Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- …
- 292
- chevron_right
Nomainīti griesti un pie viena lūka ar ( priekš pirmās reizes biku jāpapisās ir ) !
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Rapakivi rakstīja:Pārvests no Ganību dambja uz Šmerli pie Siikā. Sirds pārstādīšanai.
Ko ta vietā liksi?
Cerams ka 2.8
Samainita brille no salocitas pre faclift un svaigu faclift,beidzot uzlikti vacini lukturiem,ielikti engeli,iebakstiti hrenoni tuvajos,ieurbts roka
coupe 2.8
šodien samainīti rocenes loki un strādā viss perfekti
Pasaki tikai, kā viņas tev spīd.
Nu kāda gaisma.
quattro ist für sissies
Kad tikšu pie auto un būšu ielicis, tad sabildēšu un ielikšu kādu bildi ar aprakstu.
ps. cik palasīju tad h4 esot labākās!
ps. cik palasīju tad h4 esot labākās!
tu vispār saproti kas ir h4 vai h7?
izieta skate ar pirmo piegājienu
H7 lampā viens kvēldiegs, H4 divi kvēldiegi - tas ir tuvās+tālās kopā.yanks rakstīja:tu vispār saproti kas ir h4 vai h7?
un kur tu viņas e36 grūdīsi?
Bardačokā
Protams, ka nederēs. H4 un H7 un visi šie H ir lampiņas tips. Katram auto ir jāskatās, jo tie tipi atšķirās. H4 galīgi neiebāzīsi savā e36. Standarta 36ā lukturos nāk H1 spuldzes, tā kā vien joz atpakaļ uz bodi un atdod tās H4 atpakaļ, vai samaini pret H1.
un atkal runā to ko nezini. ja e36 standartā nāk tikai h1.
Tad kapēc man ir H7...
Tad kapēc man ir H7...
ZKW lukturiem (divi komplekti man ir bijuši), man bija H1. Protams, saprātīgāk ir aiziet un apskatīties, pirms pirkt lampačkas, bet skaidri redzams, ka šim lietotājam labāk patīk vispirms nopirkt un tad skatīties.
yanks - ja Tev ir H7, tad uzraksti kāpēc Tev ir H7? Tak uzraksti kaut ko noderīgu kādreiz.
yanks - ja Tev ir H7, tad uzraksti kāpēc Tev ir H7? Tak uzraksti kaut ko noderīgu kādreiz.
dēls vai tu gadījumā neesi izliecies?
Turpināsi rakstīt pilnīgi nederīgus postus, vai tomēr izskaidrosi kad nāk H1 un kad nāk H7?
Sorī, es tiešām nezinu.
Sorī, es tiešām nezinu.
man arī lēcu lukturos ir H1,bet bračkas e36 1995g bija h7,bezlēcu lukturos
šodien savam ieliktas miglas.
šodien savam ieliktas miglas.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 205
- 206