Darbs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 31
- chevron_right
Un kāda tad ir nākotne tiem diviem paziņām Dell noliktavā? Izņemot to, ka ir pieņemsim laba alga. Es personīgi nevaru nosēdēt vienmuļā darbā, kur katru dienu viens un tas pats. Gribās attīstīties, kāpt augstāk, gūt jaunus izaicinājumus, jaunas zināšanas, izglītoties.
Bet viss iet tikai caur piķi. Arī attīstīšanās, vajag pamatu.
Ruu rakstīja:Un kāda tad ir nākotne tiem diviem paziņām Dell noliktavā? Izņemot to, ka ir pieņemsim laba alga. Es personīgi nevaru nosēdēt vienmuļā darbā, kur katru dienu viens un tas pats. Gribās attīstīties, kāpt augstāk, gūt jaunus izaicinājumus, jaunas zināšanas, izglītoties.
Ru ja nezinaji ari tanis pasas fabrikaas ir kur attistities.ne visiem sanak,bet ja stradaa un pieradi sevi,var augstu tikt salidzinoshi
ar kompatu pa brugji
Var. Bet vai ir tikuši? Pēc sētas stāstiem esmu dzirdējis, ka latvietis tur nav gaidītākais cilvēks.
Man stulbi jautājumi, jo visi draugi tepat LV darbojās un nekur prom nebrauc.
Man stulbi jautājumi, jo visi draugi tepat LV darbojās un nekur prom nebrauc.
Nevar saprast vai jūs te čīkstat vai vnk mēraties ar krāniem
P.s. Ir brīva viena vakance darbā Luksemburgā,riepu servisā.Pats te stradaju. Interesentiem vairak info pm.
P.s. Ir brīva viena vakance darbā Luksemburgā,riepu servisā.Pats te stradaju. Interesentiem vairak info pm.
Džekiem pietiek ar to ka haļava darbs, stabili ienākumi, patstāvīga darba vieta, + sociālā garantija.Ruu rakstīja:Un kāda tad ir nākotne tiem diviem paziņām Dell noliktavā? Izņemot to, ka ir pieņemsim laba alga
Ar laiku, ja pierādi sevi, tad vari tikt kā maiņas galvenais, menidžers. Tas arī man liekas viss..
... tomēr labāk nekā, celtniecībā putekļus rīt, smagumus staipīt, un cerēt ka neapčakarēs ar algām!
Kā vispār šajos laikos ir mehāniķiem vai konkrētāk auto elektriķiem, ir pieprasījums vispār un piedāvājums uz darba vietām? Par algu arī labprāt painteresētos, kā tad šie tiek apmaksāti. Protams runājot par Latvijas darba tirgu.
Ja proti savu arodu tad pieprasijums ir un algas sakarigas, auto elektriki pat lielaks pieprasijums, bet tur vien ar datora poeslegsanu nepietiek un lai patiesam butu tev laba alga taja amata tad jazin diezgan, bet tad darbs nekad netruuks
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
labam auto elektriķim ir liels pieprasījums, un domāju arī alga būs labaAsais rakstīja:Kā vispār šajos laikos ir mehāniķiem vai konkrētāk auto elektriķiem, ir pieprasījums vispār un piedāvājums uz darba vietām? Par algu arī labprāt painteresētos, kā tad šie tiek apmaksāti. Protams runājot par Latvijas darba tirgu.
mehāniķi ir pilna pasaule , tpc man šķiet ka galīgi garām profesija , žēl ka pats esmu izmācijies par automehāņiķi , un tagad tikai to saprotu
Labam mehanikim vienmer darbs buus, jo reti kurs ir labs mehanikis ,lielako ties tikai skruvetaji ir.
Elektrikis ir sarazgita profesija tapec ari truks vinji.
Elektrikis ir sarazgita profesija tapec ari truks vinji.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Bet labi automehāniķi labi pelna, pieļauju gan tie, kas sēž ilgas stundas un ģimeni redz tikai guļam, vai arī tie, kas paši savākuši savu klientu loku un sēž savās telpās. Pārējie, vergo kādam citam un visu krējumu nosmeļ šefi.
Kādam varbūt ir ,kas interesants piedāvajams uz darbu rīgā vai ārpus pie stūres ? rīgu zinu ļoti labi, ventspili no liepājas arī atpazīstu , braucu ar visu kam ir riteņi un kas ir līdz 3,5 tonam :)deretu kads sagādnieka vai kurjera darbs :) ja kas 26007150
Drive until you die with your e36
Varu piedāvāt darbu autoatslēdzniekam - var būt beidzamo kursu students, vai vienkārši zinošs entuziasts. Ja ir savi klienti tas būs tikai pluss...
