Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 451
- chevron_right

Vajag kadu gudru galvu, kas atbrauks un palidzes novertet auto, pirkt vai nepirkt .paskatities, pacelt, diagnostiku uztaisit. 98 gada e36. pm ja kads velas palidzet apmeram uz 6dienu vai 7dienu..
wrum, wrūūūm

M exclusiv paket touring, 2.5 TDS 148 kw 202 ZS, tunetas hella originalas lampas, KW Sport regulejama piekare, Aizmugures reduktors ar bloki, BBS Sport Diski ar labam ziemas riepam, pilns atslegu komplekts, viens saimnieks, valcetas aizmugures arkas, motortelpas šķersstienis, melnas adas recaro salons,
ABS, ESP, Atpakaļgaitas sensori, Imobilaizers, Ādas sēdekļi, Lietie diski, Jumta lūka, sēdekļu apsilde, Pilna servisa vēsture, Stūres pastiprinātājs, Centrālā atslēga, Elektriskie logi, priekšējie, sānu un papildu spilveni,
Par cenu varam vienoties saprata robezas,
vai mainu
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cdmem.html
ABS, ESP, Atpakaļgaitas sensori, Imobilaizers, Ādas sēdekļi, Lietie diski, Jumta lūka, sēdekļu apsilde, Pilna servisa vēsture, Stūres pastiprinātājs, Centrālā atslēga, Elektriskie logi, priekšējie, sānu un papildu spilveni,
vai mainu

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

1. šitas jau te iepriekš tika apskatīts
2. neciešu, ka moldingus nokrāso auto krāsā - liekas uzreiz uz falšo krāsots.
3. neredzu viņam kondicionieri, kā minēts, un priekš touringa viduskonsole pārāk plika.
2. neciešu, ka moldingus nokrāso auto krāsā - liekas uzreiz uz falšo krāsots.
3. neredzu viņam kondicionieri, kā minēts, un priekš touringa viduskonsole pārāk plika.

Man izbriiniija visvairaak M exclusiv paket touring
202 Zs
Cena

202 Zs
Cena

Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Nav jau tik traka tā kūtiņa, bikiņ jāpieliek roka un var braukt, tik tas ceņiks ir kosmisks. 

kāds kautko var pastāstīt http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bllgj.html

izskatas ka servisa kautkada bildets .
mani principa atbaida tie sludinajumi kuros cilveks /aizskraso numurzimi,fotografe tumsa, vai vispar nobilde tikai paneli/
es nesaprotu viņi tirgo auto vai sporta ruļu un xsenona spuldzes 
mani principa atbaida tie sludinajumi kuros cilveks /aizskraso numurzimi,fotografe tumsa, vai vispar nobilde tikai paneli/

nu es tur, neka tada neredzuOrkaans rakstīja:M exclusiv paket touring, 2.5 TDS 148 kw 202 ZS, tunetas hella originalas lampas, KW Sport regulejama piekare, Aizmugures reduktors ar bloki, BBS Sport Diski ar labam ziemas riepam, pilns atslegu komplekts, viens saimnieks, valcetas aizmugures arkas, motortelpas šķersstienis, melnas adas recaro salons,
vai mainu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

par cenu ,,,,, kossmosss,,

ps: ta ka, tas ir chipots tds tad es lieku uz to ka jaunajam ipasniekam /ja tads atradisies/ drizuma naksies investet lielu naudu dzineja remonta/maina .vieniga pozetiva lieta ko es tur saskatu tad tas ir kw coilas protams ja tas neizradisies beigas chinas

Ps : 100% pa telefonu teiks ka ideala kartiba ar sikiem defektiemDj_Zii rakstīja:izskatas ka servisa kaut kada bildets .
mani principa atbaida tie sludinajumi kuros cilveks /aizskraso numurzimi,fotografe tumsa, vai vispar nobilde tikai paneli/es nesaprotu viņi tirgo auto vai sporta ruļu un xsenona spuldzes

shito es redzeeju kad vinsh braukaaja sashpakteleetsDj_Zii rakstīja:nu es tur, neka tada neredzuOrkaans rakstīja:M exclusiv paket touring, 2.5 TDS 148 kw 202 ZS, tunetas hella originalas lampas, KW Sport regulejama piekare, Aizmugures reduktors ar bloki, BBS Sport Diski ar labam ziemas riepam, pilns atslegu komplekts, viens saimnieks, valcetas aizmugures arkas, motortelpas šķersstienis, melnas adas recaro salons,
vai mainu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... cdmem.htmlreali pliks tourings ar mpaku ,pretiga krasa un chipotu dizeli
+ perikups vel nevar atškirt /un nemak lasit / kas uz diskiem rakstits
ne bbs bet gan rh
ak ja salons ari ir paršuts
un gan jau ar dermantinu a neviss ar adu
vel es pieverstu uzmanibu vai nav bijis bliests jo ipashniekam ka redzams ir paticis niekoties ar krasu + izskatas ka ta krasa ari ir tada pasvaiga
![]()
par cenu ,,,,, kossmosss,,bet nu 2 gadi atpakal viens pazina savu pardeva pa 2760ls tikai 97 gada un sudraba krasa
ps: ta ka, tas ir chipots tds tad es lieku uz to ka jaunajam ipasniekam /ja tads atradisies/ drizuma naksies investet lielu naudu dzineja remonta/maina .vieniga pozetiva lieta ko es tur saskatu tad tas ir kw coilas protams ja tas neizradisies beigas chinas
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..

Nu kur var tadu sviestu dzit,ka chipots,ta uzreiz dzinejs ir viena liela bedu ielejaDj_Zii rakstīja:

Pasam ir bijis chipots Tds?

es jau 5 gadus braukaaju ar chipotu pasadenu un nekaadu probleemu
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..

ja ir bijis un ne viens vienvienkāršais rakstīja:Nu kur var tadu sviestu dzit,ka chipots,ta uzreiz dzinejs ir viena liela bedu ielejaDj_Zii rakstīja:
ps: ta ka, tas ir chipots tds tad es lieku uz to ka jaunajam ipasniekam /ja tads atradisies/ drizuma naksies investet lielu naudu dzineja remonta/maina .vieniga pozetiva lieta ko es tur saskatu tad tas ir kw coilas protams ja tas neizradisies beigas chinas,man pasam ir cipots 2.5Tds,gada laika esmu nobraucis ~32000 km,esmu mainijis tikai ellu un pielejis logu skidrumu
.Ari pirms manis brauca un nekadu sudzibu.
Pasam ir bijis chipots Tds?

ps un ja man bloka izlida klanis vinam

un pasaki ka tavam tds vel spidometra 220tk

Man parīk šis auto!

Jauni amortizatori un gultņi!

Bet tā lietots netiek!

ta jau auto ir simpatisks
tikai man personigi ta sarkana krasa nepatik
un griesti ari nav no m/ pakas
ja uzliek smukus diskus un piesedina tad buss

ja uzliek smukus diskus un piesedina tad buss

-