Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- …
- 292
- chevron_right

vakardien uzliktas ziemas riepas - pacelts augšā un aizlienētas - ieliktas matissc lampas... 
šodien gāžu pēc slimības lapas

šodien gāžu pēc slimības lapas

Pateicoties Activity mašīnai sataisīta centrālā atslēga. Pie vainas bija vadi uz bagāžnieku 

Sachinīti jeb tā teikt noregulēti priekšējie sānu logi lai veras ciet pa pirmo , atrasts kur piesūc gaisu un savest kārībā labs dienas sākums

Drive until you die with your e36

Ar WD40 izmazgāts/izpūsts gaisa masas mērītājs un tukšgaitas regulators... Vakarā jāliek virsū, redzēs kā dzinējs uzvedīsies. 

tikko atgriezos no TA
esmu gandariits par izieto TA ar pirmo reizi.... otro gadu pec kārtas....

ak tu trakaisNixon rakstīja:Ar WD40 izmazgāts/izpūsts gaisa masas mērītājs un tukšgaitas regulators... Vakarā jāliek virsū, redzēs kā dzinējs uzvedīsies.

apsveicumožais rakstīja:tikko atgriezos no TA![]()

lielsDj_Zii rakstīja:apsveicumožais rakstīja:tikko atgriezos no TA![]()
esmu gandariits par izieto TA ar pirmo reizi.... otro gadu pec kārtas....![]()

Vakar nomazgāts juglas pašmazgāšanas moikā, un pateicoties megatronam nomainīti numura paliktņi uz e36.lv paliktņiem.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Nu, tas WD40 arī smuki noņem visus netīrumus, rūsu utt... Gribēju jau ar carb cleaneri, bet nebija man te tāds darbā.Dj_Zii rakstīja:ak tu trakaisNixon rakstīja:Ar WD40 izmazgāts/izpūsts gaisa masas mērītājs un tukšgaitas regulators... Vakarā jāliek virsū, redzēs kā dzinējs uzvedīsies.viņš tak ir domats nevis mazgat bet gan sasmeret/pa ellot kaut ko
vajadzeja ar vodku vai sliktakaja gadijuma ar breik clineri
sori par angleni

Nesen tik tiku pie e36, to starpa ari pie si foruma. Mainijis ielicis pagaidam, lampas parastas uz lecam nomainiju. Aizmugurejais bampers uz m bamperi, notonejis aizmugurejos logus , tagad mazs projekts uz diskiem nopirku pa leto, bet jaatjauno virsu vasaras gumiju un aiziet. Vel tika nosedinata prieksa,Pagaidam isuma viss, drizuma kadu bildi iemetisu, kads kadu padomu pametis. :)

Tad jau mans minējums bija pareizs.Skudraa rakstīja:Pateicoties Activity mašīnai sataisīta centrālā atslēga. Pie vainas bija vadi uz bagāžnieku

Nolocīti 500km.. pleci sāp
Bet prieks, ka sanāk pa 3,70Ls/100km 

es tevi ienistu

Vidējais vispār ikdienā sanāk ap 4Ls+/100km
Tā kā tagad bija pārsvarā šoseja (Daugavpils šurpu turpu), tad sanāca bik labāks cipars :)

tapat es tevi ienistu
man pilseta deg 9,2 l

dogMa rakstīja:Vidējais vispār ikdienā sanāk ap 4Ls+/100kmTā kā tagad bija pārsvarā šoseja (Daugavpils šurpu turpu), tad sanāca bik labāks cipars :)

coupe 2.8

Nomainīta bukse amartizatoram. 

Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.

ar gazi brauc tikai mikstie
isti viri stum savu auto no majas lidz darbam un atpakaļ 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202