Darba vieta - Mārupe. Vieglie auto un komerctransports - parsvarā piekares un apkopes, metināšana.
PM
Darba vieta - Mārupe. Vieglie auto un komerctransports - parsvarā piekares un apkopes, metināšana.
PM
Meklēju sev otru darbu, sūtat savus piedāvājumus!
Netiekam galā -
Varu piedāvāt darbu metinātājam ar savu pusautomātu Jelgavā - telpas, strāva, gāze, drāts, dīzes no mums - vajag cilvēku ar sakarīgu stroķi, šļauku, caurredzamu masku. Darbs 3 nedēļas.
Darbs vienkāršs ar 3-5mm tērauda plakandzelžiem, jauniem bez rūsas kripatas.
Varu piedāvāt darbu metinātājam ar savu pusautomātu Jelgavā - telpas, strāva, gāze, drāts, dīzes no mums - vajag cilvēku ar sakarīgu stroķi, šļauku, caurredzamu masku. Darbs 3 nedēļas.
Darbs vienkāršs ar 3-5mm tērauda plakandzelžiem, jauniem bez rūsas kripatas.
Par cik tuvojas vasara,piedavaju ekas siltinashanu ar vati,putoplastu,ar dekoru vai delju apshushanu.veicam ari iekshdarbus,gan kosmwtisko gan euro remontu.var caur firmu gan ne caur firmu ja ir idejas ka izdailjot savu maju,droshi rakstam.aizbraukshu novertet,sastadishu taami u vienosimies par talako sadarbibu
ar kompatu pa brugji
Mekleju cetrus cilvekus kuri maak limet vati un vilkt dekoru.Murjanju sporta skola.9.5 euro par m2.viss oficiaali.PM.sakam pec 3 nedeljaam.bet vajag tadus,kuri to ir darijushi
ar kompatu pa brugji
Es strādājot par mehāniķi komerciālo transportu jomā saņemu algu ap 1100 eur uz rokas, nezinu tas ir slikti vai labi.
Kāds varbūt var piedāvāt darbu uz CE kategoriju te pat uz vietas LV vai ari Baltijas valstīs .
Gandrīz gadu esmu nostrādājis uz ''apļiem" pa Eiropu un ir jau apnicis, gribās biežāk redzēt mājas.
PS. Ir ADR apliecība un degvielu nezogu .
Gandrīz gadu esmu nostrādājis uz ''apļiem" pa Eiropu un ir jau apnicis, gribās biežāk redzēt mājas.
PS. Ir ADR apliecība un degvielu nezogu .
#UP
Piedāvāju pakalpojumus IT sfērā, pārsvarā saistītus ar programmēšanas un dizaina darbiem. Piedāvāju:
* Tehnisko atbalstu / sistēmu uzstādišanu - realizāciju.
* Mazu-lielu internetveikalu / noliktavu pārvaldību / dažnedažādu uzskaišu sistēmu.
* Projektu / mājaslapu / programmu / portfolio un aplikāciju izstrādi.
un vēl daudzko citu.
Par saprātīgām cenām.
Tāka ja tieši Tev vai kādam draugam ir nepieciešama mājaslapa kur atrādīt darbus.. vai ir kāds sapņu projekts,
Droši rakstam - [email protected] kā arī WhatsApp vai zvanam uz tālruņa numuru kas norādīts attēlā,
vienosimies par tā realizāciju.
Piedāvāju pakalpojumus IT sfērā, pārsvarā saistītus ar programmēšanas un dizaina darbiem. Piedāvāju:
* Tehnisko atbalstu / sistēmu uzstādišanu - realizāciju.
* Mazu-lielu internetveikalu / noliktavu pārvaldību / dažnedažādu uzskaišu sistēmu.
* Projektu / mājaslapu / programmu / portfolio un aplikāciju izstrādi.
un vēl daudzko citu.
Par saprātīgām cenām.
Tāka ja tieši Tev vai kādam draugam ir nepieciešama mājaslapa kur atrādīt darbus.. vai ir kāds sapņu projekts,
Droši rakstam - [email protected] kā arī WhatsApp vai zvanam uz tālruņa numuru kas norādīts attēlā,
vienosimies par tā realizāciju.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …