Datorspēle - Live for Speed + ka uzinstalet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 18
- chevron_right
Vel arī šobrīt kāds spēlē LFS?
Varetu meginat uz stacionara uzlikt sturi sovakar un uzinstalet shito speli CMR2
mybe kads vel pievienotos
mybe kads vel pievienotos
Manuprāt labāks par LFS var būt tikai GT5. Pārējās ir arkādas spēles nevis simulatori. Bet ja arī ir tie nedaudzie simulatori, tad tiešām draņķīgi
kads vel aizraujas ar šo spēli?ja jā, tad varētu kopa paslidināties!
Es jau 4-5 gadus spēlēju šo spēli
tikai tgt ir problēma ar peli sūdīgi paslīpēt bet var jau kādā serverī paspēlēt uz DEMO jo s2 uz serveriem vel aizvien nezinu kā uzlikt Man ir s2 licendze uz single pleyer
tikai tgt ir problēma ar peli sūdīgi paslīpēt bet var jau kādā serverī paspēlēt uz DEMO jo s2 uz serveriem vel aizvien nezinu kā uzlikt Man ir s2 licendze uz single pleyer
es arī agrāk šito slīpēju, bet gāzu ar klaviatūru un čaļi ar stūrēm tā nevarēja, kādu vakaru atkal jānovelk un tad jau varēs atkal gāzt.
paskaties šajā adresē pamācību http://d-palace.lv/content/article/11.htmlNizars rakstīja:Es jau 4-5 gadus spēlēju šo spēli
varetu kopa salasities paslīpēt !
es ari ar klaviatūru braucu un ja godīgi tad labāk sanak nekā ar stūriPatins rakstīja:es arī agrāk šito slīpēju, bet gāzu ar klaviatūru un čaļi ar stūrēm tā nevarēja, kādu vakaru atkal jānovelk un tad jau varēs atkal gāzt.
man gan kadreiz kad speleju likaas vieglaak ar peli sturet, nekaa ar klavieri
Ari speleju tagad kaut ka ne jo nav kompanijas
kur var novilkt kadu skinu , modu ??
a un es zinu ir kkada proga kur var regulet jaudu utt
a un es zinu ir kkada proga kur var regulet jaudu utt
jauda regulesana tas ir tweak
par modiem ir lfsmods.com
par modiem ir lfsmods.com
d palace vienmer var atrast kompaniju!Oleegich rakstīja:Ari speleju tagad kaut ka ne jo nav kompanijas
Piemēram man kaut kā niet. ;D Eju iekšā serverīī un meta arā ka nevar saņemt trases info- Varbūt kāds var palīdzēt?
Vienam pa trasi nepatīk slidināties.
Vienam pa trasi nepatīk slidināties.
Tev vajag unlocker un ip-patch
Kur jus tur braukajaties ?kaseenc rakstīja:d palace vienmer var atrast kompaniju!Oleegich rakstīja:Ari speleju tagad kaut ka ne jo nav kompanijas
136.169.32.29. ip
63392 port
63392 port
Seit kam vajag uz 0.6E viss darbojas :) vispirm unlocker pec tam ip-patch :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāds arī slidinās ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 18
- chevron_right