Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- …
- 292
- chevron_right

Šodien BEIDZOT dabūta plēve - jāsāk lielie darbi, lai līdz sezonas atklāšanai paspēju 

šodien samainīti abi stūres šarnīri un abi šķērsstiepņi (ceru,ka pareizi nosaukumu uzrakstiju) 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Tika nomazgāts auto,mazliet uzpucēts salons,un godalgots auto ar smukām e36.lv uzlīmītēm 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

darbīga diena, nogruntēts, sašpaktelēts viss atlikušais, nu tikai jāiepērk krāsa un arī es beidzot būšu ielās, bet tagad gan gulēt

pārlasīts viss pakaļējais tilts, saliktas visas polyfoniskās bukses, viss nostūklots, nokrāsots. šodien jāsaliek rocene un jābrauc uz savirzes stenda!

Nomainits stures pastiprinatajas... un tagad jadodas pec aukstspiediena suknja remkomplekta 

24ls laikam iznāca
nu, ne šūti bmw rūpnīcā, bet itkā no tā paša materiāla
izskatās jau ļoti labi
nu, ne šūti bmw rūpnīcā, bet itkā no tā paša materiāla
izskatās jau ļoti labi

ņēmi no caf.lv?

Sveiki,es shodien nomainiiju stuures stienjus!veel prasiitos nomainiit vaarsta vaaka bliivi! 

Uzstutētas beidzot savas vasaras style5 tupeles,lai gan tikai R16,bet man patīk kā izskatās 

Iepriekšējā gadā arī ieliku. tikai tās labākās atsauksmes.AgnisB rakstīja:ahaRENIO rakstīja:ņēmi no caf.lv?

Beidzot varēju iebraukt lauku màjā. Nomazgāta, sataisīts viens logu mīzējs, labi iztīrīts salons, tagad ņemos ar rūsu.

Uzliktas vasarīgākas tupeles. Liels paldies par to lietotājam activity.
Nu ir klusāka braukšana par asfaltu + sabalansēti riteņi un nekas nekur netrīc. 

Nomainiju termostatu un antifrīzu :)

Sataisīti beidzot el.logi priekšā, satonētas pa jaunu aizmugurējās lampas un nokrāsotas nāsis pa jaunu 

šodien ar līkām rokām uzliktas Boston uzlikas slieksniem, šis tas izpiķēts noslīpēts, samainīts nodegušais inventors enģeļiem. 

Iztīrīts svečvadu sadalītājs. Vēlāk nomazgāšu, pa 2 dienām paspējis apputēt 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- …