:kada vismaz? 370mm/385mm? mazā maksās kosmosu pat apdriskātāKasparsG rakstīja:Nepaņems pa 90, nepaņems, nolaidīšu cenu. Neesmu jau rakstījis, ka cena nav runājama
Stūre no E36 der arī E30?
Neder.KasparsG rakstīja:Paldies par izmēriem. Mazā tā stūre ir.Hazard rakstīja:kada vismaz? 370mm/385mm? mazā maksās kosmosu pat apdriskātāKasparsG rakstīja:Nepaņems pa 90, nepaņems, nolaidīšu cenu. Neesmu jau rakstījis, ka cena nav runājama
Stūre no E36 der arī E30?
Es arī pirms pāris gadiem e34 facelift haubi ar man šķiet visu resti utt iemainiju pret pudeli, jo powerā hz cik ilgi nevienam nevajadzēja pat pa 20eur Varbūt arī tu biji tas kas viņu no manis dabūja, hzHazard rakstīja:Es sava laikā LSD bloki pirku pa 70ls. Dabūju restaila haubi E34 pa pudeli poilas. Tas tagad nenozimē ka visiem pārējiem faktiski par velti viss jatirgo.Lawwr rakstīja:savā laikā ņēmu 370mm bez ādas pa 20ls, tā kā domāju, ka pieņemama cena būtu 50eur bez ādas, pa 90eur ar labu ādu.
Un e36 stūre neder e30. e30 der e34 stūre
E36 ir tikaj maza sture
Cik varētu būt tirgus vērtība Z sērijas diskiem, style35 7J R16 bēdīgā stāvoklī, nav metināti, bet jākrāso ofic.. itkā jau neko daudz nevar maksāt, bet tai pat laikā viņus nekur neviens nepiedāvā
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
T.i tas ko tu būtu gatavs maksāt, jebš tiešām viņi ik pa laikam parādās pa tādu cenu
Pašam viņi varbūt interesētu par alumīnija cenu. SS.lv ir redzēti tādi pa 70-100e, nezinu gan, vai kāds arī viņus nopērk.
Strange, nav vispār redzēti tirgojoties
Vienreiz redzēju kādu labu šalti atpakaļ tirgojoties,ja jaunības prāts neviļ,cena līdz 100e bij!
Es teiktu, ka vismaz 600e
Fashion rakstīja:Strange, nav vispār redzēti tirgojoties
jo nav pieparsijuma
ar kompatu pa brugji
Nu stils13 arī nav pieprasījums, bet viņus kkāpēc tirgo visās malāscipruss18 rakstīja:Fashion rakstīja:Strange, nav vispār redzēti tirgojoties
jo nav pieparsijuma
jo vinji kaut uz matu,bet labak izskatas par shiem drausmonjiem
ar kompatu pa brugji
visi stils13 kas man bijuši ir nodoti lūžņos jo nevienam viņus praktiski pat par lūžņu cenu nevajadzēja, brīnos vsp ka kāds viņus pērk pa 40eur lūžņi par komplektu dod 23.80eurcipruss18 rakstīja:jo vinji kaut uz matu,bet labak izskatas par shiem drausmonjiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …