Kāpēc es nevēlos iestāties e36 Club Latvia?
Piedod bet man liekas ka nevirns nekad nav jāpārliecina.Dj_Zii rakstīja:parlieciniet mani
Brīva griba
pa lielam tā ir laika nosišana, citreiz efektīva, citreiz ne tik.. stāties klubā var atļauties cilvēki kuriem ir daudz brīvā laika un ģimenes cilvēkiem parasti tāda nav, vai ne ? vēl liels faktors ir dislokācija . man piemēram ir 1/2 stunda līdz Rīgai un es vēl kkā varētu, bet ko , lai dara lietotājs no Dpils ? reāli 36 klubs ir priekš Riga city....
Nu ta jau gluži nav ka Rīgai tikai ka labi zinam Jelgavā notiek un Ogre arī!Rons rakstīja:pa lielam tā ir laika nosišana, citreiz efektīva, citreiz ne tik.. stāties klubā var atļauties cilvēki kuriem ir daudz brīvā laika un ģimenes cilvēkiem parasti tāda nav, vai ne ? vēl liels faktors ir dislokācija . man piemēram ir 1/2 stunda līdz Rīgai un es vēl kkā varētu, bet ko , lai dara lietotājs no Dpils ? reāli 36 klubs ir priekš Riga city....
hmm, reali piekriitu Rons teiktajam... bet esmu kluba biedrs un cik es varu ierodos uz pasakumiem kaut esmu +- 80km no riigas protams, katru nedelu vai vispar ierasties Plazā, lai parunatos, bet uz pasakumiem, ko riiko, organizee... lai kur riikotu, censos apmekleet... un nejuutu sajuutu, ka esmu negaidiits tā škiet...
Gekons rakstīja:Nu ta jau gluži nav ka Rīgai tikai ka labi zinam Jelgavā notiek un Ogre arī!Rons rakstīja:pa lielam tā ir laika nosišana, citreiz efektīva, citreiz ne tik.. stāties klubā var atļauties cilvēki kuriem ir daudz brīvā laika un ģimenes cilvēkiem parasti tāda nav, vai ne ? vēl liels faktors ir dislokācija . man piemēram ir 1/2 stunda līdz Rīgai un es vēl kkā varētu, bet ko , lai dara lietotājs no Dpils ? reāli 36 klubs ir priekš Riga city....
par to jau ar saku, ka aktivitāte var būt ~50 km ap metropoli un nekā savādāk.
Bet uzreiz jautaajums!!!! Cik no Jelgavaa vai Ogree tuseetaajiem ir e36.club biedriem???? Nejaukt ar e36.lv foruma lietotaajiem!!!Gekons rakstīja:Nu ta jau gluži nav ka Rīgai tikai ka labi zinam Jelgavā notiek un Ogre arī!Rons rakstīja:pa lielam tā ir laika nosišana, citreiz efektīva, citreiz ne tik.. stāties klubā var atļauties cilvēki kuriem ir daudz brīvā laika un ģimenes cilvēkiem parasti tāda nav, vai ne ? vēl liels faktors ir dislokācija . man piemēram ir 1/2 stunda līdz Rīgai un es vēl kkā varētu, bet ko , lai dara lietotājs no Dpils ? reāli 36 klubs ir priekš Riga city....
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Bet uzreiz jautaajums!!!! Cik no Jelgavaa vai Ogree tuseetaajiem ir e36.club biedriem???? Nejaukt ar e36.lv foruma lietotaajiemOrkaans rakstīja:Gekons rakstīja:Nu ta jau gluži nav ka Rīgai tikai ka labi zinam Jelgavā notiek un Ogre arī!Rons rakstīja:pa lielam tā ir laika nosišana, citreiz efektīva, citreiz ne tik.. stāties klubā var atļauties cilvēki kuriem ir daudz brīvā laika un ģimenes cilvēkiem parasti tāda nav, vai ne ? vēl liels faktors ir dislokācija . man piemēram ir 1/2 stunda līdz Rīgai un es vēl kkā varētu, bet ko , lai dara lietotājs no Dpils ? reāli 36 klubs ir priekš Riga city....
Diemžel uz šo jautājumu nevarešu atbildēt, jo neesmu ievācis informāciju kurš no kurienes ir! :)
Max 3 par taam 2 pilseetaam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Paldies par info!Orkaans rakstīja:Max 3 par taam 2 pilseetaam
Jautājums - vai klubs ir laf biedrs?? daudziem sportistiem tas ir svarīgi, piem lai brauktu driftā!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Kādā ziņā svarīgi?
Lai uztaisītu Licenci sportistam, viņam ir jāiestājās jebkurā no LAF biedrības klubiem. tie kas maksā Lafam kaut kādu noteiku gada summu.
Tagad Lafs nesadarbojas ar privāt personām, bet tikai ar klubiem vai kaut kādām biedrībām. -tas tā virspusēji... Ja interesē vairāk - griezietiel LAF.lv.
Tagad Lafs nesadarbojas ar privāt personām, bet tikai ar klubiem vai kaut kādām biedrībām. -tas tā virspusēji... Ja interesē vairāk - griezietiel LAF.lv.
Es ,piemēram, nestājos jo nav laika apmeklēt sabraucienus un visus miitus.
Taču cenšos apmeklēt sezonas atklāšanas un "lielos pasākumus" par kuriem tiek brīdināts labu laiku iepriekš!
Plus man nepārāk e36.lv uzlimes pēc skata
Taču cenšos apmeklēt sezonas atklāšanas un "lielos pasākumus" par kuriem tiek brīdināts labu laiku iepriekš!
Plus man nepārāk e36.lv uzlimes pēc skata
tad moš tev tieši E36 Club Latvia uzlīmes patiktu!
viewtopic.php?f=26&t=1122
tad moš tev tieši E36 Club Latvia uzlīmes patiktu!
Man noteikti būtu interese iestāties. Būtu arī interesanti iesaistīties visādās aktivitātēs, bet tā kā esmu pārāk tālu no Rīgas un nesanāk arī uz to pusi braukt, kur nu vēl specjāli... tad man šī iespēja atkrīt.
Pēdējais labojis daemon - 09 Apr 2013, 01:08, kopā labots 1 reizi.
BMW
Interese iestaties man jau ir kops rudens, tikai cik zinu, tad pienjemsana slegta. Nekur nav mineets, ka atverta.
Ko tavā izpratnē nozīmē "slēgtā" un "atvērtā"?
rudenī prasīju dogmam kā tur īsti ir ar uzņemšans kārtību ? atbildēja, ka uzņemšana slēgta un visi iesniegumi tiks ignorēti. kad atkal būs atvērta uzņemšana, tad forumā par to ziņos. joprojām gaidu
Domaju, ka vari meginat sutit iesniegumu ar mot. vestuli uz noraditajiem kontaktiem! Parejais jau pa lielam pec tavas atbilstibas biedru pienemsanas punktiem!