Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- …
- 451
- chevron_right

Kāds kko zin par šo?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... biihf.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... biihf.html

Kupeja netiek celta ar mērķi atsist naudu-tam takā būtu jābūt skaidram!cipruss18 rakstīja:Ramyrez tak nespried pec sevises pardodot kupeju neko nesmu zaudejis.pardodot touroingu neko nezaudeshu.tas ka tu neatsitisi par kupeju ielikto naudu,tas ir droshi
p.s savā neilgajā mūžā esmu tik daudz ko atsitis,pārsitis ka tas kad no zhurkas neizcelšu to ko ieliku tas tik tāds spļāviens jūra-takā tas "nespried pēc sevis" arī bija lieki-es tevi varētu vēl pamācīt -bet nu jā tiešām,nejau pa to ir cepiens....
TU sacel kājās userus ar saviem minhauzena plāniem,neko kā parasti neizdari un beigās uzarksts-slēdziet ciet topicu-auto pārdots....tajā pašā laikā atļaurjies svešos topicos kautko debīli komentēt par paveiktajiem darbiem-FUUUCKKK
POKEMONS DOTAJĀ BRĪDĪ ESI TU

Pēdējais labojis Ramyrez - 01 Dec 2014, 12:43, kopā labots 1 reizi.
BMW_The Ultimate Repair Bill

Te jau nav cepiens par pirkšanu un pārdošanu, Cipruss... Te vairāk runa iet par to, ka ņehuj taisīt topiku un piestāstīt cilvēkiem pilnas ausis ar plāniem, ja tie netiek līdz galam izpildīti un auto tiek pārdots.
Cita runa ir par aivis328 topiku, tur vismaz ir progress kautkāds.

Nu pag, te tak liela daļa atrāda, lai mazinājam izrādīties, a tas ka pat līdz nākamajam TA nedadzivos auto pofig. Sen jau forums nav prieks skruvetajiem /fanatiem a vnk izrādīšanās diemžēl

+530, lielakaa dalja te ir kraanu staipiitaaji!Hazard rakstīja:Nu pag, te tak liela daļa atrāda, lai mazinājam izrādīties, a tas ka pat līdz nākamajam TA nedadzivos auto pofig. Sen jau forums nav prieks skruvetajiem /fanatiem a vnk izrādīšanās diemžēl

+320 iAAM rakstīja:+530, lielakaa dalja te ir kraanu staipiitaaji!Hazard rakstīja:Nu pag, te tak liela daļa atrāda, lai mazinājam izrādīties, a tas ka pat līdz nākamajam TA nedadzivos auto pofig. Sen jau forums nav prieks skruvetajiem /fanatiem a vnk izrādīšanās diemžēl
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nixon rakstīja:Te jau nav cepiens par pirkšanu un pārdošanu, Cipruss... Te vairāk runa iet par to, ka ņehuj taisīt topiku un piestāstīt cilvēkiem pilnas ausis ar plāniem, ja tie netiek līdz galam izpildīti un auto tiek pārdots.
Bet es tak neviena bridi nesmu teicis,ka kko neizdarishu.ar kupeju ko gribeju,izdariju.kutinjai paslaik gaidu uz dzineju.nekas tak nestav uz vietas.ar aiva topiku te nevienu nevar salidzinaat.man nekadi minhauzena plaani nav,nomainit dzineju un arku uzlikas.nedomaju,ka tas ir kas ieveribas cieniigs.
Ramyrez,es redzu ka tev iet ar disku naudas atsishanu!
un mani pamacit shaubos,ka Tu varetu :)
un mes tak katrs daram ka mums izdevigak.nekadi mega plani man tur nav sarakstiiti!
ar kompatu pa brugji

Nu ja ka nav nekaadu mega turbo ljurbo plaanu katraa tavà topikaacipruss18 rakstīja:Nixon rakstīja:Te jau nav cepiens par pirkšanu un pārdošanu, Cipruss... Te vairāk runa iet par to, ka ņehuj taisīt topiku un piestāstīt cilvēkiem pilnas ausis ar plāniem, ja tie netiek līdz galam izpildīti un auto tiek pārdots.
Bet es tak neviena bridi nesmu teicis,ka kko neizdarishu.ar kupeju ko gribeju,izdariju.kutinjai paslaik gaidu uz dzineju.nekas tak nestav uz vietas.ar aiva topiku te nevienu nevar salidzinaat.man nekadi minhauzena plaani nav,nomainit dzineju un arku uzlikas.nedomaju,ka tas ir kas ieveribas cieniigs.
un mes tak katrs daram ka mums izdevigak.nekadi mega plani man tur nav sarakstiiti!

Cabooom

Vispār salikts kaut kas jau bija. To ka jaudas maz tur bija, bet kaut kas bija un nokalpotu kādu mēnesi token. Tā kā nez vai jāsaka ka sapņoja un neko nedarija.unider rakstīja:Nu ja ka nav nekaadu mega turbo ljurbo plaanu katraa tavà topikaacipruss18 rakstīja:Nixon rakstīja:Te jau nav cepiens par pirkšanu un pārdošanu, Cipruss... Te vairāk runa iet par to, ka ņehuj taisīt topiku un piestāstīt cilvēkiem pilnas ausis ar plāniem, ja tie netiek līdz galam izpildīti un auto tiek pārdots.
Pēdējais labojis Hazard - 01 Dec 2014, 13:19, kopā labots 1 reizi.

sāk jau besīt, ienāc forumā, bet, bļa, katrā otrajā topikā kāds piepišas ciprusam
cipruss- atstāj vienkārši kā Aivis vienu topiku un maini tās mašīnas kaut vai 1x nedēļā
tiešām jums, cienītie, nav savas problēmas, lai uztrauktos par to vai kāds no foruma mašīnas maina 1x trijos gados vai 1x nedēļā/cik dabū profitā utt.?

cipruss- atstāj vienkārši kā Aivis vienu topiku un maini tās mašīnas kaut vai 1x nedēļā
tiešām jums, cienītie, nav savas problēmas, lai uztrauktos par to vai kāds no foruma mašīnas maina 1x trijos gados vai 1x nedēļā/cik dabū profitā utt.?

Vnk ziema klāt.kkk_24 rakstīja:sāk jau besīt, ienāc forumā, bet, bļa, katrā otrajā topikā kāds piepišas ciprusam![]()

Vnk ziema klāt.kkk_24 rakstīja:sāk jau besīt, ienāc forumā, bet, bļa, katrā otrajā topikā kāds piepišas ciprusam![]()
P.S. parmetiet saraksti uz sadalu - šeit var papļāpāt!!!

Bildē stūre parastā-spidometrs m nenāk ar baltajām bultiņām .kapots

Tas viss jā, bet šitādiem tie autiņi parasti arī ir ļoti labā stāvoklī, arī šis vizuāli izskatās labi saglabājies.

Kādiem "šitādiem"?uteo rakstīja:Tas viss jā, bet šitādiem tie autiņi parasti arī ir ļoti labā stāvoklī, arī šis vizuāli izskatās labi saglabājies.

Kādiem "šitādiem"?uteo rakstīja:Tas viss jā, bet šitādiem tie autiņi parasti arī ir ļoti labā stāvoklī, arī šis vizuāli izskatās labi saglabājies.

a par ko tur ir 1.9k ?
p.s. teici ka netirgosi takš ?!

https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fnhbk.html
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Arī nesaprotu par ko tur 1.9k. Brālim čoms tirgo, interesēja vai kāds no foruma bijis skatīties!G1RT5 rakstīja:a par ko tur ir 1.9k ?
p.s. teici ka netirgosi takš ?!![]()
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fnhbk.html

A par manu sedanu Ģirt, visam ir sava cena! Neplānoju tirgot, bet ja pēkšņi atradīsies kāds, kas par to ciparu gribēs ņemt, tad došu tik prom.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- …
- 451