mekleju zaglus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- chevron_right
Zinu kam E34 kasko ir. Tas nav radītais.Lawwr rakstīja:nu nu, gribu redzēt, kurš nopirks e36 kasko, kas maksās tik pat cik 3 jauni taiwānas m bamperi
ja nu kas notiek, dos vietā jaunu e34?
Vari nosaukt? Gribu savam a6, bet visas kompanijas kur esmu interesējies saka ka auto par vecu.Madyboy rakstīja:
Man ar piedāvāja Kasko, nemaz nav par vecu, vairākas apdr. kompanijas piedāvā
Kasko, jā. Kura kompānija tev dos kasko uz mašīnas, kas vecāka par 20 gadiem?
Man visas kompānijas teica ka nedod vecākām par 15 gadiem...funkyasshit rakstīja:Kasko, jā. Kura kompānija tev dos kasko uz mašīnas, kas vecāka par 20 gadiem?
ZzevsS rakstīja:Man visas kompānijas teica ka nedod vecākām par 15 gadiem...funkyasshit rakstīja:Kasko, jā. Kura kompānija tev dos kasko uz mašīnas, kas vecāka par 20 gadiem?
baltā prasīji? man labam draugam uz audi 80 b4 competition tur ir kasko.
bet vispār šeit forumā viena pļūtīšana vien ir, es zinu ka ja ļoti gribas var dabūt, tapēc varat malt tālāk
Man uzrādot auto reģistrācijas apliecību 1997.gada autiņam neatteica šogad Kasko vairākās kompānijās, es gan sapratu ka tas nav to vērts, tāpēc nenopirku, cena nav diez ko patīkamatrakaiszinatnieks rakstīja:ZzevsS rakstīja:Man visas kompānijas teica ka nedod vecākām par 15 gadiem...funkyasshit rakstīja:Kasko, jā. Kura kompānija tev dos kasko uz mašīnas, kas vecāka par 20 gadiem?
bet vispār šeit forumā viena pļūtīšana vien ir, es zinu ka ja ļoti gribas var dabūt, tapēc varat malt tālāk
Paldies par info, noformēju baltā, tur arī nosacījumi ļoti labi. Kkā biju palaidis šos garām kad meklēju.trakaiszinatnieks rakstīja:ZzevsS rakstīja:Man visas kompānijas teica ka nedod vecākām par 15 gadiem...funkyasshit rakstīja:Kasko, jā. Kura kompānija tev dos kasko uz mašīnas, kas vecāka par 20 gadiem?
A ko gribat, paskatāties kā e36 cenas kāpušas, protams, īslaicīgi, bet zagļi jau čeko.jaaniskal rakstīja:Ka es Jums saku, tie smerdeļi aktivizējās atkal. Sāk apgopīt ne tikai dārgā gala tačkas, bet arī vecas lamatas. Laikam skarbi laiki pienākuši...
Vai tad tāda vecuma auto tas kasko nav dārgāks par pa§u auto?
kadas cenas kapusas,baiga starpiba 300 vai 400 maksa tas lamatas?ja masina nav merama vismaz 5000 tad vinas nopietni cilveki neaiztiek.Rob rakstīja:A ko gribat, paskatāties kā e36 cenas kāpušas, protams, īslaicīgi, bet zagļi jau čeko.jaaniskal rakstīja:Ka es Jums saku, tie smerdeļi aktivizējās atkal. Sāk apgopīt ne tikai dārgā gala tačkas, bet arī vecas lamatas. Laikam skarbi laiki pienākuši...
e36 lietotu un jaunu detalu tirdznieciba,katalizatoru uzpirkshana
Nu jau,nu jau... no kurienes tāda pārliecība?aquantus rakstīja:kadas cenas kapusas,baiga starpiba 300 vai 400 maksa tas lamatas?ja masina nav merama vismaz 5000 tad vinas nopietni cilveki neaiztiek.Rob rakstīja:A ko gribat, paskatāties kā e36 cenas kāpušas, protams, īslaicīgi, bet zagļi jau čeko.jaaniskal rakstīja:Ka es Jums saku, tie smerdeļi aktivizējās atkal. Sāk apgopīt ne tikai dārgā gala tačkas, bet arī vecas lamatas. Laikam skarbi laiki pienākuši...
Ja jau neaiztiek, tad kāpēc aplasa?aquantus rakstīja:kadas cenas kapusas,baiga starpiba 300 vai 400 maksa tas lamatas?ja masina nav merama vismaz 5000 tad vinas nopietni cilveki neaiztiek.Rob rakstīja:A ko gribat, paskatāties kā e36 cenas kāpušas, protams, īslaicīgi, bet zagļi jau čeko.jaaniskal rakstīja:Ka es Jums saku, tie smerdeļi aktivizējās atkal. Sāk apgopīt ne tikai dārgā gala tačkas, bet arī vecas lamatas. Laikam skarbi laiki pienākuši...
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Tad kāpēc tavu kupeju aplasija,ja jau viņa nav vērta vismaz 5000?aquantus rakstīja:kadas cenas kapusas,baiga starpiba 300 vai 400 maksa tas lamatas?ja masina nav merama vismaz 5000 tad vinas nopietni cilveki neaiztiek.Rob rakstīja:A ko gribat, paskatāties kā e36 cenas kāpušas, protams, īslaicīgi, bet zagļi jau čeko.jaaniskal rakstīja:Ka es Jums saku, tie smerdeļi aktivizējās atkal. Sāk apgopīt ne tikai dārgā gala tačkas, bet arī vecas lamatas. Laikam skarbi laiki pienākuši...
Pēdējais labojis Garaisss - 24 Okt 2016, 10:21, kopā labots 1 reizi.
Nez, es samaksāju 260 par gadu. Man personīgi tas neliekas nekas kosmiski liels.ElvijsR rakstīja:Vai tad tāda vecuma auto tas kasko nav dārgāks par pa§u auto?
Varbūt 5K+ vērta!Garaisss rakstīja:Tad kāpēc tavu kupeju aplasija,ja jau viņa nav vērta vismaz 5000?aquantus rakstīja:kadas cenas kapusas,baiga starpiba 300 vai 400 maksa tas lamatas?ja masina nav merama vismaz 5000 tad vinas nopietni cilveki neaiztiek.Rob rakstīja: A ko gribat, paskatāties kā e36 cenas kāpušas, protams, īslaicīgi, bet zagļi jau čeko.
Tā KASKO tēma vispār interesanta. Teorētiski jau nedod KASKO mašīnām, kas vecākas par 20 gadiem. Protams, pieņemu, ka visu var sarunāt, ja labi grib, tāpēc saku, ka teorētiski.
Bet var būt gadījumi, ka mašīnai KASKO ir jau no n-tā gada pirkts, tādām jau joprojām dod.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Tātad jaunu topiku nesākšu, bet nu nedēļa iesākusies drausmīgi.
NOZAGTI Liepāja style 21 throwingi 9j, m moldingi kuri norauti ar visu logu līmi un vēl no bagūža subis+pastiprinātājs..
Pat uz klučiem nav atstaats un arkas visas sapistas
NOZAGTI Liepāja style 21 throwingi 9j, m moldingi kuri norauti ar visu logu līmi un vēl no bagūža subis+pastiprinātājs..
Pat uz klučiem nav atstaats un arkas visas sapistas
@instagram - anrijs.v
Jeeebal! Kā subi ar pastipr. izvilka,slēdzeni gan jau vnk izlauza pa naglo?
Pilnīgs pisec, nodara pašai mašīnai skādi vēl lielāku kā nospertās detaļas
Veiksmi meklējumos.
Veiksmi meklējumos.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …