Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 292
- chevron_right
Ir ir arī foto!Agris rakstīja:vienoziimiigi vajag fotografeet kaadam no malas :D vismaz buus iedvesma citaam :)KLAVINS rakstīja:vot to es gribetu redzet ka meitene jauc ara motoru un liek kopa - skats laikam jabut labam
bet par motoru, es ticamaakasi atrastu citu un paarjauktu, skaidinjaam kautkaa neuzticos :)
bildi studijaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man ir bildes telefonā, bet esmu darbā. man nav vads līdzi ar kuru dabūt bildes iekšā kompī
6Dien pa dienu meiģināšu iemest bildītes
6Dien pa dienu meiģināšu iemest bildītes
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
turesu pie varda
Labas cenas.
Labas cenas.
Nu ar tiem citiem motoriem tā ir ,kā ir.Ir rūgta pieredze.Arī savulaik gribēju lai sanāk kā lētak un nopirku citu dzelzi,bet šis izrādījās nokauts vēl vairāk kā mans esošais.Runa iet par M52.
Tagad no vecā motora palicis ir tikai karteris un galva,viss pārējais tiek mainīts un likts jauns.Remonta izmaksas pietuvinās pie 650,-Ls pie tam daru visu pats(izņemot galvas presēšanu un slīpēšanu).
Skaidas motorā parādās no sadilušām šālēm un tas galīgi nav tas briesmīgākais,viss ir izmazgājams,kas maināms-to nomainām.Vēl skaidu iemesls ir nekvalitatīvs eļļas filtrs,kurš ar laiku sāk nepildīt savu funkciju(arī esmu sastapies ar tādiem gadījumiem,kad izņem filtru,bet šis ir nenosakāmas formas.).
Tā kā es būtu par jau esošā remontu(cik nu pēc remota no tā paliek pāri)
Tagad no vecā motora palicis ir tikai karteris un galva,viss pārējais tiek mainīts un likts jauns.Remonta izmaksas pietuvinās pie 650,-Ls pie tam daru visu pats(izņemot galvas presēšanu un slīpēšanu).
Skaidas motorā parādās no sadilušām šālēm un tas galīgi nav tas briesmīgākais,viss ir izmazgājams,kas maināms-to nomainām.Vēl skaidu iemesls ir nekvalitatīvs eļļas filtrs,kurš ar laiku sāk nepildīt savu funkciju(arī esmu sastapies ar tādiem gadījumiem,kad izņem filtru,bet šis ir nenosakāmas formas.).
Tā kā es būtu par jau esošā remontu(cik nu pēc remota no tā paliek pāri)
Dzīvē dzīvo dzīvu dzīvi...
Kā arī auto remonts un pulēšana par saprātīgām cenām...Welcome
Paldies .. Es arī pati vairāk par tā paša taisīšanu.. :) nju ko, šo to jau sapirku, vēl šo to vajag :P
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Titāna zirga atdzimšana no pelniem!
Darbs ir mega liels, ko pats NEKAD neuzdrošinātos darīt, vismaz tādā zināšanu stadijā kā tagad!
Darbs ir mega liels, ko pats NEKAD neuzdrošinātos darīt, vismaz tādā zināšanu stadijā kā tagad!
Es jau ar domāju ka šo-to nomainīšu un būs Ok,bet gala rezultātā šis tas tik palika nemainīts. Izdomāju labāk lai ir ilgāk un dārgāk,bet ar efektīgāku rezultātu.
Dzīvē dzīvo dzīvu dzīvi...
Es jau daudz maz to motoru pārzinu, jo liku vinju kopā un liku iekšā nu ja kas, draugs palīdzēs, tā pat jau kko palīdz pa brīvdienām jā darbs lieksa būs kādam laiciņam, bet ceru, ka tad atkal varēšu krietnu laiku braukt bēdu nezinādamaerda rakstīja:Titāna zirga atdzimšana no pelniem!
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
beidzot tika nomainīts sajūgs un izspiedējgultnis! liels paldies anders un klimpis par palīdzēšanu!
Šodien pārkrāsotas atsperes un nomainīta drošinātāju kaste sakarā ar to ka bija pāris defekti.
Vēlāk ielikšu arī bildes
Vēlāk ielikšu arī bildes
Nomainīts/uzlikts AC radiatoru ventilators! Viss strādā perfekti - paldies Andress'am
Lūdzu, galvenais ka strādā
Nu piedo, ka 6dien nesanāca, bet rekur iesākumam trīs bildītesKLAVINS rakstīja:turesu pie varda
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Un arī paldies beesharp par palīdzēšanu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Oooo
Izskatās vienkārši... (bez komentāriem)
Izskatās vienkārši... (bez komentāriem)
Njā, tiešām super
P.S. kāpēc Tev 2.8 izpūtējs ar vienu pipļuku?
P.S. kāpēc Tev 2.8 izpūtējs ar vienu pipļuku?
Tāpēc, ka man tādu uzlika kā ātro variantu un tā nu viņš vēl stāv, bet būs cits :)
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
CEPURI NOST PAR UZņēMīBU
Labas cenas.
Labas cenas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …