Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- …
- 470
- chevron_right
Skaidrs, paldies. Tad jau saies ar Jurid pagaidām.Vladlen rakstīja: ↑25 Dec 2018, 17:05Ate keramika puto.. Cena 2x jurid.. Bremzu diski ka kuram patikTomSkarsts rakstīja: ↑25 Dec 2018, 16:14ATE Powerdisc + ATE keramika nav ievērojami labāka? Jo cenas atšķirība nav tik liela
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Drizumā 330 e46 bremžu apkope. Brembo ļoti ļoti putēja. Iesakiet labu setu pa riņķi. Diski+kluči
Sportiskam auto pērko klučus man liekas ka pirmajā vietā ir jābūt - cik nikni ņem, cik ilgi tur slodzi, cik ilgi kalpo slodzē, utml.
Putekļošana ir pilnīig nesvarīga īpašība manuprāt es pat teiktu ka putekļi ir vēlami
Kārtīgs brake dust pa visu sānu ir seksīgi
Putekļošana ir pilnīig nesvarīga īpašība manuprāt es pat teiktu ka putekļi ir vēlami
Kārtīgs brake dust pa visu sānu ir seksīgi
Slēpts saturs: Parādīt
Ieteikumi tad? Ar lietām, kas pieejamas IC (ferodo racing klučus šoreiz nepiedāvāt).kars rakstīja: ↑25 Dec 2018, 19:53 Sportiskam auto pērko klučus man liekas ka pirmajā vietā ir jābūt - cik nikni ņem, cik ilgi tur slodzi, cik ilgi kalpo slodzē, utml.
Kārtīgs brake dust pa visu sānu ir seksīgiSlēpts saturs: Parādīt
Nu ta iri intereses pec jautajums
Ja tev nav sporta auto,tad kada jega likt sporta klučus??
Ja tev nav sporta auto,tad kada jega likt sporta klučus??
ar kompatu pa brugji
Labs jautājums!
ātrāk apstāties
Auto mērķis ir tikai un vienīgi sports, vienkārši šobrīd tas pats auto pārvieto dirsu uz darbu. Ja būtu iegādāts darbazirgs un šo varētu nomest laukos garāžā un pieķerties tikai, kad sakrāta kaudze ar daļām tad protams būtu jāliek kko niknu uzreiz
otrkārt neteiktu, ka Jurid white vai ATE keramika ir baigi niknie sporta kluči.
edit: prasīju viedokļus, par pieejamajiem klučiem, nevis dzīves skolu par to vai un kāpēc man vajag
Es tik apjautajos
Nav ta ka sporta klucim jabut attiecigai darba temperaturai un slodzei,lai viņš attiecigi pareizi bremzetu ar pareizo slodzi?
Nu apmeram eĺĺas princips
Nav ta ka sporta klucim jabut attiecigai darba temperaturai un slodzei,lai viņš attiecigi pareizi bremzetu ar pareizo slodzi?
Nu apmeram eĺĺas princips
ar kompatu pa brugji
Teorijā jā, bet konkrētie minētie Jurid un ATE es domāju nesagādā problēmas daily auto
Style5 r16 j8 nestrīķēs arkas? Dirsa baigi zemā, bez atsperu regulatoriem.
Man 7,5J et20 ar 205/50/16 nedaudz arkas un paspārni strīķēja. (aizmugurē)
Es savējam nogriezu nost tās vietas kur strīķē. Pēctam kad bija jābrauc ar pilnu mašīnu, ļoti labi varēja redzēt cik tālu jānogriež paspārnis, gan arī nedaudz bamperim iekšpuse.
Pastastiet labak kas nepiecieshams lai e46 no busines cd parietu uz 16:9. Kas ar to klimas paneliiti utt.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Kaktuss rakstīja: ↑27 Dec 2018, 07:37 jūs visi esat pieauguši cilvēki!
(Vai arī nē?)
Kam tad ir domāti foruma lietošanas noteikumi? Kam tad ir domāti entie kluba biedri/admini, kuriem pēc idejas būtu jāfiltrē šis viss?
Caur PM taču arī var dirsties uz nebēdu!
Labāk pastāstiet kur ejat strūklot savas lietiņas un cik tas izmaksā (tilts un tā daļas)
Edit: strūklot un pulverkrāsot.
Blast, tilts ap 25e, trail arms abi ap 25e, parejajs ap 10-15e gb.. e36 piekare visa ar stab stieniem lidz 150e
Tikai pārliecinies pirms tam pabakstot pusrāmi ar kaut ko, lai nav tā, ka smilšojot dabūsi jaunus ventilācijas caurumus
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- …
- 470