Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- …
- 470
- chevron_right
Kurš tev pa 150 eiro oes kvalitatīvi parlimēt?cena par darbu(labu darbu) pa auto bus sakot no 600 eiro
ar kompatu pa brugji
Man arī kontaktus LABAM līmētājam pr 150e, divus auto aizdzīšu nolīmēt.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
tur jau postā nav rakstīts konkrēti 150eur.
rakstīts no 150 eur
rakstīts no 150 eur
Nu Vinila plēve, nu es hz kā lai citādāk izsakās
Krāsai ir nozīme? Domājams ka nē.
Kontaktus kāds iedos? +/- 200e arī der! Var arī bik vairāk.
Krāsai ir nozīme? Domājams ka nē.
Kontaktus kāds iedos? +/- 200e arī der! Var arī bik vairāk.
Ja nu kas, varu piedāvāt labas bubble free plēves, ļoti saldās cenās. +- 150e par 15m2
Atkarīgs protams no plēves veida.
Atkarīgs protams no plēves veida.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
+ tā cena (mani 200e) varētu būt ne jau servisam/iestādei, bet gan kādam no jums, vai kādam no jūsu draugiem - 7dienas darbonim, kurš grib piepelnīties, kuri māk un zina to lietu, var arī sarunāt tā ka daram to kopā, es piepalīdzu lai darbs iet ātrāk uz priekšu
Es visticamāk ka savu trases auto līmēšu pats, ja sanāks ok, arī daily nolīmēśu.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Iespējams sākot no 150€ par detaļu!
Bļin, vot Cipruss baigais. Sareklamēja, bet kontaktus nedod.
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
TikTok @The_drift_gang
Es??
Es neko nesmu reklamejis
Man pa čomisko poedavaja parlimet pa 700 eiro ar plevi,bet tas bija ka reklamas nolūkos
Normali parlimet masinu pluss pleve izmaksas ap 1000 eiro-grozies ka gribi
Mes runajam par labu plēvi
Es neko nesmu reklamejis
Man pa čomisko poedavaja parlimet pa 700 eiro ar plevi,bet tas bija ka reklamas nolūkos
Normali parlimet masinu pluss pleve izmaksas ap 1000 eiro-grozies ka gribi
Mes runajam par labu plēvi
ar kompatu pa brugji
Kads var padalities kur meklet shemu prieks stekeriemm kas atrodas pie vadibas bloka.? Tiesi intrese n43b20a un n46b20b.
New tis bmw
https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... dnklj.html
kas ar šo? katru gadu tirgojas
uz doto brīdi tirgo mans paziņa, bija ieķēris kā ziemas miskasti, tāpēc pagaidām bauda ziemas priekus un tirgo paralēli.janjis313 rakstīja: ↑08 Jan 2019, 10:37 https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... dnklj.html
Interesē kā risiniet problēmu, kad braucot trasē degviela pārlejas uz otru bākas pusi un sūknim pietrūkstot degvielai auto sāk slāpt nost, vasarā braucot pa biķerniekiem/pērnavu jau pie pusbākas citreiz sākās problēmas.
Internetā uzgāju šādu fuel starvation kit - http://store.vacmotorsports.com/vac---e ... -p562.aspx , cena neliekas adekvāta par vēl vienu sūkni un pāris šļauciņām. Ir kāds pats tādu uzmeistarojis?
Internetā uzgāju šādu fuel starvation kit - http://store.vacmotorsports.com/vac---e ... -p562.aspx , cena neliekas adekvāta par vēl vienu sūkni un pāris šļauciņām. Ir kāds pats tādu uzmeistarojis?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- …
- 470