Uzmetēju topiks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 92
- chevron_right
Varbūt krāsojot auto ir cita politika, bet nu kad personīgi vedu mašīnu remontēties, tad ko darīt un cik no manis būs, to atrunājam pirms darbiem, vai arī vismaz pirms dodos pakaļ...
Ja es atstāju mašīnu uz sajūga maiņu un atbraucot man vēl diski sapulēti, arkas izvalcētas un koili nomainīti, tad visai loģiski es nevēlētos maksāt nez kādu kosmosu par darbu
Ja tu izdari vairāk nekā prasīts, tad tas uz tevi un nesaprotu, kāpēc klientam būtu kas papildus jāmaksā, ja tas nav bijis prasīts. Protams, ja maldos, tad sorry. Un pēc tam v;el atlasīt mantas nost, jo nemaksā
Ja es atstāju mašīnu uz sajūga maiņu un atbraucot man vēl diski sapulēti, arkas izvalcētas un koili nomainīti, tad visai loģiski es nevēlētos maksāt nez kādu kosmosu par darbu
Ja tu izdari vairāk nekā prasīts, tad tas uz tevi un nesaprotu, kāpēc klientam būtu kas papildus jāmaksā, ja tas nav bijis prasīts. Protams, ja maldos, tad sorry. Un pēc tam v;el atlasīt mantas nost, jo nemaksā
Palasiju bik, un izskatas pēc kkāda meksikāņu seriāla..
Bet ja nopietni, ja puikaa20 ir to visu salicis virsū pat klientam neprasot tā nu gan ir stūlbi darīt..
saliktu atpakaļ visu kā bija un miers, nav ko ņemties taka hz kas..
Bet ja nopietni, ja puikaa20 ir to visu salicis virsū pat klientam neprasot tā nu gan ir stūlbi darīt..
saliktu atpakaļ visu kā bija un miers, nav ko ņemties taka hz kas..
Aduks rakstīja:Vienīgais e36 mīnus atrodas uz aķa pretī plusam
kas pa plastmasām? ja kaut kādi moldingu klipsīši, tad figņa, bet ja remontdarbu veicējs ir uzskatījis ka vajag uzlikt m moldingus, nebrīdinot īpašnieku, tad tas jau ir stulbuma augstākā pakāope
Pirms ko spriestu ir jādzird abas puses. Pēc visa šī lasītā - klients maigi sakot ir dīvains
Tas pip*le kurš pārdeva man neejošu sūkni, uzraksti man vai pazvani citādi samaitāšu tev biznesu.
iesaku uzmanities no Baldone dzivijosa kristapa venslava jo vins tocna ir uzmetejs. jau pusgadu gaidu 180 eiro un vel neesmu sagaidijis.
vrmotorsport
Iesniedz VP iesniegumu, jo ja nevar pat atdot uzreiz,tad vismaz pa daļām tak vajadzētu!
(_)___KUW___(_)
-29-89-39-01-
-29-89-39-01-
Taa nu es beidzot esmu nedaudz uzmests un paraudashu
Dazhus meneshus atpakalj nopirku no bmw-valchas gazes iekartas divas,lietotas.
nostaveja man viena no tam smuki plauktinja shos paris meneshus,sausaa vietaa.tadu vakar vinju megjinaja uzstadit uuun izradas ka vinja no kkadam tris daljam un neiet
Zvanu valcham,shis zveras ka gaaja un es esmu pats salauzis vai arii gazenieks nemakot uzlikt
Gazes cena bija 70 eiro
Nekas traks un es nenomirshu,bet nu silts ieteikums valcham-ceri ka netrapisies man aciis
Tie nav draudi,bet solijums :)
Un ja esi vecis,pacel tel.nevis slepies
nostaveja man viena no tam smuki plauktinja shos paris meneshus,sausaa vietaa.tadu vakar vinju megjinaja uzstadit uuun izradas ka vinja no kkadam tris daljam un neiet
Zvanu valcham,shis zveras ka gaaja un es esmu pats salauzis vai arii gazenieks nemakot uzlikt
Gazes cena bija 70 eiro
Nekas traks un es nenomirshu,bet nu silts ieteikums valcham-ceri ka netrapisies man aciis
ar kompatu pa brugji
Cipruss savac alfu...
Ko nozīme salikta no 3dalam? Vadibas blokam, reduktoram, sprauslam nav jabut viena razotaja....
Ko nozīme salikta no 3dalam? Vadibas blokam, reduktoram, sprauslam nav jabut viena razotaja....
Pēdējais labojis elksnis - 05 Jūn 2014, 19:08, kopā labots 1 reizi.
gāze
Tev ta alfa netraucee
Un cik atceros,maris teica ka apskatisies kas un kaa un dos zinju
Un cik atceros,maris teica ka apskatisies kas un kaa un dos zinju
ar kompatu pa brugji
Es tev pie majas noliksu pieminekli un tad pasaki ka netraucē.... skats traģisks... parvaldniekam taks tu neesi zvanijis?
cipruss18 rakstīja:Taa nu es beidzot esmu nedaudz uzmests un paraudashu
Gazes cena bija 70 eiro
Tev pa maz laikam bija no pieredzes ar to gazes guru
Iemet sito labak powera gaazes topika , lai zin.
es dzekam saku,lai vismaz pusi atdod,chalis pat no tada varianta atteicaas!
ar kompatu pa brugji
Var jau piebraukt uz teeju
Tas normaali, atceroties vina izteikums par to kada velna pec man neiet ar ga zi un tagad redzot visu darba kvalitaati savam acim , nemaz nebriinos par Tavu gadiijumu.
Tas normaali, atceroties vina izteikums par to kada velna pec man neiet ar ga zi un tagad redzot visu darba kvalitaati savam acim , nemaz nebriinos par Tavu gadiijumu.
man dzeks vinjam zvanija un jautaja par gaazi,vinjs atbildeja ,ka pardevis jo vinjai nav shemas un pats nevarot salikt
tagad sakotka nesot neko tadu teicis un esot nonjemis no ejoshas,sistas mashinas
zinaju ka vinjam kukainji galvaa,bet nu ka kaji sakakajushi,tas tagad ir skaidrs
tagad sakotka nesot neko tadu teicis un esot nonjemis no ejoshas,sistas mashinas
zinaju ka vinjam kukainji galvaa,bet nu ka kaji sakakajushi,tas tagad ir skaidrs
ar kompatu pa brugji
Cipruss! Gaidu 15.06 savādāk pašu te iemetīšu pie uzmetējiem kā solīts
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21